ey ikinci kadinlar

Onurlu ve şerefli gitmeyen birisine okunacak tek şey tabi ki bela olur.
Hele ki canı yanmış bir kadın için tereddütsüz.
Ben bu adamda onur ve şeref göremedim.

valla burada eşede aynı şeyleri söylemek ve sormak gerekmez mi ? oda adam olsaydı da karısnı çocuğunu aldatmasaydı. kanmasaydı, kandırılmasaydı...
iki tarafta suçlu. hatta erkek daha suçlu diyebilirim. tabikide elin kadını o yuvayı düşünmez. o yuvayı düşünecek olan o yuvanın sahipleridir. adam yuvasına sahip çıkmadıysa suçlu aramaya gerek yok. suçlu en başta eşiniz

Konu sahibi defalarca aldatılmış. Aynı insanla gelişen bir birliktelik var.
Tek suçlu erkekte konu sahibi nazarında.
Çünkü herkes Eşinden sorumlu, kadının kendi bireysel kararı. Onu konu sahibi suçlayamaz.
Eşi o kadınla değil başkasıyla olmaya başlasa nolacak? Gene mi %50 diyeceğiz?
Evet ortada bence de 2 suçlu var: bir konu sahibin Eşi, 2. Si de konu sahibi.
Bu ilişkiye göz göre göre evliliğine devam etmiş.
Kulbu da bulmuşlar: HATA

Ya 3. Şahıs naparsa yapsın olay EŞ de bitiyor ki. Dönüp bakmaz adam olan, Evine sadık olan, eşini seven..

Kadın mı suçlu peki sadece, silah zoru ile mi alıyor aklını başından. Adam yıllardır aynı yastığa baş koyduğu kadını başka bir kadın için terk ediyorsa o da diğer kadın kadar suçlu. Aynı seviyede karaktersiz. Eşin gerizekalıymış demek ki. Ona neen tek bir lanet yok?
Bizim de yakın bir akrabamızın başına geldi. Adam 15 yıldır diğer kadınla evli ve ne yazık ki hala çok mutlu. Kadın hiç yıkılmadı, umursamadı alığı nefese lanet etmei çünkü o nefesi ona o adi eski kocası için vermedi. Çalıştı hafta sonu evlere temizliğe gitti oğlunu tek başına okuttu doktor çıkacak şimdi. Hayatın bir adamın elinde mi o mu verdi o hayatı sana o olmayınca mafoluyor?

Hatta ancak bir kere yapıldığında hatadır.Diğerleri ise bambaşka şeye gider.İnsan bie bile yapmaz yani eğer sürekli bir aldatan eş varsa o zaman %100 eş suçludur.

Oooo defalarca aynı kişi ile aldatılmış ve devam mı etmiş.

Aramızda böyle kadıncıkların olmadığını varsayarak, zevk alıyorlar. Evet. Banane diyip kendi egolarını tatmin ediyorlar. Beddua etmeyeceğim ama Rabbim görüyor. Hak ettiklerini versin bunlara !

Her iş bitti kadının amacını sorgulamak mı kaldı, velev ki kadın kevaşe bildiğin yollu zevk sefa peşinde, ya da heyecan arıyo, ya da aslında düzgün bir kadındı cozuttu,erkek kadını para pul mücevherle kandırdı....bunlar hep ihtimal, diğer kadın bir ihtimaller denizi,ama koca öyle değil, kocayı tanıyosun onun niyeti önemli olan

Diğer tarafta ki konusunda 2.kadın olan üye bu konuyu okusunda nasıl nasıl yuva bozmuş öğrensin

Olmaz mı elbette vardır ama onlarda seni umursamaz zevkine parasına bakar ha eşin adam olsaydı zaten aldatmazdı bunu da bil

Bence bu durumda sadece ikinci kadinlar suclu degil, esini colugunu cocugunu bir hic ugruna birakan erkek onlardan cok daha hatali. Dilerim hicbirimiz bu derece alcak insanlari adam yerine koymayiz. Benim esim bildigim vu serefsizligi yaptiktan sonra baska kadina ne diyebilirim ki.

Bir jelibon atasözü der ki; Ben bekar erkekten korkmam evli erkekten korktuğum kadar...

Etrafta o kadar iğrençlikler gördüm ki artık tiksiniyorum. Tamam 2. kadın da eğer evli olduğunu biliyorsa (ki benim için evli olması tek kriter değil isterse bekar olsun sevgilisi varsa da aynı şey geçerli) suçlu ama asıl erkeklerin bu yılışıklığı ne olacak?
Karşılarındaki ne kadar tavrını ortaya koysada ağzından salyalar akarak yılışmaya devam edenler var yani öncelikle biinci derecede suçlu her zaman eştir sonra diğerini suçlayabilirsin istersen....

Not: Bu yazdığım sadece evli erkekler için de değil, evli kadınları da görüyorum ve yeminle hayattan soğutuyolar artık midesizlikle...

Arkadaşım bu şeytan varya bal sürüyor ağzına gözüne her iki tarafında haram olduğu için cazip geliyor tabi. Ama öyle ahlanip vahlanmakla yada iki tarafa suç bulmaklada olmaz dua edeceksiniz duaaa... Evlendiginizden itibaren Allah sasirtmasin diye dua edeceksiniz.

Aaaa yapmayın ablaları
Çok yuklenmissiniz cicilere
Onlarin karakterini bilmiyorsunuz
Zorda kasalar böyle yaparlar mi hiç
Ecellerine susamislar sadece
Birilerinin gelip islerini bitirmelerini istiyoo o kadar nedir yani
Cik cik

Aynı şekilde bizim üst komşumuz da karısını aldatmıştı hem de hep aynı kişiyle kadın her defasında affetti, adamı görünce içim kalkıyordu sinirden, sonra ne mi oldu, kadını zar zor boşanmaya ikna etti ailesi, şimdi boşandılar, adam da gitmiş o kadınla aynı evde yaşıyormuş evlenmeye de niyeti yok galiba her gün biriyle geziyormuş, yani olay adamda bitiyor, adam olan başka kadına bakmaz bunu bilir bunu söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…