Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım evet canım:))
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bende bugun bieve gittim ..metal duvar monteli baharatlık takımını gozume kestirdim alcam iinş..bilmiyorumkismile![]()
bu arada bugün pendik pazarıda vardı züccaciye tezgahları kadınlardan geçilmiyordu..ne meraklı bu hatunlar ev esyasına önümüzü kapıyorlarlmaz:eyvahedigeldismile
miss curious cnm standlıda cok şık duruyorlar, mutfak makası dahi var , haklısın tezgahın kalabalık olmasından benden hoşlanmıyorum ıvır zıvır şeyler koymayacağım, baharatlıkları mutfagın seramik kısmına monte eden metal aparatlardan alıcam, tezgaha koymamayı düşünüyorum.Saklama kavonozlarınıda alt dolaplardan birinde tutucam
teşk ederim pinky ya bu arada aldıklarımın daha güzellerini gördükçe pişma oluyorum aldıklarımına ama napıyım almadanda duramıyorum sizdede aynısı oluyormu
kızlar tşk ederim , ne bilim ya bana çok tuttu geldi açıkçası bi ara resim yükleyeyim, hep kaliteli dedi adam , tamam içlerinde normal plastik olanlarda var ama ne bilim kazık yemiş gibi hissediyorum kendimi![]()