eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

tencere gusel bence al derim.. normale göre daha uygun

meyvesuyu sıkacağımı o 2.cisi. bu bana gereksiz geld ama ben kullanıorum diorsan alabilirsin ama bunun fiyatı biraz pahalı gibi..

hedıyesını almasam sadece düdüklüyü alsam oyle bişey yapmazlar bence hediye fiyatını düşeceklerini hiç zannetmem

kizlar aldiklarinizi gülle gülle kullanin...

yesildiyar tencere setin ve cay setin cok farkliymislar ama cok hoslar..

yesildiyar çay setini metal olanlardan almışsın güzelmiş . fakat bişi sorcam bu tarz metal çay tabakları üzerinde su izi , su lekesi oluyor mu yıkanınca , yani hemen kurulamak mı lazım bu tarz eşyaları.. kullanışlı olup olmadığını öğrenmek istiyorum...

Biz evde kullanıyoruz .Yıkadıktan sonra hemen kurulayınca sorun olmuyor iz, leke kalmıyor

ben kullanmadım ama nette çok gordum ismini.. ben berghoff almayı düşünüorum. kalitesini çok bilmiorum ama tasarımı çok hoşuma gitti. hem de alman malı guseldir herhalde..

ben de çok beğendim bunu.. mavi olan da çok hoşuma gitmişti... ama banyomun ne renk ve nasıl olacağını henüz bilemediğim için alamadım.. güle güle kullan..

bimdeki indirimden yararlanıp babama aldırdıklarım

sagolun kizlar..:içelim: Sinoplum ben sabah genelde ise gitmeden bakiyorum iki siteye de eger gec kalmamissam..kaydirigubbakcemile3 Sen de gule gule kullan aldiklarini cnm ben bakamadim bime ne vardi bugun ama aldiklarin benim de eksiklerim arasinda..:1no2:

sağol canım.. :)
her persembe bimin sitesine bakıyorum var mı bizlik birşeyler diye yakaladım bu hafta şükür:)
gayette kaliteli kaldıysa al ,sende çıkar aradan..:) l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…