Ex’den Next olur mu aşkolar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bin kere deneyen biri olarak hayır ahahajajaj ama bin kere bak ahhajaajha

Abisi evlendiği hanımefendiyi mi süründürmüş evlilik öncesi?
Yani ben muhatap bile olmazdım eğer abisi gibi biriyse.

Valla kız memnun kocaman kendi adının yanına onun soyadıyla tükkan açmış

Ben ex ten nexs yaptım birde üstüne koca yaptım. Benim ki gül gibi oldu

siz polis memuru muydunuz?
yani diyecem ki sizin ortam silme erkek değil mi?
ama diyemiyorum çünkü hiç ortalama polisle anlaşabilecek gibi durmuyorsunuz çünkü, buradan öyle anlaşılıyor yani

ex sayılır mı bilmiyorum ama benim ilişkimde epey bi ayrılır gibi olduğumuz olmuştu
bana kalırsa ayrılmıştık

tekrar nasıl başladı
çünkü ona kalırsa ayrılma değil ara vermek gibiydi -benim işle alakalı stresli bir dönemimdi o da benim yumuşak yüzlü olmamdan dolayı çok zorlamıştı

nasıl devam ediyor
e yapmıyor tabi eskiden yaptığı şeyleri. bunu bunu bunu bir daha yap o noktada çeker giderim kafasındayım ben de biraz sertleştim eskisine göre

hani buradan bir yere gider mi derseniz bilmiyorum da en azından daha keyifli bir ilişki
ülkeye gel de bi alaçatı yapalım planı filan yapıyor mesela, çünkü biliyor ki o yapmasa ben atlar giderim tınmam şu saatten sonra.

Evet polisim nerden anladınız yapamayacağımı polisle

Ay en kotu iki sevisir ayrilirsin. Olaganustu bi zaman kurallar sana gecerli diil beybisi

Yes aşkooo baktım olmuyor eski taliplerimden birine nikah basarım amannn

bu saatten sonra kimse benden merhaaaamet beklemesin

Eşimle lisedeyken sevgili olup anlasamayip ayrılmıştık üniversite son senesinde tekrar bir araya geldik şuan çok mutluyuz oğluşumun doğumunu bekliyoruz

Neden ayrıldığınız önemli, çünkü aynı sorunlar tekrar eder yüzde doksan dokuz gibi. Ben eski bir eximle tekrar bir araya gelmiştim ve olmadı ilk seferkinden daha da kötü bir şekilde ayrıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…