Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çillerexpıgment %2 kullanan var mı aranızda ne olur yardım edın :(
Ben kullandim dudak ustum icin yani bilmiyorum ama dahada koyulasti nefret ettim o kremden sonra oysaki gunes kremi hic aksatmadan kullandm ince bi tabaka halinde lekelerin uzerine gece yatmadan once surup sabah yikiayip gunes kremi suruyorsunz.bana doktor vermisti uc doktorda aynisini verdi benkullanmadim cok iyi sonuçlar alanda var cilde gore degisyo bi doktora gidin derim onun haricinde kullanmayın sakaya gelmez
aysecrko1, post: 48808816, member: 748750"]tesekkurler denıcem bende sıvılce lekelerı ıcın bılemıyorum ne olacak artık[/QUOTE]
Sivilce lekelerinz icinse hic kulanmayin derim yani cildiniz nasil bilmiyorum ama ben elma sirkesi kullanmistim baya iyi gelmisyi aktardan almistim doktora gitmekte fayda var
Kızlar merhaba bende ilacı yeni aldım ama cildimde sivilce yada leke yok sadece çabuk yanıyor tenim hemen kararıyorum esmer olmayı sevmediğinden aldım iki gün kullandım bi değişim yada yan etki olmadı sadece akşamları kullandım ama bazı yerlerde sabah akşam olacak şekilde iki defa kullanılacak yazıyor iki kez mi kullanmalıyım?
Bu kremi öyle bol keseden yüzünüze sıvamayın yanarsınız renk açıcı bi krem lekelerinizin üstüne kulak çubuğuyla az miktarda sürmelisiniz sabah mutlaka güneş kremi anlamıyorum doktorunuz anlatmıyo mu öyle basit bi krem değil ilaç bu sonuçta duyup da alan olmaz umarım ciddi sorun yaşarsınız yanlış kullanırsanız