Eyll'de sonu alacaklar

soruma kimse cevap vermedi.çok karnım ağrıyo belim ağrıyo.ağrı kesici içiyorum 4 saat arayla kahverengi lekelenme çamur gibi akıntı normalmi

Benımde transferımın 10 gÜnÜ bendede hıÇ akıntı yok koyduĞum jeller nereye gıdıyo merak edıyorum bılen bırı cvp verırse sevınırım

ağrı kesici doktor mu verdi bildiğim kadarıyla minoset plus vb. bazı ilaçlar alınabiliyor sadece.... kahverengi akıntının olduğunu duymuştum ama daha kırmızı akıntıların tehlikeli olabilceği söyleniyor daha çok. tutunurken kanamalar olabilirmiş. sen yine de istirahat et ve doktorunu bilgilendir sıkça....
moralini yüksek tut...
inşallah iyi haber alırız

ben daha aşılamada da jel kullanmıştım o çıkıyodu bayağı katılaşmış olarak ama bu sefer ben de de 10. güne kadar pek çıkmadı sonra da akıntıyla karışık çkmaya başladı. inşallah iyiye işarettir.:)

yenice17 sen sonucunu nezaman ögrenecen ben 8 eylül benim ilk denemem varmı ağrın sancın allah yardımcımız olsun:Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benim ilk hamileliğimde 11. gün değerim 305 ti. ama tek bebekti. Hiç belli olmuyor. Hayırlısını iste Allah'tan.

Dün yine test yaptırdım .. 450 çıktı...
belirti falan hissetmiyorum ... ama kot pantalonlarımı giyemiyorum artık:kedi: .. dar geliyor... hafif akıntı var ve bazen belim ağrıyor.. ve iştahım açıldı ... :icecream:

benim bugün transferden sonra 7.günüm.bugün yemek falan yaptım acaba yapmamalımıydım kendime çok kızıyorum ya birşey olursa diye .moralinize ihtiyacım var

minoset plus kesinlikle yasak evde vardım olmazmış onun içinde başka madde var dedi. sadece minoset kullanılabiliyor. akıntı öyle kahverengi olabilir ama kırmızıya döner ve yoğunlaşırsa doktoru aramak lazım

benim bugün transferden sonra 7.günüm.bugün yemek falan yaptım acaba yapmamalımıydım kendime çok kızıyorum ya birşey olursa diye .moralinize ihtiyacım var
yok canım birşey olmaz. 2-3 gün dinlenin normal yaşamınıza dönün deniyor. sadece yorulmayacaksın v ağır kaldırmayacaksın

mrb cnm ben hala iğneye devam ediyorum iştahım açıldı azcık yemesem sanki midem kazınıyor gibi oluyor ama kilom aynı ve başka belirti yok.

cnm bende transferden sonra yemek yaptım hatta evi bile süpğrdüm ama kendimiyormadan aralarda dinlenerek.sen yinede dikkat et yorma kendini

herkese günaydın.bugün transferin 8. Günü az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm.

herkese günaydın.bugün transferin 8. Günü az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm.

arkadaşım neden idrar testi yaparsınız anlamadım idrar testine güvenme şuan bebşlerin senleyse onları boş yere üzersin allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…