eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

cnm ne olur şu siyah beyazın fiyatını söler misin çok beğendim bayıldım resmen bide adı ne die geçio bulamadım netten kestane kebap acele cevap lütfennnnnnnnn

siyah-beyaz ağır bastı sanırım genelde onu tercih ediyosunuz..

bende yarın arayıp siparişi değiştiriym bari :) teşekkürler kıslar yorumlarınız için hihoyyyt

siyah-beyaz ağır bastı sanırım genelde onu tercih ediyosunuz..

bende yarın arayıp siparişi değiştiriym bari :) teşekkürler kıslar yorumlarınız için hihoyyyt

çok saol cnm çok sevindim hemen sipariş veriorum bendeee yuppiii :lepi:

Bugün bu nevresim takımının pike takımını aldım kızlar.

ARAN CLASY ÇıFT KıŞıLıK PıKE TAKIMI

Pike: 210 x 230 cm (1 Adet)

Çarşaf: 220 x 240 cm (1 Adet)

Yastık Kılıfı: 50 x 70 cm (2 adet)

%100 Pamuk

Kızlar bir de uyku setimi almıştım.

SOLEY ÇıFT KıŞıLıK UYKU SETı (LILLY PEMBE)

Yorgan
200x260 cm. Yorgan Koruyucu
240x260 cm. Çarşaf
50x70 cm. (4 Adet) Yastık Kılıfı
Baza Fırfırı
Ranforce 57 tel sık dokunmuş

güle güle kullan canımboshayallersmile fiyatlarını da yazar mısın ???

Bende bu pike takımını sipariş verdim.. çok şükür yakaladım bu sefr ürünleri..:boshayallersmile

katr-em Teşekkür ederim canımmm.Fiyatlarını tabiki canım sölerim.

Pike takımını 38,90'a aldım (65 den düşmüştü)
Uyku setini 130 tl (245 den düşmüştü)

Güle güle kullanın kızlar , bende mavi olan pike takımını aldım sabah ama 100 mesaj atmadan resim yayınlanmıyor sanırım.Fiyatı cok uygun geldi umarım kalitesi de öyledir.

kızlar aldıklarınızın hepsi birbirinden güzeller güle güle kullananın inşallahhh :Saruboceq:
hisar ın eminönü nde de fabrika satış mağazası var cumartesi saat 2 ye kadar açık.
bende bunları aldım sizce nasıllar biri misafir biri günlük ???:uhm:

Eklentiler

• $çatal bıçak misafir+günlük.webp
    4 KB · Görüntüleme: 70

Tşk ederim canım. Sende güle güle kullan çok güzeller bence.
Yalnız fiyatları hakkında bilgi verebilirsin. Bende çatal kaşık takımı düşünüyorum.

Tşk ederim canım. Sende güle güle kullan çok güzeller bence.
Yalnız fiyatları hakkında bilgi verebilirsin. Bende çatal kaşık takımı düşünüyorum.

günlük takım hisar optima 220 tl
misafir takımı da jumbo 1600-1800 civarı aldım net rakamı hatırlamıyorum çeyiz seti kampanyasından tencereleri cezvesi çay seti falan vardı :lepi:

Güle güle kullanın kızlar , bende mavi olan pike takımını aldım sabah ama 100 mesaj atmadan resim yayınlanmıyor sanırım.Fiyatı cok uygun geldi umarım kalitesi de öyledir.

ben de mi alsam acaba ama aran clasy hakkinda bi bilgim yok kizlar, kalitesi hakkinda bilgisi olan var mi acaba
Ben de KOM'dan pijama takimi aldim markafoniden ama ceyizeyerimseniben

Son düzenleme:
çok beğendim keşke yatak örtüsü olsa senağlama

kızlar bende akşam bim e uğramıştım ve bide ne göriyim günlük yemek takımlarımla aynı kaseler var hemde 1.25 TL bende hemencecik son kalan 6 adeti kaptım ve sizin için hemencecik resmini çektim iştee buyrunnn fıstık yeşili kaselerim kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $S6300048.webp
    5 KB · Görüntüleme: 57
  • $S6300049.webp
    6 KB · Görüntüleme: 49
  • $S6300050.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43

cok sevimliler ablam da almis bizim eve bi de pasta tabaklari vardi onlar da cok gusel aksam yemegimi onlarda yedim hemen..aklinialirimsmile

günlük takım hisar optima 220 tl
misafir takımı da jumbo 1600-1800 civarı aldım net rakamı hatırlamıyorum çeyiz seti kampanyasından tencereleri cezvesi çay seti falan vardı :lepi:

tatlım 220 mi dedin ben 430 a aldım yaw optima serisini delikafadulden delikafadulden

resmen %50 daha ucuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…