eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

evet evet sinoplu iyi fikir birde günü belli bimin kesinlikle her cuma yapıyorlar günü şaşmıyor ya o iyi oluyor bayanssulusmile

iyi günlerde kullanın kızlar miss canım çok güzelmiş

sagol cnm..opuyorumnanaktan

sağol canım.. :)
her persembe bimin sitesine bakıyorum var mı bizlik birşeyler diye yakaladım bu hafta şükür:)
gayette kaliteli kaldıysa al ,sende çıkar aradan..:) l

ya evimin hemen karsisinda bim var biliyo musun ama is cikisina bitiyo her sey, cok fena burdakiler..sempatiksalakcinni

miss_curious, güle güle kullan canım bende taçın o havlusunu görmüştüm , beğenmiştim. zevklerimiz benziyor. :) ama almadım ne renk olacak belli değil diye. genelde gri ağırlıklı alıorum herşeyi banyo takımlarım metal nasılsa diye

:1hug: sagol cnm ben de oyle kafama gore aliyorum cnm ya..Evi tuttuktan sonra bi kac tane daha alirim dedim fayanslara ve tkma uyan..
allam neden erken kalktim bugun ben..kafamçokkarıştı

Bugün kavanoz aldım.
Bu seriden, 3 farklı boy var içinde, her boydan 2 adet var. Toplamda 6 kavanoz. 10 TL'ye aldım. Benimkiler mor zemuszemus

ashminukal gule gule kullan cnm..
Kizlar tabagin yemeksiz halini goremedim..Bugun bunları aldim...

Son düzenleme:
fuardan aldığım meyve desenli sabunlarımmmmbayanssulusmile
büyük foto nasıl yükleniyor söyleyebilir misiniz???

Eklentiler

• $Fotoğraf-0231.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf-0232.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $Fotoğraf-0233.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
tam bilmiorum ama hızlıresim die bi site var oraya yukleyip ekliolar sanırım ama sabunların çok şeker çok tatlılar iyi gunlerde kullan ne fuarı bu ?

tam bilmiorum ama hızlıresim die bi site var oraya yukleyip ekliolar sanırım ama sabunların çok şeker çok tatlılar iyi gunlerde kullan ne fuarı bu ?

teşekkür ederim canım sağolasın. Anneler günü fuarı vardı ankarada ordan almıştım, bayağı uygun oluyo ürünler. çekmek ve yüklemek yeni nasip olduu

bugün aldığım saç kurutma makinam boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3cnm bu hafta sonu çeyizim gidecek ve senin bu resmi görünce hatırladımki saç kurutma makinası almayı unuttukkaydirigubbakcemile3iyiki baktım yaaa yarın gidip alimmmm neden bu eksikler bitmiyor:)akannehir

bunlarda benim pazar günü siparis etiklerim...

saklama kaplarim...ama benimki 6 parca kadin bana en büyük boyundan bir tane hediye etti...:dance:

bu hediyesi buzdolabi icin saklama kapi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…