kızlar benimde bugün 5. günüm test tarihim 12 eylül eklermisiniz...
benim ağustos 24ağustos günü transferim oldu. 4 eylülde test yaptırdım. beta hcg 83,64 çıktı progesteron 21 sonuç pozitif dedi doktor.
hiç belirtim yoktu diyebilrim. sadece 1-2 kez adet görecekmişim gibi ağrılarım oldu. ama geçen zaman içinde yok diye çok içim içimi yedi, moralim bozuldu. aslında sakin olup dikkati dağıtmak lazım. ben o kadar inanmıştım ki olmadığına test sonucuna bakamadım. eşim söylediğinde de bir süre inanamadım. kendinizi yıpratmayın herkesin öyküsü farklı oluyor sanırım
inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olur.
allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah... rabbim bizede nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:benim ağustos 24ağustos günü transferim oldu. 4 eylülde test yaptırdım. beta hcg 83,64 çıktı progesteron 21 sonuç pozitif dedi doktor.
hiç belirtim yoktu diyebilrim. sadece 1-2 kez adet görecekmişim gibi ağrılarım oldu. ama geçen zaman içinde yok diye çok içim içimi yedi, moralim bozuldu. aslında sakin olup dikkati dağıtmak lazım. ben o kadar inanmıştım ki olmadığına test sonucuna bakamadım. eşim söylediğinde de bir süre inanamadım. kendinizi yıpratmayın herkesin öyküsü farklı oluyor sanırım
inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olur.
tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallah....bugün ben sonuç aldım ve pozitif çıktı insan sevinmeye korkarmı? korkuyorum allahımız inşallah hepimizin gönlüne göre verir ve yardımcımız olur
teşekkür ederim arkadaşlar.. darısı sizlerin başına ayrıca minenn tebrik ederim umarım bebeğin sonuna kadar sninle kalır
günaydın bugün 5.günüm zaman geçmek bilmiyor
figen26.............4 eylül
sevecenns.........3 eylül
jud...................3 eylül
yesm81.............3 eylül
hata..................5 eylül
mute.................8 eylül
siber.................12 eylül
çilek..................4 eylül
gorken..............12 eylül
dragonlily...........18 eylul
bol şanslar kızlar
hadi kızlar listemiz çoğalsın
bu arada kendimi ekledim listeye:)))
kızlar merhaba ben olumsuz sonuç aldım kendime gelemediim için nete girmiyordum ama artık iyi olmaya çalışıyorum.sonuç bekleyenler inşallah pozitif çıkar ve bebişlerinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?