eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

pamuk helva aldıklarını güle güle kullan .Özellikle rendeni çok begendım nerden aldın öğrenebılırmıyım .

bana davet yollarmısınız bu sitede adını çok duydum merak ediyorum teşekkürler....

Pamuk helva aldıklarının hepsi birbirinden güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah canım.

Tesekür ederim tatlim daha güzelleri senin olsun...

pamuk helva aldıklarını güle güle kullan .Özellikle rendeni çok begendım nerden aldın öğrenebılırmıyım .

Sagol canim. Salata kurutucu ve rende olarak kullaniliyor Tchibo´dan almistim canim...

Canım ben bursada indirimdeydi 30 tl ye aldım .Balıkesirde sordum 60 tl dedıler . hem teflon hemde çelikte kullanılmasında bi sakınca olacağını zannetmıyorum.

gercekten dayanıklı mı acaba bızım burda 20 tl . almadım gozume pek saglam gelmedi. baska markalarınkını kullandım egrıldı falan tıplerı degıstı sıcakta kullanılmıyor. kullanan var mı acaba ?

Selam kızlar ben de dün bu kahvaltı takımını aldım :)
ara ara ben de burda olucam uzun zamandır birşey almıyordum çok hızlı bir giriş yapmak zorunda kaldım :)

Bu da 2 hafta kadar önce aldığım bernardo çeyiz setim :) hepsi 1.595 tl tuttu :)
tek tek sitesinden fiyatlara bakarsanız çok pahalı set olarak gayet uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…