eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

SON OLARAK PİKE TAKIMIM 2 SATEN YASTIK KILIFI 2 TANE NORMAL YASTIK KILIFI AYRICA PİKE TAKIMI KILIFI VE TERLİK POŞETİ HEDİYE YAPTIRMIŞTIM

Kızlar merhaba dün malum siteden kaydirigubbakcemile3 toplu bir alışveriş yaptım sizlerlede paylaşmak istedim bakalım beğenecekmisiniz aldıklarımı

storway battaniyeli nevresim takımı 123,12 ytl oranj aldım

aran home nevresim takımı 33,48 ytl

laguna marka yatak örtüm 82,00 ytl

aran home uyku setim 74,52 ytl

storway pike takımım 33,48 ytl

veeeee bıçak setinden bende aldım 29,98 ytl cik dün sipariş verdim henüz tedarik sürecinde bakalım gelsinler düşüncelerimi yine paylaşırım kızlar

Sonunda geldi kızlar ! Korkuyorum acaba kırık falan olurmu diye ama mükemmel paketlenmiş hihoyyyt resimlerini koyuyorum.Fakat porseleni kalın yani hiç takımı olmayan biri sadece bununla yetinmesin bence günlük insanı yorar bu ama çok güsel yaaaa görüntüler sıcak sıcak sositososito

Amerikan servisi

Buda fincan ve servis ttabağı

bende havlularımın bir kısmını çektim kızlar :)

bunlar hayat havludan aldığım havluların bir kaçı

diğer modelin bir kaçı

bunlarda yaptırdığımız havluların 1 er örneği gümüş ve altın rengi

özdilekten aldığım havlular

kızlar boyutlama da sorun oldu kusura bakmayın

bugun iş cıkısı aldıgım sekerlıgım 3bucuk ytl:)

bu mıgrostan aldıgım dondurma kaselerım 10ytl

bu nıhaleyıde bakırkoy ğazarından aldım 2bucuk ytl

Songa84 ben sana utu konusunda philips tavsiye ederim. Sanirim tercih meselesi ama philips utuler cok iyi annemin assagi yukari 10 yil once aldigi utu bile bu gunumuzdeki modellerden bi hayli iyi. Ben kendim de philips utu kullaniyorum ve cok memnunum.

canım ben phılıps marka utu almayı dusunuyorum
cunku herkes o markanın utulerınden cok memnun
ben bu modelı almayı dusunuyorum canım

bana buhar kazanlılar cok buyuk bıde agır gıbı gelıyo ona ayrı bı yer ayırmak gerek
ayrıca ıstedıgım odada utu yapamam dıye almak ıstemıyorum
bıde onun suyu bıtınce tekrar su eklemek ıcın utunun sogumasını beklemek gerekıyomus canım bılgın olsun

kızlar philipsin sitesine baktım azönce ve en son çıkardığı ürün bu.bu ütüyle ilgili yorumu olan varmı?110 buhar gücünde.ve istediğin zaman su koyabiiyorsun.yani soğumayı beklemeye gerek yokmuş.

kızlar bende daha kahvaltı takımımı almadım bi iki model beğendim kütahya porselenden ama sizlerde bi bakın bakalım.

bide şu yeşilin altıda aynı desende olanı var onuda beğendim

Güle güle kullan ama plastiğini zor buldum çeliğini nasıl bulcam aslında mutfakta da plastik şeylerden hiç hoşlanmıyorum :1rolleyes:

Benim salata kurutma kabı bu
Anca böle çekebildim Makinenin ayarları değişik çekim oyutları çok büyük fln
Bende anlamadığım için olduğu gibi çektim Belkide yanlış objektiflede çekmiş olabilirm:roflol:
Daah net ve düzgün görseydik derseniz makinenin sahibine çektirtirm profesyonelce a.s.

kızlar ben de sizlerin tavsiyelerine uyarak ütümü philips aldım dün geldi siparişim,ütü çok hafif ve tabanı kumaşın üzerinde çok kolay kayıyor, beni yormucak gibi hihoyyyt üstelik çok uygun fiyata aldım-89 ytl
ütüm bu

kızlar ben geldim.ütü baktım ama gittiğim yerde philips yoktu bende almadım.güral porselenden 6 lı fincan takımı aldım.bir takım bana bir takım anneme aldık :)resimler tam istediğim gibi çıkmadı ama idare edin emi ............
üstteki takım benim alttaki annemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…