extra extra relax olalım ve bebişlerimize kavuşalım...

biz de bu ay ilk defa tüp bebeğe başladık 11 martta lucrine başladım şimdi gonal f de yapıyorum...dün benim de kontrolüm vardı 2. kontrolüm bu...sağda ve solda 2şer tane ortalama 10 mm boyutlarında 4 tane yumurta gelişmeye başlamış 2 gün sonra tekrar çağırdı...ben de çok heyecanlıyım çok umutluyum hep rüyalar görüyorum...rabbim hepimize de çok aratmadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
anlattığın gibiyse ne kadar umut verici bir durumun var :teytey::teytey: dayan canım sabret senin bebeğine çok az kalmış :teytey:

anlattığın gibiyse ne kadar umut verici bir durumun var :teytey::teytey: dayan canım sabret senin bebeğine çok az kalmış :teytey:

allahım ağzından bal damlıyor canım benim çok teşekkür ederim...inşallah öyledir...ben de çok uğraştım 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz defalarca kez yumurtlama takibi yaptırdım sonra da 3 kere aşılama oldum ama nasip olmadı...bu tüp bebek beni çok umutlandırıyor umarım sonunda hayal kırıklığına uğramayız...bizimki sebepsiz infertilite...bu yolda uğraşan tüm arkadaşları kaderdaşlarım, kardeşlerim olarak görüyorum ve hepimiz için de dua ediyorum rabbim hepimizin de yüzünü güldürsün inşallah...

ben daha tedaviye başlamadım yani doktora gittimde doktor iki ay zaman tanıdı eğer olmazsa haziran 15 gibi başlıcaz bu ara denemelr var

inş normal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz benim dışgebelikten bir tüpüm alındı diğeride tıkalıda.

allahım ağzından bal damlıyor canım benim çok teşekkür ederim...inşallah öyledir...ben de çok uğraştım 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz defalarca kez yumurtlama takibi yaptırdım sonra da 3 kere aşılama oldum ama nasip olmadı...bu tüp bebek beni çok umutlandırıyor umarım sonunda hayal kırıklığına uğramayız...bizimki serbepsiz infertilite...bu yolda uğraşan tüm arkadaşları kaderdaşlarım, kardeşlerim olarak görüyorum ve hepimiz için de dua ediyorum rabbim hepimizin de yüzünü güldürsün inşallah...

canım benim ya :teselli: aynen evlilik süremiz aynı senle bende 2 yıldır uğraşıyorum 1.5 yıl dr gitmedim hiç 2 yıldır git gel hastanelere hep.
bendede pko varmış yeni öğrendim akannehir başka şeylerden söz ediliyordu hep suan yumurtlasaydım aşılama yapılıcaktı cumada bakıldığında yumurtlamadıysam bidahaki aya artık :Saruboceq:
sebepsizde zordur belli değil ne olduğu ama inanıyorum senin işin yoluna giricek sıkma canını llah büyük bu tüp bebek denemen umarım pozitifle sonuçlanır :Saruboceq:

ben daha tedaviye başlamadım yani doktora gittimde doktor iki ay zaman tanıdı eğer olmazsa haziran 15 gibi başlıcaz bu ara denemelr var

hayırlısı olsun canım inşallah aşılama filan yaptırdınız mı...bu arada internetim ara ara gidip geliyor sorun var sanırım.

yok biz aşılama yaptırmadık bizim bebek oluyor ama yerini bulamıyor o yüzden normal yolla olursa olacak yoksA DıREK TÜP BEBEK

canım benim ya :teselli: aynen evlilik süremiz aynı senle bende 2 yıldır uğraşıyorum 1.5 yıl dr gitmedim hiç 2 yıldır git gel hastanelere hep.
bendede pko varmış yeni öğrendim akannehir başka şeylerden söz ediliyordu hep suan yumurtlasaydım aşılama yapılıcaktı cumada bakıldığında yumurtlamadıysam bidahaki aya artık :Saruboceq:
sebepsizde zordur belli değil ne olduğu ama inanıyorum senin işin yoluna giricek sıkma canını llah büyük bu tüp bebek denemen umarım pozitifle sonuçlanır :Saruboceq:

amin canım sağol...üzülme lütfen sen de pkolu olup da hamile kalan çok kişi var aşılamada şansın yaver gider inşallah...ben aşılamadan olumlu sonuç alamadım ama gittiğim hastanede o dönem aşılama yaptıran 6 kişiden 4ü hamile kalmıştı...umarım seninki de olur stres bizim için kötü...geçen bi makale okudum insanın düşünce gücüyle birçek şeyi yaptığına dair deneyler yapılmış suyun bile donarken düşünce gücüyle farklı kristalleştiği görülmüş...vücudumuzun %80i sudan oluştuğuna göre insan kendi düşünceleriyle kendi vücudunu fizyolojik olarak olumlu ya da olumsuz yönde ne kadar çok etkileyebiliyor düşünün yani...o yüzden mutlaka bizim de illaki bebek sahibi olacağımıza kendimizi inandırmamız lazım...çok şükür hormonlarımız var rahmimiz var e kocalarımız da var o zaman sadece umudumuzu yitirmeden sabırla uğraşmak kalıyor tabi allahın izniyle ve yardımıyla...

inş normal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz benim dışgebelikten bir tüpüm alındı diğeride tıkalıda.

canım geçmiş olsun yani aslında anlamadığım bişey var...eğer bi tüpün alındıysa ve diğer tüpün de tıkalıysa gebelik nasıl gerçekleşecek...normalde spermin yumurtalığa kadar gelmesi ve oradaki yumurtayı döllemesi gerekiyor sonra da döllenen zigot tüpten geçerek rahime gelmesi ve orada da tutuması gerekiyor şimdi senin biri alınmış diğeri de tıkalıysa nasıl olacak...acaba drun farklı bişey söyledi de sen yanlış anlamış olabilir misin...eğer doğal yolla olur bekleyelim dediyse bence senin kalan diğer tüpün tıkalı değildir.

amin canım sağol...üzülme lütfen sen de pkolu olup da hamile kalan çok kişi var aşılamada şansın yaver gider inşallah...ben aşılamadan olumlu sonuç alamadım ama gittiğim hastanede o dönem aşılama yaptıran 6 kişiden 4ü hamile kalmıştı...umarım seninki de olur stres bizim için kötü...geçen bi makale okudum insanın düşünce gücüyle birçek şeyi yaptığına dair deneyler yapılmış suyun bile donarken düşünce gücüyle farklı kristalleştiği görülmüş...vücudumuzun %80i sudan oluştuğuna göre insan kendi düşünceleriyle kendi vücudunu fizyolojik olarak olumlu ya da olumsuz yönde ne kadar çok etkileyebiliyor düşünün yani...o yüzden mutlaka bizim de illaki bebek sahibi olacağımıza kendimizi inandırmamız lazım...çok şükür hormonlarımız var rahmimiz var e kocalarımız da var o zaman sadece umudumuzu yitirmeden sabırla uğraşmak kalıyor tabi allahın izniyle ve yardımıyla...

çok doğru düşünüyorsun kaydirigubbakcemile5
ben şahsen beynim hep bu konuyu kurcalıyor bir boşaltamadım atamadım :bbo:
ama ne diyim allah büyüktür :çok üzgünüm:

Back
X