eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

gdmt canim gülle gülle kullan yemek takimini canim cok hos bir takim. Ayni takimi bende alacaktim ama sonra vazgectim baska bir takim aldim. Altinli degilde gri bir takim...

bunlarda benim bıçak setim trabzon sürmeneden aldım el yapımı oralı olupta bıçak setini almamak içime dokunurdu bende aldım inş beyenirsiniz

eylülgüzeli uzun zamandır yoktun demek gezmelerdeydinsempatiksalakcinni
bıçak setin çok güzelmiş güle güle kullan cnm benimopuyorumnanaktan

Canım sürmene bıçaklarını ne kadara aldın acaba? Bende set halinde almayı düşünüyorum.opuyorumnanaktan

ben 150 aldım 80 falanda vardı da sıradan bıcak gibi gözüküyor güzel brşey almak istiyorsan 150 gözden çıkar 160 da byendim inmedi hiç bumlar peşin fiyatları taksitli 180fan

Güle güle kullan canım o 80 liralık setlerden görmüştüm Kilpa markette oldukça keskindiler.Ama seninkiler dediğin gibi çok orijinal.Zaten Sürbisa kendini kanıtlamış bir marka.Bende alıcam kısmetse verilen paraya değer valla.

aynen öyle canım bu da elyapımıymış sürbisalar fabika çıkılşı oluyor gerçekten çok keskin yanlışlıkla parmak bile uçar anlamazsın

Beyadir yüklemiyorum 2 ayda aldiklairmdan bazilari...
Kendime topik acmayada üseniyorum ya...:dilcikar:

Salata kurutucu ve rendem...

Bunlardan Türkiye´den getirdigim ceyizlerim kaydirigubbakcemile2

Kütahya Misafir yemek takimim

Kütahya Günlük yemek takimim, 2 tane günlük kullanim icin yemek takimim oldu nereye koyacagimi bilmiyorum bu kadar tabagi...

Catal,Kasik, Bicak setimin resmini yükleyemedim kendim cekince eklerim...

Arkadasimin hediyesi mini kaselerim

Bunlarda bi baska arkadasimin hediyesi cicek tuzluklarim

Posetligim

Ekmeklik, meyvelik olarak kullanmayi düsünüyorum bunu

Patates ve sogan sepetim cok seviyorum bunu ya..

Bunlara bayiliyorum ya cok severek aldim

Bu kadardi sanirim. Bunlari bile zar zor getirdim Türkiyeden taaaaaa buraya..O yüzden kendimi biraz engelemem gerekiyordu...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…