eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Kalımera canım Çok tŞk ederım canım bu satenmı gÖvde kısmı saten dedıler bana, bu modelın parlagı ayrı satenı ayrı mı?

kalimera cnm sana msj attım buarada cokguzel görünüyorlar gercekten canım ya

Kalİmera canım Çok tŞk ederİm canım bu satenmİ gÖvde kısmı saten dedİler bana, bu modelİn parlagı ayrı satenİ ayrı mı?

canım inan hiç bir fikrim yok bu konuda sadece böyle parlak olarak gördüm ben.. bu modelde sateninde güzel durucağını pek sanmıyorum ama.. bide sitesine baktım sadece böyle parlak olarak var..

29pt7r7.jpg
bugun juadan pamuklu battaniye aldik..
14o7vj7.jpg
Ben de tupperware dan sebze saklama kabi aldim..bi de terlik yaza hazirlik...

ya canım bugun limangoya baktıgımda gordum bunları battaniyelerden grsinin biri alınmış.
bu baklava desenliyi gorunce demiştim miss_curious nasıl kaçırdı bunu diye almışsın canımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım:))

bunu da bugün aldım hakmardan gelirkennn bıçaklar ve kesme tahtasııı kaydirigubbakcemile3

ya canım bugun limangoya baktıgımda gordum bunları battaniyelerden grsinin biri alınmış.
bu baklava desenliyi gorunce demiştim miss_curious nasıl kaçırdı bunu diye almışsın canımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım:))

aaaa cidden mi ya beni ne kadar iyi tanimissin cnm...kaydirigubbakcemile5

bende bugün bunlari aldim....maas geldigi gibi gitti valla...ama sagolsun hem annem yardimci oldu hemde ikisi hediye....ama hepsin 30 yil garantili

bende bugün bunlari aldim....maas geldigi gibi gitti valla...ama sagolsun hem annem yardimci oldu hemde ikisi hediye....ama hepsin 30 yil garantili

gule gule kullanin bunlar tupperware galiba bakalim onumuzdeki ay bend e bicaklari ve mini peynir dunyasini almayi istiyorum insallah..

gule gule kullanin bunlar tupperware galiba bakalim onumuzdeki ay bend e bicaklari ve mini peynir dunyasini almayi istiyorum insallah..

evet canim tupperware bugün evde reklamini yapmistik....beya kaptirdim kendimi yani...annem artik yeter alma tupperwareden birsey koyacak yer bulamasin diyor zaten almayida düsünmüyorum....c

Canim bicak setini bende almak istemistim ama daha öncede dedgim gibi cok pahali ben WMF bicak setini alicam bicaklari cok kaliteli taksitle alicagim insallah....Mini sefte cok kullanisli oluyormus..

kaydirigubbakcemilesimdi baktimda Türkiye´de tupperware ürünleri cok daha uygun fiyata yani ben burda yurtdisinda neredeyse iki katini ödemissim...

kaydirigubbakcemilesimdi baktimda Türkiye´de tupperware ürünleri cok daha uygun fiyata yani ben burda yurtdisinda neredeyse iki katini ödemissim...

dogrudur cnm tek tek alinca katalogda bayaga pahali ben alabilirsem 100 tl ye alicam komple 5 li set daha once de belirttigim gibi..

Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın bayıldım her birinizin aldıklarına.

Ben bıcakseti olarak schaferın 15 li standlı bıcak seti var , çok şık bişey siyahı onu almak istiyorum iyidir herhalde, .ok satılıyor yakalayamıyorum bi türlü.

Pamuk hevla tatlım bu WMF markası nedir iyimidir nerde satılıyor

Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın bayıldım her birinizin aldıklarına.

Ben bıcakseti olarak schaferın 15 li standlı bıcak seti var , çok şık bişey siyahı onu almak istiyorum iyidir herhalde, .ok satılıyor yakalayamıyorum bi türlü.

Pamuk hevla tatlım bu WMF markası nedir iyimidir nerde satılıyor

tesekkur ederiz pinky..cnm ben bicak setini standli istemiyorum tezgaha koymayi dusunmuyorum..Su anki bekar evimde tezgahim kavanoz, baharatk takimi vs. dolu rahat edemiyorum bi turlu..o yuzden tezgahim bos olsun istiyorum cnm ya..boshayallersmile

Arkadaşlar ben de tupperware satıcısıyım,geliş fiyatına almak için üye oldum,Birde hediyeleri çeyizime kalır diye.ışin içine girince resmen kandırıldığımızı anladım.Katalog fiyatı ürün 1 hafta boyu %30-40-50 oranında indirime giriyor.Bu fiyat üzerinden %25 temsilci karı da var.Bir de benim üstüm de kazanıyor.Onun da üstü...derken kısacası katalog fiyatı o ürünün olması gereken fiyatının 4-5 kat şişirilmiş hali.ındirim yapıp lütuf gibi göstermelerine izin vermeyin.ayrıca Garantisi de 30 değil 10 yıl. Bu ürünün referansı yok diye cirit atıyorlardı ama lock&lock diye bir marka daha var.Onun da plastikleri kanserojen madde içermiyor.

Arkadaşlar ben de tupperware satıcısıyım,geliş fiyatına almak için üye oldum,Birde hediyeleri çeyizime kalır diye.İşin içine girince resmen kandırıldığımızı anladım.Katalog fiyatı ürün 1 hafta boyu %30-40-50 oranında indirime giriyor.Bu fiyat üzerinden %25 temsilci karı da var.Bir de benim üstüm de kazanıyor.Onun da üstü...derken kısacası katalog fiyatı o ürünün olması gereken fiyatının 4-5 kat şişirilmiş hali.İndirim yapıp lütuf gibi göstermelerine izin vermeyin.ayrıca Garantisi de 30 değil 10 yıl. Bu ürünün referansı yok diye cirit atıyorlardı ama lock&lock diye bir marka daha var.Onun da plastikleri kanserojen madde içermiyor.

dogrudur cnm zaten indirimde almazsan pek bi anlami yok, ben katalog uzerinden satis yapan bicok markada ayni seylerin oldugunu dusunuyorum acikcasi..olmasi gereken fiyat sadece indirim yapilmis gibi gosteriliyor..

miss curious cnm standlıda cok şık duruyorlar, mutfak makası dahi var , haklısın tezgahın kalabalık olmasından benden hoşlanmıyorum ıvır zıvır şeyler koymayacağım, baharatlıkları mutfagın seramik kısmına monte eden metal aparatlardan alıcam, tezgaha koymamayı düşünüyorum.Saklama kavonozlarınıda alt dolaplardan birinde tutucam

aaaa cidden mi ya beni ne kadar iyi tanimissin cnm...kaydirigubbakcemile5

sanırım evet canım:))

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bende bugun bieve gittim ..metal duvar monteli baharatlık takımını gozume kestirdim alcam iinş..bilmiyorumkismile
060.jpg

bu arada bugün pendik pazarıda vardı züccaciye tezgahları kadınlardan geçilmiyordu..ne meraklı bu hatunlar ev esyasına önümüzü kapıyorlar :olmaz:eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Back
X