Eyll'de sonu alacaklar

canım yaa çok sevindim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasıp eder inşallah dualarını esırgeme hamişlerin duası kabul olur derler

Amin canım çok sagol.Bu süreci yaşamayan kimse neler yaşadıgımızı bilemez allahımdan bu zorlu sürece giren ve bebek bekleyen herkez için bol bol dua ediyorum allah herkeze hayırlı bebişler nasip etsin.İnan bana duydugum negatiflerle üzülürken pozitiflerle kendimmişim gibi mutlulugu yasşadım allahım işallah hepinizden mutlu haberler almayı nasipetsin.:Saruboceq:

merhaba canım benı 3 doz 3 su kullandım benımde yumurta rezervım az yakında 2 tup bebege baslıcam nasipse su anda ıncır kuru yapıyorum arısutu polen bal karısımı yıyorum tavsıye ederım

sevecens cim gözün aydın canım allahım kucağına almayı nasip etsin ....belirtilerin nelerdi transferin kaçıncı günü bişeyler hissetmeye başladın canım..benimde 1 eylülde transferim gerçekleşti 14 eylül test günüm nasıl geçicek zaman bilmiyorum valla

sevencesss ben yeni gördüm senin test yaptırdığını merak edip duruyorum bende kendi üzüntümden güzelce okuyamadım demekki tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah

Kızlar .. bugün test yaptım .. 256 çıktı .. dr.um hamilesin dedi ... çok mutluyum .. allah herkese bu mutluluğu nasip estin .... :Saruboceq:

kızlar dün akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok ama var belli şimdi ne demek bu var mı yok mu ?allahım inşallah vardır.:Saruboceq:

hamişler Allah tamamına erdirsin, negatif sonuç alanlar moral bozmak yok hayırda şerde allahtan deyip sabırla tedaviye devam

arkadaşlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim Allah herkeze nasip kısmet etsin.Jud seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Bende hiç bir belirti olmadı hala da yok ama her bünyede farklı olabiliyomuş bende belirti yoktu mesela Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

kızlar listenize benide eklermısınız ilk denemem bugun transferım oldu ayın 15inde sonuc alacagım inşallah allhım hepımıze pozıtıf sonuc almayı nasıp etsın amiiiiin

hayırlı olsun..benimde test günüm aslında 5 eylül...ancak c.tesi günü fakülte kapalı olduğundan testimi yarın yaptıracam....darısı bana inşallah...dua edin arkadaşlar...

jud sende hiç belirti varmıydı bugün benim 9 günüm pek belirtim yok aramıyorumda zaten ama akıntım kesildi o aklıma takıldı

ya ben de nagatif sonuç aldım transfer sonrası ve bugün 14.gün hala adet olmadım.ne zman olucam?tuhaf deil mi??

ya ben de nagatif sonuç aldım transfer sonrası ve bugün 14.gün hala adet olmadım.ne zman olucam?tuhaf deil mi??
tuhaf degil canım benim... ilaçlardan yada stresten olabiliyor benim bir önceki tedavimde bir ay olmadım doktoruma göre o ayı atlamışım ilaç kullanarak düzene sokmuştuk 10 gün geçtikten sonra hala olmadıysan doktora gidersin.. merak etme sık olan bişey tedaviden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…