Lekeler, Çiller expıgment %2 kullanan var mı aranızda ne olur yardım edın :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Aysegulcrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
134
21
98
az once bı konu actım fakat uzun yazdıgım ıcın kımse cevap yazmadı sanırım nolur bı yardımcı olur

az once bı konu actım fakat uzun yazdıgım ıcın kımse cevap yazmadı sanırım nolur bı yardımcı olur

Ben kullandim dudak ustum icin yani bilmiyorum ama dahada koyulasti nefret ettim o kremden sonra oysaki gunes kremi hic aksatmadan kullandm ince bi tabaka halinde lekelerin uzerine gece yatmadan once surup sabah yikiayip gunes kremi suruyorsunz.bana doktor vermisti uc doktorda aynisini verdi benkullanmadim cok iyi sonuçlar alanda var cilde gore degisyo bi doktora gidin derim onun haricinde kullanmayın sakaya gelmez

aysecrko1, post: 48808816, member: 748750"]tesekkurler denıcem bende sıvılce lekelerı ıcın bılemıyorum ne olacak artık[/QUOTE]

Sivilce lekelerinz icinse hic kulanmayin derim yani cildiniz nasil bilmiyorum ama ben elma sirkesi kullanmistim baya iyi gelmisyi aktardan almistim doktora gitmekte fayda var

Kızlar merhaba bende ilacı yeni aldım ama cildimde sivilce yada leke yok sadece çabuk yanıyor tenim hemen kararıyorum esmer olmayı sevmediğinden aldım iki gün kullandım bi değişim yada yan etki olmadı sadece akşamları kullandım ama bazı yerlerde sabah akşam olacak şekilde iki defa kullanılacak yazıyor iki kez mi kullanmalıyım?

Ben kullandim fakat bir kac gun sonra cildim sivilcelenip kabarmaya basladi o sebepten kullanmayi biraktim.

Bu kremi öyle bol keseden yüzünüze sıvamayın yanarsınız renk açıcı bi krem lekelerinizin üstüne kulak çubuğuyla az miktarda sürmelisiniz sabah mutlaka güneş kremi anlamıyorum doktorunuz anlatmıyo mu öyle basit bi krem değil ilaç bu sonuçta duyup da alan olmaz umarım ciddi sorun yaşarsınız yanlış kullanırsanız

Back
X