eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bunuda bana halam almış teknosadan 80 tl ye 1 ay oldu sanırım alalı çok güzel ufak ve yer kaplamaz fazla

URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=9440lzf1.png]
[/URL]

slm kıslar bugün bu fırını aldım kullanan varmı sizce nasıl

8124 SJS

Yıkama Kapasitesi (Kg) : 8

Sıkma hızı (d/d) : 1200

Enerji Performansı : A+

Su girişi : Çift

Su jeti : Var

Sensorinse : -

Renk : Silver

Peşin Fiyatı : 1.824,00 TL.

kızlar benim çamaşır makinamda bu

üçlü mantar nihale 3.5 lira

Son düzenleme:
Kızlar EVDİ mağazasından bugün 3 tane vakumlu baharatlık aldım resimdekine çok benziyor
ama resimdeki gibi delikleri yok baharatlığın.
Vakumlu olduğundan hiç hava almıyor kapakları zor açılıp kapanıyor, içine pişirdiğimiz
pasta, börek çörek, poğaça koysak bile hava almadığından bayatlamıyor Gidin görün derim:) Tanesi 7milyona satılıyor, 3 tane daha almayı düşünüyorum

kızlar sonunda istediğim gündelik yemek tabaklarımı aldımmmmmm.bakalım beğenecekmisiniz

6 adet çukur yemek tabağı /6 adet büyük y emek tabağı /6 adet kahvaltı tabağı / 6 adet kase / tuzluk ve biberlik /1 tane yuvarlak derin salata tabağı /1 taede byük kayık tabak aldım

güzellll bir haber daha kızlar. home sweet bornoz fiyatı 150 değil 80 miş. haber vereyim dedim canlar

Benim de dayanamayıp migrostan aldıgım patlamış mısır kaselerim, en üst sağ taraftaki rengarenk aldım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…