eyizimden havlu rnekleri :)

acigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
679
7
96
Diğer
daha yayınlayacağım ama resimlerini bulamadım buldukça eklerim artık :) telefonla çekildiği için net çıkmadı bide sandıktan çıkarıp çektim ütüsüzler kusura bakmayın artıkın

buda kelebeklinin tersten görüntüsü

:lepi: umarım beğenirsiniz

çok güzelmişş özellikle kelebek şeklinde olan çok tatlıı :asigim:
ben de boncuk işlemeye başladım havlu kenarına o da çok güzel oluyor :hulya:

çok güzelmişş özellikle kelebek şeklinde olan çok tatlıı :asigim:
ben de boncuk işlemeye başladım havlu kenarına o da çok güzel oluyor :hulya:

teşekkür ederim canım a.s. kolay gelsin sanada eminim çok güzeldir pek bir hamarat türk hanımları :)

çok güzeller canım güle güle kullan...
Bazı örnekleri çaldım haberin olsun :))

aşkolsun canım ne demek istediğin kadar çalabilirsin :roflol: teşekkür ederim güzel yorumun içinopuyorumnanaktan

çok güzel mavi beyazdan bende örmüştüm

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

teşekkürler canım alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

sarı ve pembe çiçekli olanları hiç görmemiştim çok hoşuma gitti,diğerleri bildiğim ördüğüm örnekler

ellerine sağlık güle güle iyi günlerde kullanasın canım

sarı ve pembe çiçekli olanları hiç görmemiştim çok hoşuma gitti,diğerleri bildiğim ördüğüm örnekler

ellerine sağlık güle güle iyi günlerde kullanasın canım

teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene annem 14 sene önce örmüştü onları kullanmaya kıyamıyorum hiç. a.s.

kelebekli çok güzel olmuş kızıma bende örecegim

kelebekli olana bende bayıldım. Cok guzeller, allah iyi gunlerde kullanmak nasip etsin opuyorumnanaktan

hepside çok güzeller. ama keşke kızınla beraber çekseydinkaydirigubbakcemile3 ben kızına şu eteğiyle beraber çekilen fotoğrafını gördüğümden beri aşığımopuyorumnanaktan gerçi benim sıpamda çok datlu

teşekkür ederim canım yorumun için. zaten annem etek için yazılan mesajları okumuş o günden beri kafamın etini yiyo nazara gelecek kaldır o resimleri diyeyerimseniben çok sürmez kaldırcam yoksa kafa beyin kalmayacak şişecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…