eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bundan alan arkidişim vardı bende çokk beğenmiştim kimdi o kızlar... ??? kaça almıştı???
bende aradım taradım izmiti altüst ettim buldum allahıma:roflol:

Birde benim misafir kaşık çatal takımım saten bu tuzlukları görünce vuruldum. çok yakışacağını düşündüm. bilinenin dışında aldım onlarıda hemenyerimseniben umarım beğenirsiniz... a.s.

Kızlar bakın ne buldummmm :) çok beğendim

Hasır, kulpları seramik sepet küçük boy 19.50 ytl,büyük boy 28.00 ytl. - Pabetland -

Kızlar işte size bir sürahi fiyatı 21,25

Tuzluk-biberlik fiyat 4,22

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızlar bu süpürgeyi aldım çeyize memnunum çok, aşağıda hepsiburadaya yorumu yaptım

Ürünü aldığımızda, parçalarını takarken bir parçası kırıldı, ve durumu hepsiburada.coma maille bildirdik değişim talebinde bulunduk, Çook teşekkürler hepsiburada.com gerçekten kaliteli ve müşterisinin arkasında olan bir site, sorunsuz değişim imkanı sağlamaları da bunun göstergesi.Bugün yeni ürün geldi.
Ürüne gelince artıları çok hafif, sesi normal süpürgelerden çok daha az, kısa sürede kullanım için çok işe yarıyor, kesinlikle herevde bulunmalı.
eksi yönleri tutma sopaları çok ince, dayanıksız, nazik kullanmalı.Birde halının püsküllerine geldimi püsküllerini çekiyor,püskülü kesmeden çıkmıyor.
Şuan yeni kullanıcıyız şarjı sağlam çıkarsa güzel ürün.

biraz resim ekliyim
ama ben almadım bunları

yağlık - sirkelik

tuzluk - biberlik

136 ytl bunnar ya

mıknatıslı baharatlk

ben de yatak odasını koyu renk düşünüyorum özellikle de şu takıma bayılıyorum

doğtaş

işte bu benim özdilekten aldığım battaniyem kaydirigubbakcemile2 çok beğendim bir yüzü fotoğrafta görüldüğü gibi diğer tarafı ise aynı tonların açığı-koyusu var

kızlar bu da gündeliğe kullanacağım çay tabaklarım.geçen sene hediye gelmiş annemde saklamış.ben de beğenince benim olduuuuu :) ama 6 tane daha lazım.nerden bulabilirim acaba?aynısı olmasada benzeri bulunabilir sanırım

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
bumu daha güzel

yoksa bumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…