eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar bende yumurta pişirici aldım arçelikten 21 ytl ve
soleydende battaniye aldım 1 alana 1 bedava olan kampanyadan 99 ytl çok beğendim biri bu diğerini bulamadım nette bunun deseni gizem diğerinin gülferi

aslında örgü battaniye alıcaktım fakat o kadar inceki battaniyeden çok örtüye benziyordu ondan böyle kalın battaniye aldım

çeyizime iç giyim almayı çok seviyorum:jeyyar: son aldıklarım..

şort atlet takımlar.. ve fantezi gecelik.. takımlar 7 ytl.. gecelik de 10 ytl..

Bugün aşkımla izmir agoraya gittik mudo'da indirim vardı bende bikaç gereksiz şey aldım dayanamadım -tatlicadiarzu-

kurabiye kavanozum üç al iki ödeydi bende iki tane kurabiye kavanozu bir tane de çay kavanozu aldım kaydirigubbakcemile2

[/IMG]

bu ne derseniz... sabunluk kaydirigubbakcemile3 çok şirin ve çok modern göründü gözüme bende aldım 9,5 ytl

[/[/IMG]

tuzluğum biraz tuzluya mal oldu kaydirigubbakcemile3 ama çok şirindi dayanamadım fiyatı ne yazıkki 14.5 ytl

[/IMG]

bir de son olarak philipsten saç kurutma makinası aldım teknosadan o bana bayağ ucuz geldi 19ytl ye aldım

[/IMG]

Kocişime keyifli bir kahvaltı sunmak için yatak tepsisi aldım kaydirigubbakcemile2

Boyner 28 YTL pembesi :asigim:

üstü yeşil olanını aldım ben 119 ytl

blender setı aldım buda yeşilinden 89 ytl

arzum ketıl aldım 79 ytl

bu kızartma tavasınıda 30 ytl ye aldım dun aldıklarım bunlar bıde arzumun bende buyuk robotu var dur onunda resmını koyıyım ama fıyatını hatırlamıom..

kızlar bunlarda benim aldığım fincan, kase ve tabağı.marketten aldım 2 takım çok hoşuma gitti,birinciyi 5,50 ytl'ye almıştım ikinciyi 5,00 ytl:))

kızlar merhaba...
ben bekar değilim ama sürekli evime bişeyler alıyorum..
sizin taç la scala nevresimlerden alamyı çok istedim ama eşime bir türlü beğendiremedim...
bende sarev de bu modeli aldım.120 ytl...
yardımcı olur belki..diğer değişik şeyleriminde resmini koyacağım size fikir vermesi için..

Son düzenleme:
işte buu tek fincan için pahalı aslında kabul ediyorum aslında ama çok da beğendim, ne yapsam ki CADIARZU

anaam bi fincana 20 çok bee.. ahh ahh benimd e aklımda bunlar var ama iki fincana 70küsür istiyolar manyamış bunlar.. ama çoookk tatlılarr yakından da gördüm çoook güzellerdi..sırnaşık şey

60ytl

60ytl

60ytl

60 ytl

60 ytl

60 ytl
bu koyduğum modellerın renklerı mevcut

60 ytl

Son düzenleyen: Moderatör:

25ytl sabunluk

20ytl taraklık

90 ytl çöp kovası

wc fırcası 50ytl

30 ytl pamukluk

kızlar ya bu akşam sanırım bu ürünü sipariş vericem ama ne diyosunuz alan ya da kullanan varmı philips olması biraz içimi rahatlatiyo bayag da ucuz geldi fikirlerinizi bekliyorum fiyatı 155 ytl miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…