eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kaydirigubbakcemile2 benimde en sevdiğim renklerdir yeşil mavi sana bide sarı ve siyah nevresim takımı var tacın resim ekleyebilsem gösterirdim çok güzel istersen birde ona bak yatağa serilince çok güsel duruo :teytey:

Canım şimdi bunda kampanya varken taç almiim. Battaniyeyle çok uyumlu geldi çünkü. Birde kahve, turkuaz, yeşil,mavi ne biliim, çok beğendim bunu.Zor beğeniyorum epey zorluyorum kendimi seçim yapmak için ama bu ikisinde karar kıldım artık

Pamuk helva canım çok tşk ederim inan beğenmene çok sevindim canım yaa. Canım benimm dua ediyorum en güzellerini alırsın inşallah daha daha güzellerini.

doğru söylüosun canım bu ikiside çok güzel güle güle kullan inş. bi ara becerirde resim yükleyebilirsem bende benmkileri size gösteririm kaydirigubbakcemile3

doğru söylüosun canım bu ikiside çok güzel güle güle kullan inş. bi ara becerirde resim yükleyebilirsem bende benmkileri size gösteririm kaydirigubbakcemile3

Merakla bekliyorum canım resimlerini.

Beğendin değilmi canım? Of cok şükür karar verdim:)))

Kızlar bu aldığım marka Cotton Box nevresim takımlarında hepsiburada.comda da kampanya var, bir nevresim takımı alana 2 cotton box silikon yastık hediye ediyor haberiniz olsun dedim,
ben hepsiburadan aldım nevresim takımlarını 4 te yastığım oldu cotton box ın.

Cotton box un nevresimlerde de renk ve çeşit o kadar cok ki,ama içlerinde 3-5 tane si en güzelleri.. Limangoda da aynı markanın kampanyası var, haberiniz olsun dedim öpüyorum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:

pembeliye bayıldımm canımm:lepi:

ya bende bu pembeye bayıldım kızlar ama kararsızım mirmirmirmir

Bende kararsız kalmıştım tatlım,çok seçenek var çünkü; ama pembeyi tek geçtim yani ilk onu attım sepete:))) Bayılarak aldım,

Sonra da diğer resimdekini çok beğendim, battaniyemlede epey uyumlu oldu, battaniyemdede turkuazlar,yeşiller kahveler var.. Aldım ikisinide sooonuunnda:) Kampanya çok uygun geldi bana.Kaliteli bu markanın ürünleri zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu rainforce denenin farkı nedir ?

pinky cim güle güle kullan kaç tane oldu nevresimin bu arada :dance:

kızlar bu rainforce denenin farkı nedir ?

pinky cim güle güle kullan kaç tane oldu nevresimin bu arada :dance:

Teşekkür ederim canım.Sende güle güle kullan aldıklarını.
Canım yeni yeni almaya başladım ben nevresimleri. 5 tane oldu.

Canım ranforce kumaş özelliği, renk atması ve çekme özelliği yapmayan özel pamuk ipliğinden üretilmiş kumaş özelliği.
opuyorumnanaktan

ben pamuk saten nevresim takımları alıyorum ..peki bunlarda da var mı o özellik ?

dokunuş , yumuşaklık olarak bunları beğeniyorum.. rainforce da yumuşakmı ki bunlar gibi ?

ben pamuk saten nevresim takımları alıyorum ..peki bunlarda da var mı o özellik ?

dokunuş , yumuşaklık olarak bunları beğeniyorum.. rainforce da yumuşakmı ki bunlar gibi ?

Pamuk satenler, daha yumuşaktır sanırım. Benim aldığım rainforcelar yumuşak. Ben saten sevmiyorum ama pamuk saten sanırım diğerleri gibi değildir.

ayy kaç sene önce bende heves edip saten nevresim takımı almışım biri kahve biri altın renginde sırnaşık şey o zaman ona heves etmişim demek ki

şimdi günlük kullanım için pamuk saten alıyorum..misafir falan içinde var bikaç tane nevresim ..çok da abartmamak lazım ya hergün yeni modeller çıkıo :)

harikaymış cnm güle güle kullansempatiksalakcinni

ya kizlar cok merak ettim Markofoni ve Limangoda yurtdisina kargo varmi?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…