eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar brillant olarak arkadaşın aldığını çok beğendim.bende bunları eklemek istedim.pınar home diye bir marka

Eklentiler

• $kızartma_120.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 155
  • $tiryaki_175.webp
    3 KB · Görüntüleme: 140
bi de bunu almıştım

Eklentiler

• $yumurta pişrici.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
İstediğim tabaklar beklediğim siteye gelmiş nihayet. İkişer tane sipariş verdim hepsinden.Tanesi 11 TL.

ben hala almayı dusunmuyorum gereksiz geliyor.belki de cay sevmediğimiz içindir. ama burda okuyorum cay setleri 200 civarı.. almak isteyenler için ekledim.çok daha hesaplı..

1 ADET ÇAY TEPSİSİ
12 ADET ÇAY TABAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET ŞEKERLİK
1 ADET ŞEKERLİK KAPAK
1 ADET ÇAY SÜZGEÇ
1 ADET ŞEKER MAŞASI
malum site de,onur cay seti 49.90

yine aynı site

1 ADET ÇAY TEPSİSİ
12 ADET ÇAY TABAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET ŞEKERLİK
1 ADET ŞEKERLİK KAPAK
1 ADET ÇAY SÜZGEÇ
bu satenmiş.79.90
1 ADET ŞEKER MAŞASI

madem öyle bende çay setimi koyayım...
kaşık çatal ve tencere setimle birlikte jumbodan almıştım...

ama iki tane bardağını koyup fotosunu çekmişim nedense:))))
birde netten bardak kadeh takımları buldum arıyan arkadaşlar vardı onları ekliyim arkidişlerim için birazdan...

bugn baya bir şey aldım ben de.
katı meyva sıkacagı babam sabah bimden almış.44.50 tl

saç kurutma makinasını da babam almış felix 19.90 tl

erzak kavanozları 25 tl

[ilk nevresimlerimi de aldım issimo home %50 indirimli aldım.bu tek kişilik 30 tl

bu da issimo 34,50 tl çift kişilik

bir de arkadaşlar bizde bekonun yumurta kaynatma makinası var babam almıs bir de yengem almanyadan getirmiş ben hangisini tercih edeyim sizce?

bir de yatak örtüsü ayırttım home sweet marka indirime girmiş 299 tl yanında bir de saten nevresim takımı var.rengi de altın sarısı ...

bie de bunlar var salata servisi ve çok amaçlı soyacak

bugnlük bu kadar ...

kızlarr sağdaki nasıl
daha erken die düşünüyorum ancak nişanlanırsam başlarım çeyizee çünkü modası geçiyoorr...ama yemek takımımı böyle düşünürüm
a.s.

kızlar ben de bugün ubnların siparişini verdim.. bakalım gelince yorumlarımı yaparım ürünler hakkında..

Arzum çay sefası - 110 tl ayrıca kettle almıcam bunun altı kettle olarak da kullanılabiliyor..

Arzum portento tost makinesi - 80 tl

çaycım bu seferde olmazsa deneme yerinden devam ederim artık çalışmlarıma

buda tost makinam kızlar internetten aldıkalrımı buldukca koyarım eve gidincede haftasonu çekerim aldıklarımı inşkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…