Exoderm ve dermabzyon yaptiran varmi ?arkadaslar

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Arkadaşlar yüzümle basım dertte cildim bozuldu makyaj siz berbat yani leke var krem su bu demeyin bi halta yaramıyo üstelik hamileyim 1 buçuk aylık kafam çok bozuk yeni evliyim bide sırf makyajsiz dışarı cikamiyom cunku cildim gün içinde koyulaşıp leke siyah nokta herşey günyüzüne cikiyo ben cok üzülüyorum bu yüzden artık biyerden başlayacam ankarada nebil bozdogan diye bi doktor var resimlerimi attım yüzümün exoderm dermabzyon olur dedi bunu yaptıran varmi dogumdan sonra düşünüyorum artık makyajsiz da dolaşayım nolur diye yalvarıyorum rabbime bazen intihar bile düşünüyorum çünkü biktim artık yaptıran varsa lütfen yazsın

İyi günler ben nebil beyde bu iki işlemide yaptırdım yakın zamanda tam iyileşmesini bekliyordum buraya yazmak için.öncelikle nebil bey hem insan hemde doktor olarak çok iyi biri.size elinden geldiğince yardımcı oluyor.birde işlemi yaptırmadan önce ne kadar iyileşme gerçekleşebileceğini başından doğru bir şekilde söylüyor.çok büyük beklenti içerisinde olmazsanız ve o zorlu sürece gerçekten hazırsanız yaptırabilirsiniz.ileri tarihleri bilemiyeceğim ama şimdilik memnunum

İyi günler ben nebil beyde bu iki işlemide yaptırdım yakın zamanda tam iyileşmesini bekliyordum buraya yazmak için.öncelikle nebil bey hem insan hemde doktor olarak çok iyi biri.size elinden geldiğince yardımcı oluyor.birde işlemi yaptırmadan önce ne kadar iyileşme gerçekleşebileceğini başından doğru bir şekilde söylüyor.çok büyük beklenti içerisinde olmazsanız ve o zorlu sürece gerçekten hazırsanız yaptırabilirsiniz.ileri tarihleri bilemiyeceğim ama şimdilik memnunum

Merhaba tedavinizin son durumu hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Üç aylık sürecim bitti pek kızarıklık kalmadı ama dermabrazyon yapılan yanaklarımla yapılmayan kısmı arasında silikte olsa renk tonu farklılığı gbi bir şey var .yani hala bütün yüz tek ton olmadı ileriki zamanda inş bu sıkıntıda ortadan kaybolur.benim tedavi sebebim yanağımın bir tarafındaki skar izleri vardı bir kaç tane.bunlar tamamen geçti mi derseniz hayır geçmedi ama hafifledi eskiye oranla.zaten nebil bey açıklama yapıyor tedavi öncesi.öle çok büyük beklenti yani bebek poposu gibi bir cilt olmuyor deforme bir cildiniz varsa.Ama iyi olmuş diyebiliyorsunuz sonunda

Ayrıca ben bünye olarak çok dayanıklı biri olmama rağmen bir anlık öfkeyle yaptırdığımdanmı yoksa gerçekten çok ağır bi süreci olduğu için mi bilemicem özellikle iki haftam ağır geçti.Cildinizin o hali sonra balın gibi şişmesi vs ağırdı benim için açıkcası.

Tesekkur ederim cevabin icin, umarim zamanla daha iyi sonuç alırsın. Ben de kararsız kaldim cok derin olmamakla birlikte izlerim ve son zamanlarda dokunmayla olusan cizikler var tirnak izi gibi acaba sonuc tum bunlara deger mi dusunuyorum maddi manevi ve Birde islem sonrasi kizarikligin gecme suresi...

Tesekkur ederim cevabin icin, umarim zamanla daha iyi sonuç alırsın. Ben de kararsız kaldim cok derin olmamakla birlikte izlerim ve son zamanlarda dokunmayla olusan cizikler var tirnak izi gibi acaba sonuc tum bunlara deger mi dusunuyorum maddi manevi ve Birde islem sonrasi kizarikligin gecme suresi...
Rica ederim çok rahatsız ediyorsa yaptırın derim.çok rahatsız etmiyorsa diğer tedavi yöntemlerine başvurabilirsiniz

Back
X