eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

pamuk helva aldığın dondurma kaşıklarını netten alabileceğim bi site var mı??

tatlim ben o pipetli dondurma kasiklarini tchibodan almistim...ben yurtdisinda yasiyorum ve genelde türkiyede buradan bir kac hafta sonra satiliyor hem internet üzerinden hemde subelerinde ama canim hizli olman gerek. Simdi baktim tchibonun internet sitesine haftaya pazartesi 31. Mayistan itibaren internette bulabilirsin canim. Ama fiyatini bilmiyorum. Ben yaklasik 10 tl falan aldim...

kadehler çok güzelmiş bende almak isterim ama ikea bana uzak gitme imkanım yok.

aldıklarınızı güle güle kullanın..
ikeaya gitmem lazım benimde ama zamanım olmuyor pendikten ümraniyeye gitmeye:)

Uzun zamandır cok kararsızdım .Annem dün iş cıkışı geldi ve en sonundaaa tenceremi düdüklü tenceremi ve çay setimi aldıkkkk . içime sindi .Sizlerde böylemisiniz yoksa benmi alırken titiz davranıyorum.

Jumbo tencere setim

Düdüklüye aslında aryıldızınkinde karar kılmıştım ama aryıldızın ki yenı cıkan bır model oldugu için karar veremedım . bu yuzden tefal modula 6. lt aldım .

Çay setim aryıldız anka sade

hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını. çay setini kaça aldın canım?

çay setim siparış olarak gelecegı için tam fıyatı bellı oolmadı . 12 kişilik yani 25 parça 175tl ve 200 arası gelınce ödeyecegım . Bide hediyesi var küçük caydanlık ve 12 adet bardak

sonunda almışsın yeşildiyar
iyi günlerde kullan cnm
bnde bu tencere setni istiyorum
düdüklü ne kadara aldın

evet çok şükür alabildim en sonunda .

düdüklü tencereyi 225 tl ye aldımm .

Beni düdüklüyü aldğım yerden aradılar pazaarlama sorumlusu yanlış anlamış 290 tl den gelışı varmış . Bende düdüklü kalsın o zaman dedim . nöbet çıkışı ugrarım yarın dedım moralım bozuldu .

Bana verdikleri kataloğda tefal clipso control serilerinden alanlara moulinex juıce machıne ju5001 bunu kendı fıyatı ( 200 tl ) hedıyeli olarak ikisi bir arada 475 tl alayımm mı ne yapayım sizce ?

Son düzenleme:
yeşildiyar bence pahalı cnm
ama sen bilirsin tabiki
diğer aldıklarında çok güzel
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin herbirini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…