eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

al bence, ben girdiğimde vardı üff, pembe beyaz bornoz takımını almadım pişman oldum ya, al bence..

ben de bugun tantitoni den aldim ufak tefek seyler..

aldiklarinizi gule gule kullanin kizlar ben de soley dusunmustum ama orgu battaniyesini o da kampanyada diilmis..

Son düzenleme:
ya kizlar tantitoni gunluk catal bicak tkmi nasildir acaba...İhtiyacim da var napsam kullanan var mi acaba..

Buldum bunlar bulasik makinasinda yikanmiomus, napiim makinada yikanmayan takimi ben..:dilcikar:

Son düzenleme:
ya kizlar tantitoni gunluk catal bicak tkmi nasildir acaba...İhtiyacim da var napsam kullanan var mi acaba..

Buldum bunlar bulasik makinasinda yikanmiomus, napiim makinada yikanmayan takimi ben..:dilcikar:

canım güzel diye biliyorum ama sen bilirsin tabi.. makine de yıkanması önemli.. bazıları makineye girince..öyle bişey olmaması ön tercih sebebi tabi..
aldıklarını güle güle kullan canım klas ve güzel bir zevke sahipsin

Sinoplu 57;Aybeniz sagolun kizlar....
Ben yarin nasipse iş cikisi hisar'ın fabrika satis magazasina gitmeyi planliyorum..Esenyurt'ta diye okudum sanki bir yerde...Bi seyler ogrenirsem paylasirim sizlerle..

selam :)

bence eğer makinede yıkanmıyosa hiç kullanışlı olmaz tatlım ..

üstelik 36 parçasına 139 tl fiyat vermiş..ben günlüklerimi Hisar'ın optima serisinden aldım..zaten beğendiğim bir modeldi ve kalite olarak da çok güzel duruyor..umarım kullanışlıdır..

sende bu seriye bakabilirsin ..

en azından sürekli garantisi var ...

canim evet ozelliklerini okuyunca ben de vazgectim..Fiyati 84 tl ye buldum 72 parca 170 tl ye gelicekti ama ozellikleri hosuma gitmedi...
Nette arastirma yaptim fabrika satis magazasi diyehisarin, esenyurtta oldugunu gordum umarim yanilmiyorumdur..Hava da soguk ama yarin 1.5 saat yol gidip bakmayi planliyorum forumda bi arkadas fiyatlarin uygun oldugunu soylemis..Bakalim yarin bi aksilik cikmaz da caymazsam gidicem insallah...Size soylerim gideersem sonucu..

tamam tatlım bekliyorum yorumlarını :)

ben taksitle mağazadan aldığım için katalog fiyatından aldım..

ama misafir için çatal bıçak takımı düşünüyorum almayı hisar yada jumbo..

onların fiyatlarına bakar mısın benim içinde aklinialirimsmile pahalı modellerde de indirim var mı acaba :)

hihihi bugün bir de bunu aldım tuvalet masam için kızlar:) 28 adet bölmesi var

RUJ VE OJE ıÇıN ÖZEL ORGANıZER

selam kısslar bende bu kahvaltı takımını bugün aldım karacadan 220 tyl

Hangi marka bornoz alcam kararsızım ya, iade ediyorum aldığımı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
pinky nişanlın doğru sölemişkaydirigubbakcemile3
diğer kızlar sizde güle güle kullanın aldıklarınızı.
bende bi kaç gün önce misafir yemek takımımı ve misafir çatal bıçak setimi aldım.

güle güle kullanın kızlar :)

bencede pinky erkekte fiyonk olmasa iyiymiş

Kızlar bornozu değiştircem Soley in Kadife bornozlarına taktım yada diğer pamuklu olanlardan soleyin ya taçın veya özdilekin modellerinden alıcam , kararsız kaldım ,iade edicem elimdekini:) bir fikir verseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
oy oy oy çok güzell çeyizler almışsınız kızlar Allah mutlu güzel günlerde kullanmayı kısmet etsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…