Şu diyet işinde bir benmi iradesizim ya :26:
Kolay gelsin canım az kalorili bol sporla günler sana
kolay gelsin canım şu diyet işi gerçekten çok zor yaa başlayıp tekrar bırakıyorum benbenimde yapmam lazım çok fazla kilo vermeme gerek yok ama yinede vermem lazım 5 kilo falan. Sana Allah kolaylık versin:)
Tşkler canımm..Bende öyle yapıyordum ama artık kesin kararlıyım bu defa olacak bu iş :) İstersen sende burda diyet menünü yazabilirsin biribirimize destek oluruz
aslında iyi olur listeyi yazarım yada her gün yazarım ben ne yediğimi birbirimize destek oluruz bilgi alışverişiyle zayıflarız. iyi oldu bu bende başlamalıyım artık belkide senin sayende başarırımsaol canım yaa ilham geldi valla sayende:))
Hep destek tam destek :)))Hergün fırsat buldukça gün içinde yediklerimizi, eğer spor yaparsak yaptığımız sporları yazarız böylece bu meşakatli yolda birbirimize destek oluruz canım süpppeeerrr :)
Hem yaz geliyor artık deniz, kum, güneş balina gb dolaşmak istemeyiz sanırım
Vereceğimiz kiloları, giyeceğimiz kıyafetleri düşünüp birbirimizi gaza getirelim, bu bizim için etkili olur diye düşünüyorum
evet kesinlikle onun için birden ilham geldi bana da tamam anlaştık bu sefer kararlıyım bende:) ben gün içinde ne yediğimi ne yaptığımı yazarım sende yazarsın bu şekilde doğru yanlışlarımızı belirleyip daha iyi kilo verebiliriz
Anlaştık canım, hoşgeldin öncelikleEmin ol 1 ayda istediğimiz kiloya çok yaklaşıcaz geçen yıl denedim biliyorum, isteyince başaramayacağımız hiçbir şey yok... Karnın çok kazındığında aralarda yeşil elma ve sütü unutma..Bunu kesinlikle denemeni istiyorum müthiş iştahı kesiyor...Dünyaları yemiş gb karnını şiş hissedeceksin :))
yeşil elmayı biliyodum da sütü bilmiyodum saol öğrendiğim iyi oldu:) bu arada 25 yaşındaymışsın canım dedim ama benden büyük olduğun abla mı demeliyim ben 20 yaşındayım 21e giricem:))
Yok canım aramızda 4 yaş var abla mı olur hiç :)) hem ben kendimi yaşlı hissederim o zaman
Canım diyebilirsin, ismim Eylül ismimle hitap edebilirsin, nasıl istersen sen bilirisn öle şeylere takılmam canın nasıl isterse :)
tamam o zaman:) ben yinede söylemek istedim saol anlayışın için:) elma sirkesi denedin mi hiç zayıflatıyomuş benim babam çok içti faydası oldu aslında ama tadı berbatmış sanırım öyle diyo onun için cesaret edemedim bir türlü.
hayır denemedim, çünkü bende ülser var..Mide rahatsızlığı olanlar denemesin diye duymuştum...Birde kokusu çok kötü :)
Esracım ben şimdi çıkıyorum, tanıştığımıza çok memnun oldum..Destekle umarım en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşırız...yarın görüşürüz
Bu arada abur cubur kesinlikle yemeyelim..çünkü bir lokma bile olsa insanın canı gerisini istiyor ve ben daha sonra kendimi tutamayıp tüm paketi bitiriyorumEğer o tadı almazsam hiç canım istemiyor, abur cubursuz az kalorili günler geceler dilerim
sen bana güven en kısa zamana vercez kiloları sirkeye falan gerek yok :))) ama günde bir bardak form çayı yada yeşil çayda iç çünkü metabolizmamız ne kadar hızlandı o kadar çabuk kurtulcaz şu kilolarımızdanaa ciddimisin duymamıştım bunu iyiki denememişim bende de var ülser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?