eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

özdilek nevresim takımım yine kampanyaya denk gelmiştim ve inanmayacaksınız 30 ytl aldım

kızlar peşpeşe böyle ekledim ama dediğim gibi yeni öğrendiğim için eklemeyi bulduklarımı ekleyim dedim... :))

kızlarrr aklıma geldi bende ekliyim dedim bu benim nişan tepsimdi ama normal tepsi olarak kullanıcam evlendikten sonra... kendi el emeğimiz kurdele nakışı...

burcucum tepsin çok hoşmuş canım güle güle kullan.bende sözümde dışarıya sipariş verip yaptırmıştım tepsimi.benim ileride kullanma şansım yok ama düğün davetiyem ve nikah şekerlerimle beraber evimin bir köşesine dizayn yapmak istiyorum onlarla...
bu da benim tepsim

Kızlar sizce bu takımıma siyahmı kırmızımı supla gider.Birde alanlar fiyatını söyleyebilirmi yine kazıklanma riskim olmasın

arkadaşlar bu aldığım gecelik sitelerde iç çamaşırlarına bakınırken denk geldim sizde koyayım dedim..ben 45 ytl almıştım ama biraz kazık yemişim galiba denk geldiğim sitede 29 ytl idi

nnevresim alışverişim bugün de devam etti

bu tek kişilik missfir için aldım.

bu pamuk saten özdilek 70 tl

bunu da misafir için ya da günlük aldım .

resimler bulanık telefıonla çektim ...

Son düzenleme:
bende az önce yine bişi aldım:)
gereksiz belki ama şekli hoşuma gitti,baharat fln koymak için olabilir belki masaya:) uzunluğu 10-12 cm flndır:)1,5 tlye aldım:)

sonunda bende bu gün bu fırın kaplarından aldım 2 tane...
tansi 5 ytl. ve yine semt pazarıı... :))))

kızlar arzumun bu ürünü sizce nasıl şu anda kampanyada :uhm:

EN İYİ DOĞRAMA ÖDÜLÜ : Doğrama özelliğiyle domates, soğan, maydonoz vb. kolayca doğrayabilirsiniz.
EN İYİ ÇUBUK BLENDER ÖDÜLÜ: Çubuk blender ile her türlü sos, meyve suyu ve kokteyl hazırlayabilir; pişirilmiş sebze, meyve ve patates püresi yapabilirsiniz.
EN İYİ RENDE VE DİLİMLEME ÖDÜLÜatatesten peynire dilediğiniz her şeyi rendeleyebilir ya da dilimleyebilirsiniz.
EN İYİ ÇIRPMA ÖDÜLÜ:Çırpıcı özelliğiyle kek hamuru, omlet, mayonez gibi farklı soslar ya da içecekler hazırlayabilirsiniz.
TANIŞMA FİYATI : 129 YTL

Bugün aldım bunu, alt katı tuzluk, ortası karabiber icin, en üstüde kürdan koymak için. çok şirin bişey, paylaşmak istedim. kaydirigubbakcemile2

]

Eklentiler

• $porland.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 81
bu da diğer kürdanlığım, napıcaksam bu kadar kürdanı delikafadulden

Eklentiler

• $inek.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 96

kek kalıplarımkaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $kek kalıplarım.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 100
sağol canım, daha güzelleri senin olsun, daha çoook şey var süprizzzzz

arada ekliyorum iste böyle, bunlar kesme platelerim

Eklentiler

• $kesme.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 87
yumurta servisim, kullanışlı olur mu bilmem ama tasarımı hoşuma gitmiştikafamçokkarıştı

Eklentiler

• $yumurta.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 83
sonunda yemek takımımı aldım kızlar ıste canlı canlı resımleri

nevresım takımım sarev

özdilek yorganım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…