eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bende bugün english home kampanyasından 1 alana 1 bedava olan battaniyelerden ayırttım haftasonu alıcam 1 i mor 1i de açık kahve alıcam :) tanesi 20 tl ya geliyor..

ayrıca nevresim ve yorganlardada kampanya devam ediyor..

80 tl ye 2 adet silikon çift kişilik yorgan var ondan da mı alsam acaba ? ellerinde yoktu ama gelicekmiş..

Son düzenleme:

canım sen görerek mi aldın battaniyeleri çünkü bende dün akşam baktım pek beğenemedim battaniyeleri ama tabi sen beğendiysen hayırlı olsun tatlımmm

gule gule kullan canim....
supermis ben de bakmalyim yarin, ben sade battaniyeleri seviyorum normalde..kaydirigubbakcemile5

canım sen görerek mi aldın battaniyeleri çünkü bende dün akşam baktım pek beğenemedim battaniyeleri ama tabi sen beğendiysen hayırlı olsun tatlımmm

evet tatlım gördüm battaniyeleri :)

ama bunlar böyle günlük olanlardan çok kalın değil ama 20 tl ya marka olmayanları satıyorlar..

sen nesini beğenmedin ama bunuda öğreniym yani a.s.

gule gule kullan canim....
supermis ben de bakmalyim yarin, ben sade battaniyeleri seviyorum normalde..kaydirigubbakcemile5

tatlım böyle mağazalarda satılan polar battaniyelere benziyo çok sade işte akşam üşüyünce üstüne örtmelik olanlardan :)

sağol tatlım hepimiz güle güle kullananalım aldıklarımızı inşallah ..

nevresim takımı tatlım markasu Taç,fiyatı 157 tl..

herhangi bir Taç satan mağazadan alabilirsin nettende sipariş verebilirsin ben evve den aldım :)

evet tatlım Taç

hihoyyyt Saolun kızlarrrr kesin alcam bittim bunaaa :lepi: taksitlerim var bi kaç tane onlar bitsinde buna başlıyım =)) delikafadulden

Lanet olsun içimdeki şu nevresim sevgisine delikafadulden

ay ne bileyim canum ben battaniye deince tülü tüylü bi şi bekliodum nerde o annelerimizin eski battaniyeri yahuuu :) sırnaşık şey

haklısın tatlım :)

bende var bi tane öyle çeyizlik pembe tüylü bi battaniye ..

bi tanede kalınlardan alırım yeter..

ama bak sen öylelerini seviyosan english home da çok güzel battaniyeler vardı ama fiyatı biraz tuzluydu ben beğendim bi tane güzel bişeydi..

hihoyyyt Saolun kızlarrrr kesin alcam bittim bunaaa :lepi: taksitlerim var bi kaç tane onlar bitsinde buna başlıyım =)) delikafadulden

Lanet olsun içimdeki şu nevresim sevgisine delikafadulden

tatlım hadi bakalım

ama bence eğer evlilik tarihin 1 sene içinde değilse bütün nevresimlerini alma her sene yeni yeni modeller çıkıyor delikafadulden

ben morundan almıştım :dance: çift kişilik. annemle baktık. ikimiz de çok beğendik. izmir'de zaten öyle koca koca battaniyeler pek örtülmüyor hava şartarından :1rolleyes: bir de bej rengi tek kişilik aldım. üzerinde krem rengi kar taneleri ve ren geyiği resimleri var. arkası da krem üzeri bej rengi desenler. bence çok güzeller.

Kızlar Yatak örtümü aldımm Taç'tansositososito
Bugün markofoniden aldım.
150 tl den 89.90 a düşmüştü

Kızlar kaçırmayın derim ben. Davetiye de isterseniz mail adreslerini özele atın davetiyelerinizi göndereyim Markofoniye ve Limangoya
Öpüyorum

260 x 250 cm Yatak örtüsü (1 adet)
50 x 70 cm Yastık Kılıfı (2 adet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Yatak örtümü aldımm Taç'tansositososito
Bugün markofoniden aldım.
150 tl den 89.90 a düşmüştü

260 x 250 cm Yatak örtüsü (1 adet)
50 x 70 cm Yastık Kılıfı (2 adet)

evet bugün markafonide inanılmaz ucuzluk var ama bnm istediğim taç ın yatak örtüsünü kampanyaya koymamışlar kahroldum

selam :)

joey bende bir tane mor bir tanede krem alıcam :) ama benim baktığım yerde desenli yoktu ..bir tarafı başka renk diğer tarafı başka renk olanlardan :)

markafoniye bende baktım..164 den 99 a düşmüş..

giselle model yatak örtüsü bir tek biraz hoşuma gitti ...gümüş renk ama yinede içime sinmedi almadım :)

pinky adın gibi pembe pembe güle güle kullan :teytey:

pinky adın gibi pembe pembe güle güle kullan :teytey:[/QUOTE]

Evet pembe pembe, çok cici sevdim görür görmez, tam aradığım gibiydi benim canımbayanssulusmile
Canımm çok teşekkür ederim,Güle güle kullanalım cicilerimizizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…