Bin kere deneyen biri olarak hayır ahahajajaj ama bin kere bak ahhajaajhaBiliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)
Şehirde de 2-3 kafe anca var sinema bile yok artık yani sosyalleşmem sıkıntı.
Zaten ara ara yine depremler oluyor kafa bir milyon
Neyse efendim ben de dedim dünya fani ölüm ani
Ex aşkım da sürekli buluşalım diyince kabul ettim görüştük yine sevgili olduk
Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )
Aranızda exle devam edip mutlu olan var mı? Taktik verin kızzz
Benim gelmedi.......Bu exlerin birden çıkagelmesi hep venüs retrosundan, astrologlar retroyla gelen retroyla gider derlerExten next olmaz diyenlerdenim bende.
Abisi evlendiği hanımefendiyi mi süründürmüş evlilik öncesi?
Yani ben muhatap bile olmazdım eğer abisi gibi biriyse.
Benimde gelmedi çaktırmaBenim gelmedi.......
Benim gelmedi.......
Benimde gelmedi çaktırmaBizim gezegenler çalışmıyor herhalde bozuk.
Uçtu kuşum.Benim gelmedi.......
Ben ex ten nexs yaptım birde üstüne koca yaptım. Benim ki gül gibi olduBiliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
Deprem olduğundan beri elime erkek eli değmedi, libido yerlerde zaten ( eskiden de düşüktü ama depremde sıfırlandı)
Gerçi o öyle sanıyor bilmiyorum ( azer bülbül - duygularım darmadağın anlayamazsın )
Ben ex ten nexs yaptım birde üstüne koca yaptım. Benim ki gül gibi oldu
Ay en kotu iki sevisir ayrilirsin. Olaganustu bi zaman kurallar sana gecerli diil beybisiBiraz maldı
Peki bacılar gerçekten istediğim biri olursa ne yapayım aldattın muhabbeti olmaz de mi ?
Her zaman kaçan kovalanırKızzz taktik ver dönünce ne yaptın
Her zaman kaçan kovalanırkendimi hep ağırdan sattım, istekli olsam dahi hiç belli etmedim. 7 yıl sonunda evlilik, 7 yillikta evliyiz hala da eskisi gibiyiz kaçarım kovalar
siz polis memuru muydunuz?
yani diyecem ki sizin ortam silme erkek değil mi?
ama diyemiyorum çünkü hiç ortalama polisle anlaşabilecek gibi durmuyorsunuz çünkü, buradan öyle anlaşılıyor yani
ex sayılır mı bilmiyorum ama benim ilişkimde epey bi ayrılır gibi olduğumuz olmuştu
bana kalırsa ayrılmıştık
tekrar nasıl başladı
çünkü ona kalırsa ayrılma değil ara vermek gibiydi -benim işle alakalı stresli bir dönemimdi o da benim yumuşak yüzlü olmamdan dolayı çok zorlamıştı
nasıl devam ediyor
e yapmıyor tabi eskiden yaptığı şeyleri. bunu bunu bunu bir daha yap o noktada çeker giderim kafasındayım ben de biraz sertleştim eskisine göre
hani buradan bir yere gider mi derseniz bilmiyorum da en azından daha keyifli bir ilişki
ülkeye gel de bi alaçatı yapalım planı filan yapıyor mesela, çünkü biliyor ki o yapmasa ben atlar giderim tınmam şu saatten sonra.
Ay en kotu iki sevisir ayrilirsin. Olaganustu bi zaman kurallar sana gecerli diil beybisi
Kız memleket aynı ondan galibaAy aynı ben
Eşimle lisedeyken sevgili olup anlasamayip ayrılmıştık üniversite son senesinde tekrar bir araya geldik şuan çok mutluyuz oğluşumun doğumunu bekliyoruzBiliyorum olmaz diyeceksiniz ama benim şartları göz önünde bulundurun kızzz :)
ailemde bol miktarda polis/asker eşi varEvet polisim nerden anladınız yapamayacağımı polisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?