Eyll'de sonu alacaklar

böyle çok sonuç alan var idrar testine güvenme şuan bebişlerin senleyse boş yere üzersin onları benimde bugün 10 günüm ama son ana kadar kan testini beklicem bence sende acele etme kan testini bekle

üzülme hayırlısı olsun biraz bekle 12 gün geçmesi gerekiyormuş .ben de yeni kan tahlili verdim çok korkuyorum .

benim 2gündür belim .karnım çok ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi kahverengi leke pembe lekelenmeler oluyor çok korkuyorum ağlıyorum ya hamile deyilsem of of

11.günümdeyim buguün kan tahlili verdim ama 2 gündür kahverengi lekenlenme pempe lekeler oldu sizdede oluyormu

heyecanlıyım bende mikroenjeksiyon yapıldı tutma şansı daha çokmuşya biraz ümütliyim ama.adet olcakmışım gibi belirtilerim var çok korkuyorum allahım tedavi gören bütün herkeze saglıklı bebeklere kavuşmamızı nasip etsin

benim bugün transferin 7.günü hafif kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok bana da mikroenjeksiyon yapıldı umarım hayırlı haberler alırız sonucu bekliyorum hayırlısı...

merhaba kızlar benimde yarın yumurta toplama işlemim var üç tane büyüyen yumurtam var bakalım kaliteli çıkacaklar mı inşallah bende tatlı bekleyiş aşamasına bi an önce hayırlısı ile geçer gün saymaya başlarım. hepinize hayırlı evlatlar versin allahım bol şanslar

kızlar ben öğleden önce gebelik testi negatif çıktı demiştimya biraz bekleyince diğer çizgide hafiften belirdi pozitifmi acaba bilgisi olan vaq varmı

neriman60 allah sabır versin..o kadar uğraştan o kadar umuttan sonra böyle bir sonuç zor tabiki...ama güçlü olmalısın..demek ki daha zamanı varmış diye düşün..biliyorsun bizim tedavilerimizde en önemli unsurlardan biri de moral..
rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla doldursun inşallah....

sonuç negatif morelim bozuldu çok kötü bi duygu napcagımı bilmiyorum

canım ya çok üzüldüm tedavisi haftaya başlayacak biri olarak her olumlu habere sevinirken her olumsuz haber de beni üzüyor sana sabır dilemekten başka elimden bişi gelmiyor:Saruboceq:

sonucunun negatif çıkmasına çok üzüldüm canım.umudunu yitirme insan ancak umutlarıyla yaşar bende heyecanla bekliyorum şimdi sonucumu

merhaba burcuyuda ekleyin.16 eylülde hayırlı haberi veririz inşallah.ilk denememiz 3. günümüz dua edin

sonuç negatif morelim bozuldu çok kötü bi duygu napcagımı bilmiyorum

dünyanın sonu degil arkadaşım allahım sabrımızı deniyo birgün olack üzülme inşallah kendiliğinden kalırsın:Saruboceq:benimde test günüm yarın ama hiç umudum yok allah yardımcımız olsun şu mübarek günlerde boynumuzu bükük bırakmasın:Saruboceq:

üzülme arkadaşım her şerde vardır bi hayır allah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…