eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

sinoplu, yelda ve tüm kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok guzeller

sanırım evet canım:))

aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bende bugun bieve gittim ..metal duvar monteli baharatlık takımını gozume kestirdim alcam iinş..bilmiyorumkismile
060.jpg

bu arada bugün pendik pazarıda vardı züccaciye tezgahları kadınlardan geçilmiyordu..ne meraklı bu hatunlar ev esyasına önümüzü kapıyorlar :olmaz:eyvahedigeldismile

cnm bu cok guzel bi takim ben bunun aynisinin kirmizisini bi de ekmekliginin kirmizisini almistim..

miss curious cnm standlıda cok şık duruyorlar, mutfak makası dahi var , haklısın tezgahın kalabalık olmasından benden hoşlanmıyorum ıvır zıvır şeyler koymayacağım, baharatlıkları mutfagın seramik kısmına monte eden metal aparatlardan alıcam, tezgaha koymamayı düşünüyorum.Saklama kavonozlarınıda alt dolaplardan birinde tutucam

anladim cnm sen digerlerini koymayacaksan ve mutfagin da buyukse kalabalik durmaz o zaman..ben metal saklama kavanozlari alip 3 lu koymayi planliyorum..

teşk ederim pinky ya bu arada aldıklarımın daha güzellerini gördükçe pişma oluyorum aldıklarımına ama napıyım almadanda duramıyorum sizdede aynısı oluyormu

yelda canım bazen oluyor ya güzelin güzeli bitmiyorki, insanoğlu hepsini almak istiyor işte, ama yinede şükrediyorum, elimden geldiğince en güzellerini aldım, hayalimden de güzellerini çok şükür yani..

Slm gelinler,hazırlıklar nasıl gidiyo?
Ben dün çeyizim için bikaç şey aldım resimlerini sonra ekleyeceğim inşallah fakat çok pahalı oldu sanırım, bi türlü içime sinmiyo aldığım şeyler, zaten aldığım şeylerin bazılarını da bugün değiştirmeye gittim.:sinifsinif:

Okadar sinir oldum ki kendime, çok para ödediğim için aşağıya yazdım kızlar fiyatlarıyla birlikte tabii bu fiyatlar adamın inmiş oduğu fiyatlar ve toplamında 200 TL gibi bi para tutuyo:kızgın:
3 lü saklama kabı cam 18 TL
6 lı baharatlık aldım (hani şu mıknatıslı olanlardan) 15 TL
6 'lı cay bardağı (hani şu kaşıkları şekerliği renkli cam olanlardan) hediye verdi adam 25 TL
süprizzzzz
Süzgeç (makarna, salata)4 TL
Sarımsak döveci 2.5 TL (Sinir oldum :kızgın:
Bakır büyük cezve 7 TL
Rende 5 TL
Bulaşıkları koymak için 5 TL'ye sepet
2 adet küçük boy basmalı Çöp kovası 16 TL
1Adet büyük boy yine basmalı çöp kov ası 10 TL
Kaşık çatal bıcak koymak için (Çekmece için)ahşap görünümlü (Neymiş efendim çok kaliteliymişakannehir)10 TL
Cam sürahi 5 TL
Ekmek dilimleri için sepet Hasırdanohaoldumsmile 7 TL
Naşlaba pilastik, 5 TL
2 tane ip (camaşır için),gırgır,2 düzine mandal sanırım toplamında 40 tane falan 17 TL
Bıçak seti, (meyve bıçakları ve makasıyla beraber )23 TL
Ekmek tahtası 6 TL Ahşap
Kahvaltı seti 6 lık kapaklı 18 TL
Kesme şekerlik 5 TL opuyorumnanaktan
Küçük kürekler herboy 1 TL
Bi de banyo takılı aldım kızlar fırçalık, sabunluk, olan takımdan 16,5 TL

Ayyyy kızlar o kadar canm sıkıldı ki benim buraya verdiğim para 200 TL üstelik peşin:gitme:
adama gittim geri vermek için ürünlerin bazılarını vermedi paramıbenneyaptımki
çok para ödemişim dimi ohaoldumsmile:sinifsinif:

canım bence çok diil 200 tl çünkü aldığın baya şey var
bu ufak tefek gözüken ıvır zıvır şeylere çok para gidiyo zaten
kalitelerini bilmiyorum ama yazdıklarına bakarsak normal bence..

kali-meraya katılıyorum eğer aldıklarının kaliteleri iyi ise parası fazla değila.s

pelerinli ıvır zıvır deyip geçmemek lazım gerçekten çok tutuyorlar ama ben aldıklarının fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum.içine sinip sinmediği önemli fisfisfis

kızlar tşk ederim , ne bilim ya bana çok tuttu geldi açıkçası bi ara resim yükleyeyim, hep kaliteli dedi adam , tamam içlerinde normal plastik olanlarda var ama ne bilim kazık yemiş gibi hissediyorum kendimi:(

kızlar tşk ederim , ne bilim ya bana çok tuttu geldi açıkçası bi ara resim yükleyeyim, hep kaliteli dedi adam , tamam içlerinde normal plastik olanlarda var ama ne bilim kazık yemiş gibi hissediyorum kendimi:(

canım özellikle şu bıçak seti ve kahvaltılığı çok merak ettim.. bende alıcam buara ama henüz karar veremedim 70-80 tl civarı sorduklarım biraz fazla geldi açıkcası..
seninkiler çok uygun gerçekten:1rolleyes:

kali_mera cnm kahvaltı seti dediğim bilmem kaç parçalık kahvaltı setlerinden değil,6 tane porselen var kapaklı onlar da bi telin üstüne oturtulmuş,belki senin sorduklarından farklıdır o yüzden:)
Bıçak seti de toplam 12 adet bi tahtanın üstüne oturtulmuşkaydirigubbakcemile5
çok komik tarif ettim amakaydirigubbakcemile3

kızlar aldığım şeylerin resmini çektim biraz kötü oldu ama en azından bi fikir edinirsiniz

Eklentiler

• $445675_1.webp
    $445675_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG0413A.webp
    $IMG0413A.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG0416A.webp
    $IMG0416A.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG0421A.webp
    $IMG0421A.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG0422A.webp
    $IMG0422A.webp
    2 KB · Görüntüleme: 38
devam...

Eklentiler

• $IMG0423A.webp
    $IMG0423A.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG0424A.webp
    $IMG0424A.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG0425A.webp
    $IMG0425A.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG0426A.webp
    $IMG0426A.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG0429A.webp
    $IMG0429A.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 40
bi de bu:)bunun dışında ip,mandal, döveç,maşrapa,bulaşık sepetivar bu kadar:delphin:

Eklentiler

• $IMG0432A.webp
    $IMG0432A.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 63
Bugün limangoya cotton box ın pamuk saten nevresim takımları gelmişti. Pamuk satenim hiç yoktu ,Çok beğenerek aldım , çok şık.Hala var almak isteyen olursa fiyatda cok uygun. 200 den 110 'a düşmüştü. Yine duramadım.

1.jpg

Back
X