ay kızlar iyiki varsınız hemen bi şi sorcam bende çeyizim için bornoz seti arıodum bugün limangoda var rezerve ettim soley in 109 TL ye inmiş %70 indirimli alayımmı sizce soley ii bi markamı
Turuncu ve beyazı ayırttırdım
Acil cevap
aldıkllarınızı güle güle kullanın kızlar ..:)
ben de bugun tantitoni den aldim ufak seyler..
aldiklarinizi gule gule kullanin kizlar ben de soley dusunmustum ama orgu battaniyesini o da kampanyada diilmis..
sagol canim gule gule kullanalim insallah...Evet gördüm canım markofonide. Çok güzeller canım güle güle kullan
ya kizlar tantitoni gunluk catal bicak tkmi nasildir acaba...İhtiyacim da var napsam kullanan var mi acaba..
Buldum bunlar bulasik makinasinda yikanmiomus, napiim makinada yikanmayan takimi ben..:dilcikar:
ya kizlar tantitoni gunluk catal bicak tkmi nasildir acaba...İhtiyacim da var napsam kullanan var mi acaba..
Buldum bunlar bulasik makinasinda yikanmiomus, napiim makinada yikanmayan takimi ben..:dilcikar:
selam :)
bence eğer makinede yıkanmıyosa hiç kullanışlı olmaz tatlım ..
üstelik 36 parçasına 139 tl fiyat vermiş..ben günlüklerimi Hisar'ın optima serisinden aldım..zaten beğendiğim bir modeldi ve kalite olarak da çok güzel duruyor..umarım kullanışlıdır..
sende bu seriye bakabilirsin ..
en azından sürekli garantisi var ...
güle güle kullanın kızlar :)
bencede pinky erkekte fiyonk olmasa iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?