Eyll'de sonu alacaklar

kızlar merhaba ben olumsuz sonuç aldım kendime gelemediim için nete girmiyordum ama artık iyi olmaya çalışıyorum.sonuç bekleyenler inşallah pozitif çıkar ve bebişlerinize kavuşursunuz

benim ağustos 24ağustos günü transferim oldu. 4 eylülde test yaptırdım. beta hcg 83,64 çıktı progesteron 21 sonuç pozitif dedi doktor.
hiç belirtim yoktu diyebilrim. sadece 1-2 kez adet görecekmişim gibi ağrılarım oldu. ama geçen zaman içinde yok diye çok içim içimi yedi, moralim bozuldu. aslında sakin olup dikkati dağıtmak lazım. ben o kadar inanmıştım ki olmadığına test sonucuna bakamadım. eşim söylediğinde de bir süre inanamadım. kendinizi yıpratmayın herkesin öyküsü farklı oluyor sanırım
inşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olur.

hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin darısı bizlerea.s.

allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah... rabbim bizede nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

bugün ben sonuç aldım ve pozitif çıktı insan sevinmeye korkarmı? korkuyorum allahımız inşallah hepimizin gönlüne göre verir ve yardımcımız olur

teşekkür ederim arkadaşlar.. darısı sizlerin başına ayrıca minenn tebrik ederim umarım bebeğin sonuna kadar sninle kalır

figencim gecmis olsun canim, nasilsin toparlandin mi canim?insallah bir dahakine saglikli bir sekilde gebelik elde edersin...umudunu yitirme, elbet sen de anne olacaksin kacinci deneme olursa olsun..dilegim bir sonraki denemende yuzunun gulmesi...bak tedaviye tekrar baslayinca umutlarin yeserecek ve insallah burdaki negatif sonuc alan arkadaslara uzulmesinler diye ornek olacaksin...a.s.

kızlar merhaba ben olumsuz sonuç aldım kendime gelemediim için nete girmiyordum ama artık iyi olmaya çalışıyorum.sonuç bekleyenler inşallah pozitif çıkar ve bebişlerinize kavuşursunuz

Canim benim cokkk gecmis olsun Allahim bol bol sabir versin, biliyorum cok kotu bir his o kadar umut edip umutlarinin yikilmasi...sen de insallah pozitif sonucu goreceksin bir gun, insallah o gun yakindir...biraz farkli seylerle ugrasmaya kafani dagitmaya bak seni iyi hissettirebilecek seyler yap...burda gordugun gibi bazi arkadaslar olumlu sonuc almis onlar bizim icin bir umut kaynagi, daha guclu olup tekrar denemek icin enerji depola...spor falan yapabilirsin mutluluk hormonu saglar, vucudunu sonraki tedaviye hazirlar...ben akupunktur yaptirmadim ama yaptiran arkadaslar faydasini gormus...en azindan stresini azaltirkaydirigubbakcemile3 yenilmeyecez su infertilite denen illete,kaydirigubbakcemile aksine biz onu yenecez

ya kızlar benm transferden sonraki 16.gün.negatif sonuçtan sonra hemen adet oluyo herkes ama ben hala olmadım.belirti bile yok neden olmadım??sorun mu var ya offff

pozitif,kendine sıkıntı yapma canım sen böyle yaptıkça vücudunda ters tepki verir .nasıl olsa olucaksın çünkü kullandığımız ilaçlar rahmi fazlasıyla kalınlaştırıyor mecbur atacak o tabakayı bir sorun yoktur merak etme

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisi gördüm mikroenjeksiyon yapıldı.bugün embriyo transferin 11.günü karın ağrısı bel ağrısı çekiyorum crinone jel günde 1 tane kullanıyorum 2 gündür kahverengi lekele çamur gibi var biraz kanda geldi bu normalmi hemşireyi aradık normal dedi ben korkuyorum sizdede oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…