Eyll'de sonu alacaklar

Son düzenleme:
benide ekleyebilirmisiniz listeye bugün transferim yapılıyor sanırım 11 eylül sonuç inşallah liste uğurlu gelir hepimize....

inşallah hepiniz mutluluğa erişirsiniz.. fazla stres yapmayınn..test gününüzü bekleyin..ne kadarda ben idrar testi yapmayın desemde yapacaksınız biliyorumlmaz:hepinizden olumlu sonuçlar bekliyorum

mrb kızlar ya bende neden hiç heycan yok ya :1no2: normal günlerime devam sanki hiç transfer olmamışımda karnımda şuan bebişler yok gibi.bana heycan verinnnnnnn:1rolleyes:

heyecansız olman daha güzel sevecenss ne yapcan heyecanı:)) keşke ben de senin gibi olabilsem.....

Son düzenleme:
beende arada unutuyorum dalıyorum işlere sonra birden aklıma geliyo değişik bi duygu bu bişey hissediyormusun diye soruyolar hiç bişey hisstemiyorm
sizler naptını bakalım hafta sonu varmı bi değişik gelişmeler benim hafta sonuda çok az lekelenmelerim oldu belli belirsin kasıklarıma da arada kramp gibi ağrı giriyo akıntım var birazda bazen adet olcakmışım gibi ağrım da oluyo

kızlar günaydın, benim de test günüm 4 eylül.
1 tane 3 hücreli orta kalitede embriyo transfer edildi sadece, yani olasılık biraz düşük ama belli olmaz tabii..
herkese bol şans..

ben de hiçbişey hissetmiyorum dün sanki adet olucakmışım gibi hissettim sonra geçti ara ara belim ağrıyor o kadar, vakit geçirmeye çalışıyorum

bu yollardan bende gectim arkadaşlar şu hayırlı mübarek günlerde ALLAHIM tüm isteyenlere tez elden veriri inş.herşey gönlünüzce olsun........

kızlar günaydın, benim de test günüm 4 eylül.
1 tane 3 hücreli orta kalitede embriyo transfer edildi sadece, yani olasılık biraz düşük ama belli olmaz tabii..
herkese bol şans..

mrb canım
benim de 6 hücreli kaliteli 1 embriyom var benimde 4 eylül test günüm şansımız diğer arkadaşlara göre biraz düşük ama allahın işi bellide olmaz belkide sıkıca tutunmuşlardır

bu arada az bişi lekelenme yine olmuş çok korkuyorum adet olcakmışım gibi geliyor neden böyle oluyor anlamadım yarında olursa dr. arıcam

canım eğer rengi kahverengiyse problem yok kırmızı ya da pembemsi ise merkezdeki hemşirelerden birine sor istersen ama panik yapma benim adet kanaması gibi kanaması olup bebeği tutunan bir arkadaşım var bol bol ayaklarını biraz yüksek tutarak uzan bence

günaydın herkese
nasılsınız bakalım durumlar nasıl
benim dün de oldu lekelenmelerim biraz şimdilik bişey yok ama yavaş yavaş umutsuzluğa kapılıyorum bugün test yaptırsammı karar veremedim bir türlü

nerdesizizzz kızlar
kan tahlili verdim saat 2 de alacağım ,
bol bol duaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…