canım çok teşekkür ederim. baharatlıklarımı Ankaradan aldım. burda da 1kaç mağazada gördüm .bende internetten bakıp çok beğeniyordum almak nasip olduçok şükür.
baharat takımların çok hoş g erçekten cnm..Güle güle kullan benmde aklımda var onlarr
inşallah sanada benim gibi bir mağazaya girdiğinde denk gelir canımmmhihoyyyt
Bulunduğum yerde görmedim hiç İst.a gittiğimde ordan da bakıcam bulurum diye tahmin ediyorum..Baktım bulamadım netten falan arıycam tatlımm
güle güle kullan canım çok güzelmiş baharat takımın bende bu tarz sade bişiler arıyorum :)))Bugün aldıklarım kızlar.....opuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum canım bende uzun uğraşlar sonucu buldum istersen sitesinden iletişime geçip sana yakın satış yerini bulabilirsin yada aldığım yere sorabilirim fabrikadan kargo ediyorlar parayı hesabına yatırınca belki gönderirler :)scheferrin bu takımları çok hoşuma gidiyordu ama bulamamıştım.. sitesinede bakmıştım yoktu.. tatlı tatlı kahvaltılarınız olur inşl. eşinle.. güle güle kullan tatlım :)
güle güle kullan canım çok güzelmiş baharat takımın bende bu tarz sade bişiler arıyorum :)))
ütünün fiyatını ve adını öğrenebilirmiyim ben de philips almak istiyorum ama hangisi olduğuna karar veremedim
canım teşekkür ediyorum inşallah gönlüne göre olanı sende bulursun.ütü philps GC4410 serisi canım. evyaptan 180 e aldımzemuszemus:teytey:
aldıklarınızı mutlulukla kullanın inş. kızlar..:)
bende eklemeye üşeniyorum çeyiz bitti nerdeyse :)
bende dün gondol pirinc süzgeci ve 6lımini kek kalıbı aldım
en alttakinin lilası
güle güle kullan canım çok güzelmiş baharat takımın bende bu tarz sade bişiler arıyorum :)))
ütünün fiyatını ve adını öğrenebilirmiyim ben de philips almak istiyorum ama hangisi olduğuna karar veremedim
teşekkür ediyorum canım bende uzun uğraşlar sonucu buldum istersen sitesinden iletişime geçip sana yakın satış yerini bulabilirsin yada aldığım yere sorabilirim fabrikadan kargo ediyorlar parayı hesabına yatırınca belki gönderirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?