eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Limonga davetiyesi de gönderirsen sevinirim.Teşekkür ederim.ınşallah çeyiz için güzel şeyler bulabilirim.:)))

Limonga davetiyesi de gönderirsen sevinirim.Teşekkür ederim.ınşallah çeyiz için güzel şeyler bulabilirim.:)))

Bulursun canım geliyor herşey. Ben uyku setimi, pike takımımı, yatak örtümü, ayakkabılarımı, çanta,bikini, makyaj malzemelerimi dahaa çok çok şeyimi bu iki siteden alıyorum.

Çeyizim için en gerekli şeyleri alıyorum daha çok, hiç dışarı çıkıp yorulmuyorumda walla aradıklarım ayağıma geliyorkaydirigubbakcemile3

Öpüyorum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
selam :)

joey bende bir tane mor bir tanede krem alıcam :) ama benim baktığım yerde desenli yoktu ..bir tarafı başka renk diğer tarafı başka renk olanlardan :)

benim mor olan da düz. öteki desenli sositososito mor ve krem güzel seçim bence olumunekankayizsmile

pinky yatak örtün cok sekermis yaa güle güle kulan ....bende istiyorum bundan ama bunu yurtdisinda bulmam imkansiz....

pinky yatak örtün cok sekermis yaa güle güle kulan ....bende istiyorum bundan ama bunu yurtdisinda bulmam imkansiz....

Canım benim çok çok teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim Daha iyileri daha güzelleri senin olsun inşallah canımopuyorumnanaktan

Günlük yatak örtüm ve ilk nevresimim : )

Eklentiler

• $71010651[1].webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $60004742[1].webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
Bende resim eklemek istiyorum ama sanirim mesaj sayisi 100 den fazla olmasi gerekiyor????

Kızlar limangoya nevresimler gelmiş, o kadar güzel çeşit varki bi tanesinde karar kıldım ama diğerini beğenemedim

Bu ikisini cok begendim, alttaki ilk resimde bir battaniye almıştım taçtan, buna uygun nevresim de onun alttındakini seçtim Battaniyenin renklerindeki kahvelerle aynı, mavilerde uyum sağlıyor açık mavi.

Son düzenleyen: Moderatör:
pembe olan çok tatlı zemuszemus

evet canım, ilk onu beğendim ama herşeyimin pembe olmasınıda istemediğimden:) battaniyeye uygun nevresim seçtim ikisindede turkuaz renkler var en uyumlusu bu nevresim takımı, Bilmiyorum yeşil, tukuaz olanda çok hoşuma gitti?

pinky canim ne kadar güzel seyler almissen öyle yaaaaaaa....hepsini güle güle agiz tadiyla kulan insallah..

Bende tam bi nevresim manyagiyim ama yurtdisinda oldugum icin suan alamiyorum istediklerimi...mafoldumben yaza insallah.....

gerci ben galiba kendi kendime gelin güvey oluyorum yaaa hadi neyse aday var ama teklif meklif yok ortada.........hadi hayirlisi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…