oy oy oy çok güzell çeyizler almışsınız kızlar Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı kısmet etsn :)
"Uzun uzun yollari astim geldim" hesabı meshur hisar fabrika satış magazasina gittim 1.5 saatlik yolculugun ardindan catal kasik bicak takimimi aldim kizlar %20 indirim yaptilar nakit odemede..
115 parca catal kasik bicak tkmini 700 tl ye aldim.Haaa o kadar yol gitmenin bence cok da bi faydasi olmadi profilo alisveris merkeznde de %15 indirim yapiyolarmis nakite...
güle güle kullan tatlım çok şık bir model :)
nakitte genelde çoğu yer indirim yapıyor aslında fab. sat. mağ. biraz daha indirimli olabilirdi kafamçokkarıştı
Güle güle kullan cnm
"Uzun uzun yollari astim geldim" hesabı meshur hisar fabrika satış magazasina gittim 1.5 saatlik yolculugun ardindan catal kasik bicak takimimi aldim kizlar %20 indirim yaptilar nakit odemede..
115 parca catal kasik bicak tkmini 700 tl ye aldim.Haaa o kadar yol gitmenin bence cok da bi faydasi olmadi profilo alisveris merkeznde de %15 indirim yapiyolarmis nakite...
Güle güle kullan cnm
selam :)
bende dün bunları aldım.. bu taç ..
vee birde bunu aldım days in colours ..
bu lila rengi.. ayrıca farklı olarak turkuazı fuşyası falanı var :)
ama ben bu rengi çok sevdim tam baharlık yazlık yani .. ikiside pamuk saten nevresim takımları..
SİZCE NASILLAR ? iyi seçim mi değil mi eleştirilere açığım çünki daha ürünleri teslim almadım değiştirme şansım var :mymeka:
taçtan aldığımın birde bu rengi var siyahlı beyazlı..sizce hangisi daha güzel??
arçelik mini telve ve tost makinesi aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?