Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalİmera canım Çok tŞk ederİm canım bu satenmİ gÖvde kısmı saten dedİler bana, bu modelİn parlagı ayrı satenİ ayrı mı?
Ayy benimkide aynı :))
Gümüşlük asla istemiyor, gerçi onu bende istemiyorum.
Bi odayı şark köşesi yapalım diyo, bizimki bi garip :))
bugun juadan pamuklu battaniye aldik..![]()
Ben de tupperware dan sebze saklama kabi aldim..bi de terlik yaza hazirlik...![]()
ya canım bugun limangoya baktıgımda gordum bunları battaniyelerden grsinin biri alınmış.
bu baklava desenliyi gorunce demiştim miss_curious nasıl kaçırdı bunu diye almışsın canımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım:))
gule gule kullanin bunlar tupperware galiba bakalim onumuzdeki ay bend e bicaklari ve mini peynir dunyasini almayi istiyorum insallah..
kaydirigubbakcemilesimdi baktimda Türkiye´de tupperware ürünleri cok daha uygun fiyata yani ben burda yurtdisinda neredeyse iki katini ödemissim...
Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın bayıldım her birinizin aldıklarına.
Ben bıcakseti olarak schaferın 15 li standlı bıcak seti var , çok şık bişey siyahı onu almak istiyorum iyidir herhalde, .ok satılıyor yakalayamıyorum bi türlü.
Pamuk hevla tatlım bu WMF markası nedir iyimidir nerde satılıyor
Arkadaşlar ben de tupperware satıcısıyım,geliş fiyatına almak için üye oldum,Birde hediyeleri çeyizime kalır diye.İşin içine girince resmen kandırıldığımızı anladım.Katalog fiyatı ürün 1 hafta boyu %30-40-50 oranında indirime giriyor.Bu fiyat üzerinden %25 temsilci karı da var.Bir de benim üstüm de kazanıyor.Onun da üstü...derken kısacası katalog fiyatı o ürünün olması gereken fiyatının 4-5 kat şişirilmiş hali.İndirim yapıp lütuf gibi göstermelerine izin vermeyin.ayrıca Garantisi de 30 değil 10 yıl. Bu ürünün referansı yok diye cirit atıyorlardı ama lock&lock diye bir marka daha var.Onun da plastikleri kanserojen madde içermiyor.
aaaa cidden mi ya beni ne kadar iyi tanimissin cnm...kaydirigubbakcemile5