eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

"Uzun uzun yollari astim geldim" hesabı meshur hisar fabrika satış magazasina gittim 1.5 saatlik yolculugun ardindan catal kasik bicak takimimi aldim kizlar %20 indirim yaptilar nakit odemede..
115 parca catal kasik bicak tkmini 700 tl ye aldim.Haaa o kadar yol gitmenin bence cok da bi faydasi olmadi profilo alisveris merkeznde de %15 indirim yapiyolarmis nakite...

güle güle kullan tatlım çok şık bir model :)

nakitte genelde çoğu yer indirim yapıyor aslında fab. sat. mağ. biraz daha indirimli olabilirdi kafamçokkarıştı

güle güle kullan tatlım çok şık bir model :)

nakitte genelde çoğu yer indirim yapıyor aslında fab. sat. mağ. biraz daha indirimli olabilirdi kafamçokkarıştı

sagol canim benim ben de cok sevdim masada gusel duruyodu, denedim de orda.kaydirigubbakcemile3 Ama gercekten gitmeye degmez dedigin gibi herhangi bi magaza da yapardi nakitte ayni indirimi..

Güle güle kullan cnm

selam :)

bende dün bunları aldım.. bu taç ..

vee birde bunu aldım days in colours ..

bu lila rengi.. ayrıca farklı olarak turkuazı fuşyası falanı var :)

ama ben bu rengi çok sevdim tam baharlık yazlık yani .. ikiside pamuk saten nevresim takımları..

SıZCE NASILLAR ? iyi seçim mi değil mi eleştirilere açığım çünki daha ürünleri teslim almadım değiştirme şansım var :mymeka:

taçtan aldığımın birde bu rengi var siyahlı beyazlı..sizce hangisi daha güzel??

taç güzelde öbürünü pek begenmedim canım.. zevk meselesi tabi sen bilirsin..
taçın siyahı gozukmuyor bu arada.

ikisi de hosmus canim, sade renk almak da iyi fikir mesela yatak ortunu yarım ortup nevresim takimini da disa katlarsan sade renkliler cok şık durur...

sağol canım.mini telve 150tl.tost makineside 150 tl.en son çıkan modeliymiş çok güzel gerçekten.internet sitesinden bakabilirsiniz ben beceremedim resim koymayı.

siyah beyaz olan bu eklememişim :)

renkli olanıda bu..

ben renkli olanı sipariş verdim..

sizce hangisi daha şık :)

o zaman budur heralde :)

bende ilk defa gördm bunu değişik bir modelmiş valla..

güle güle kullan cokacimcoook

bu arada aldığın ürünlerin resmini eklemen için..resimbank diye bi site var..oraya üye ol..bilgisayarına kopyaladığın resimleri oraya kaydet dosya seç yükleden..aha sonra forumlar için çıkan hotlinki buraya yazdığın mesaja kopyala..

tamam canım sağol iyi oldu bunu söylediğin.
bu arada evet bu tost makinesi.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…