evet canım, ilk onu beğendim ama herşeyimin pembe olmasınıda istemediğimden:) battaniyeye uygun nevresim seçtim ikisindede turkuaz renkler var en uyumlusu bu nevresim takımı, Bilmiyorum yeşil, tukuaz olanda çok hoşuma gitti?
kaydirigubbakcemile2 benimde en sevdiğim renklerdir yeşil mavi sana bide sarı ve siyah nevresim takımı var tacın resim ekleyebilsem gösterirdim çok güzel istersen birde ona bak yatağa serilince çok güsel duruo :teytey:
doğru söylüosun canım bu ikiside çok güzel güle güle kullan inş. bi ara becerirde resim yükleyebilirsem bende benmkileri size gösteririm kaydirigubbakcemile3
Merakla bekliyorum canım resimlerini.
Beğendin değilmi canım? Of cok şükür karar verdim:)))
Bu ikisini cok begendim, alttaki ilk resimde bir battaniye almıştım taçtan, buna uygun nevresim de onun alttındakini seçtim Battaniyenin renklerindeki kahvelerle aynı, mavilerde uyum sağlıyor açık mavi.
Bu ikisini cok begendim, alttaki ilk resimde bir battaniye almıştım taçtan, buna uygun nevresim de onun alttındakini seçtim Battaniyenin renklerindeki kahvelerle aynı, mavilerde uyum sağlıyor açık mavi.
kızlar bu rainforce denenin farkı nedir ?
pinky cim güle güle kullan kaç tane oldu nevresimin bu arada :dance:
ben pamuk saten nevresim takımları alıyorum ..peki bunlarda da var mı o özellik ?
dokunuş , yumuşaklık olarak bunları beğeniyorum.. rainforce da yumuşakmı ki bunlar gibi ?
Kızlar Yatak örtümü aldımm Taç'tansositososito
Bugün markofoniden aldım.
150 tl den 89.90 a düşmüştü
Kızlar kaçırmayın derim ben. Davetiye de isterseniz mail adreslerini özele atın davetiyelerinizi göndereyim Markofoniye ve Limangoya
Öpüyorum
260 x 250 cm Yatak örtüsü (1 adet)
50 x 70 cm Yastık Kılıfı (2 adet)
Teşekkür ederim canım, çok sevindim beğendiğine canım. daha güzeli senin olsunopuyorumnanaktanharikaymış cnm güle güle kullansempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?