eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Schaffer marka bu bıçak setlerinden alan veya kullanan varmı.Çok hoş görünüyorlar.Almayı düşünüyorum tavsiye eden olursa.Çokta uygunlar 27YTL

kızlar ilgilenen varsa baksın diye ekliyorum..belki işinize yarar..

Bu yemek takımı çok zarif çok beğendim:asigim:
markası nedir biliyomusunuz kızlar ? :uhm:

Son düzenleme:
evet bu sefer becerdim :) kızlar bu nevresimleri shopping tv den almıştım.. markası novacasa ipek saten ve sateni de çok güsel.. geçen sene 80 milyona almıştım...

bakın bakalım beğenicekmisiniz.....

kızlar bi de bu var rengi göründüğünden epey açık yavru ağzına benziyor... ama diğerlerinin rengi aynı.. parlaklığı falan da...

nastasiacım senin nevresim takımlarınada baktım.. hepsi harika... bütün kk güle güle eskitiriz inşallah... :teytey:

bu arada nevresim takımından başka çeyizim yok:)) tüm yatırımımı yatak odasına yaptım :jeyyar:

Uyku seti almayacaktım aslında ama sarev'in bu ürününü gördükten sonra fikrim değişti şunun güzelliğine bakarmısınız :1shok:

tepe home'dan aldığım paşabahçe marka su bardaklarım tanesi 1,60 ykr

ikeadan aldığım buz kalıbım 1,35 ykr , mumluklarım tanesi 1,95 ykr ve günlük çatal bıçak setim 6 kişilik 24,95 ykr

kim market'ten aldığım çerezliğim 8,45 ykr

4.levent salı pazarından aldığım seramik cips tabakları , limon servis tabağı ve kaşıklık tanesi 5 ytl

begonvilla marka süs havlularım 15ytl

resimler biraz karanlık Çok üzgünüm çoook umarım beğenirsiniz hihoyyyt

işte meşhur bıcak setim
cektikten sonra fark ettim 1 tanesi kutuda kalmıs
bloga taktıgım bıcakların boyutlarıda kösedeki bıcakların ebatında bazısı biraz daha büyük bazısı biraz daha kücük

bunlar tuzluklarım

bulaşık fırçası çok şeker

bıçak ve servis takımım çok kullanışlı bişey

bunların hepsi mudo dan aldım

yemek takımım vardı baştaki sayfalarda eklemiştim ama bunu görünce yalvar yakar zor aldırdım önceki aldığımı anneme bıraktım akerin buda 450 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…