soruma kimse cevap vermedi.çok karnım ağrıyo belim ağrıyo.ağrı kesici içiyorum 4 saat arayla kahverengi lekelenme çamur gibi akıntı normalmi
Ya Kızlar .. ilk HCG testi 256 ise .. bu çoğul gebelik mi ??
ben daha aşılamada da jel kullanmıştım o çıkıyodu bayağı katılaşmış olarak ama bu sefer ben de de 10. güne kadar pek çıkmadı sonra da akıntıyla karışık çkmaya başladı. inşallah iyiye işarettir.:)
Canım benim ilk hamileliğimde 11. gün değerim 305 ti. ama tek bebekti. Hiç belli olmuyor. Hayırlısını iste Allah'tan.
ağrı kesici doktor mu verdi bildiğim kadarıyla minoset plus vb. bazı ilaçlar alınabiliyor sadece.... kahverengi akıntının olduğunu duymuştum ama daha kırmızı akıntıların tehlikeli olabilceği söyleniyor daha çok. tutunurken kanamalar olabilirmiş. sen yine de istirahat et ve doktorunu bilgilendir sıkça....
moralini yüksek tut...
inşallah iyi haber alırız
yok canım birşey olmaz. 2-3 gün dinlenin normal yaşamınıza dönün deniyor. sadece yorulmayacaksın v ağır kaldırmayacaksınbenim bugün transferden sonra 7.günüm.bugün yemek falan yaptım acaba yapmamalımıydım kendime çok kızıyorum ya birşey olursa diye .moralinize ihtiyacım var
yok canım birşey olmaz. 2-3 gün dinlenin normal yaşamınıza dönün deniyor. sadece yorulmayacaksın v ağır kaldırmayacaksın
Dün yine test yaptırdım .. 450 çıktı...
belirti falan hissetmiyorum ... ama kot pantalonlarımı giyemiyorum artık:kedi: .. dar geliyor... hafif akıntı var ve bazen belim ağrıyor.. ve iştahım açıldı ... :icecream:
benim bugün transferden sonra 7.günüm.bugün yemek falan yaptım acaba yapmamalımıydım kendime çok kızıyorum ya birşey olursa diye .moralinize ihtiyacım var
herkese günaydın.bugün transferin 8. Günü az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?