Eyllull'ün Diyet Günlüğü

eyllull

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
20
16
11
Merhaba arkadaşlar, öncelikli diyet yapan herkese allah kolaylık versin..Çünkü çok zor...Ama istersek tabi ki herşeyi başarabiliriz, ben daha önce istediğim kiloya bu topik sayesinde düşmüştüm, yeniden aranıza katılmaya karar verdim...Çünkü sağlık sorunlarım nedeniyle kendimi koyvermiştim baktım ki kilolar hızla tırmanıyo bende yeniden diyet yapmaya karar verdim...Bakalım inşallah sonuç iyi olur ve kilo vermek isteyen herkes istediği kiloya bian önce düşer

Benim diyet yaparken öğrendiğim püf noktalar, tuzu ve şekeri hayattan çıkarmak yada çok azaltmak..Günde en az bir bardak bitki çayı içmek ve en az 2 lt su içmek...Birde akşam 6'ya kadar akşam yemeğini halletmiş olmak...Bunları yaptığım an kilo vermem çok kolaylaşıyor...Ama akşam, saate dikkat etmeden homili gırtlak canımın çektiği herşeyi az da olsa yersem o zaman kilo vermek şurda dursun anında kilo alıyorum...Birde kan şekeri çok hızlı düşenler için bir arkadaşım önermişti aralarda yeşil elma ve bir bardak süt kan şekerini dengeleyip tokluk hissini arttırıyormuş, bunu denemenizi öneririm...Elma ve sütü içtiğim an kendimi patlıycak derecede tok hissediyorum, deneyin sonra benimle paylaşın lütfen Tabiki günde en az yarım saat yürüyüş yada spor yaparsak, kilolardan kurtulmak daha da kolay oluyor...

Ben burada sizlerle yediklerimi ve yaptığım sporları paylaşacam...Daha önce böyle yaptığımda çok kısa zamanda istediğim kiloya çok kolay inmiştim...Bana katılmak isteyenlerin ve diyet konusunda tecrübelilerin bilgilerine her zaman açığım... Herkese kolay gelsin bakalım

Diyete başlama tarihim:18 mayıs 2011
Vermek istediğim kilo:4 Bakalım ne kadar zamanda gidecek bu 4 kilo

Bu günkü menüm...
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
2 tane çeri domates
1 tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay

Ara: 5 fındık

Öğleatates salatası, çok az yağlı tuzsuz...

Ara: Bir bardak süt

Akşam: Bir kase sebze çorbası, 6-7 tane yaprak sarması ve bir kase yoğurt

Arada da 4-5 tane çilek ve erik yemeyi düşünüyorum..

Bugün spor yapamadım çünkü çalışırken yeterince efor sarfettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu diyet işinde bir benmi iradesizim ya :26:

Kolay gelsin canım az kalorili bol sporla günler sana

Canım bi kaç gün belki bir hafta zorlanırsın ama daha sonra bünye alışıyor zaten az yemeye, daha iradeli oluyorsun...Birde sen de bir topiğe yada buraya diyete başladığında menünü yazarsan emin ol diyet yapmak daha kolay olacak...Çünkü bende yemek konusunda kendine hakim olamayanlardanım ama topiğe yazdığımda daha bir hırslı ve iradeli oluyorum, belki sende öle olursun

kolay gelsin canım şu diyet işi gerçekten çok zor yaa başlayıp tekrar bırakıyorum ben benimde yapmam lazım çok fazla kilo vermeme gerek yok ama yinede vermem lazım 5 kilo falan. Sana Allah kolaylık versin:)

kolay gelsin canım şu diyet işi gerçekten çok zor yaa başlayıp tekrar bırakıyorum ben benimde yapmam lazım çok fazla kilo vermeme gerek yok ama yinede vermem lazım 5 kilo falan. Sana Allah kolaylık versin:)

Tşkler canımm..Bende öyle yapıyordum ama artık kesin kararlıyım bu defa olacak bu iş :) İstersen sende burda diyet menünü yazabilirsin biribirimize destek oluruz

Tşkler canımm..Bende öyle yapıyordum ama artık kesin kararlıyım bu defa olacak bu iş :) İstersen sende burda diyet menünü yazabilirsin biribirimize destek oluruz

aslında iyi olur listeyi yazarım yada her gün yazarım ben ne yediğimi birbirimize destek oluruz bilgi alışverişiyle zayıflarız. iyi oldu bu bende başlamalıyım artık belkide senin sayende başarırım saol canım yaa ilham geldi valla sayende:))

Hep destek tam destek :))) Hergün fırsat buldukça gün içinde yediklerimizi, eğer spor yaparsak yaptığımız sporları yazarız böylece bu meşakatli yolda birbirimize destek oluruz canım süpppeeerrr :)
Hem yaz geliyor artık deniz, kum, güneş balina gb dolaşmak istemeyiz sanırım
Vereceğimiz kiloları, giyeceğimiz kıyafetleri düşünüp birbirimizi gaza getirelim, bu bizim için etkili olur diye düşünüyorum

evet kesinlikle onun için birden ilham geldi bana da tamam anlaştık bu sefer kararlıyım bende:) ben gün içinde ne yediğimi ne yaptığımı yazarım sende yazarsın bu şekilde doğru yanlışlarımızı belirleyip daha iyi kilo verebiliriz

Anlaştık canım, hoşgeldin öncelikle Emin ol 1 ayda istediğimiz kiloya çok yaklaşıcaz geçen yıl denedim biliyorum, isteyince başaramayacağımız hiçbir şey yok... Karnın çok kazındığında aralarda yeşil elma ve sütü unutma..Bunu kesinlikle denemeni istiyorum müthiş iştahı kesiyor...Dünyaları yemiş gb karnını şiş hissedeceksin :))

yeşil elmayı biliyodum da sütü bilmiyodum saol öğrendiğim iyi oldu:) bu arada 25 yaşındaymışsın canım dedim ama benden büyük olduğun abla mı demeliyim ben 20 yaşındayım 21e giricem:))

yeşil elmayı biliyodum da sütü bilmiyodum saol öğrendiğim iyi oldu:) bu arada 25 yaşındaymışsın canım dedim ama benden büyük olduğun abla mı demeliyim ben 20 yaşındayım 21e giricem:))

Yok canım aramızda 4 yaş var abla mı olur hiç :)) hem ben kendimi yaşlı hissederim o zaman
Canım diyebilirsin, ismim Eylül ismimle hitap edebilirsin, nasıl istersen sen bilirisn öle şeylere takılmam canın nasıl isterse :)

tamam o zaman:) ben yinede söylemek istedim saol anlayışın için benim adımda esra memnun oldum tanıştığıma:) ben bi soruyla başlıyım değerlendirmek lazım her saniyeyi elma sirkesi denedin mi hiç zayıflatıyomuş benim babam çok içti faydası oldu aslında ama tadı berbatmış sanırım öyle diyo onun için cesaret edemedim bir türlü.

Son düzenleme:

hayır denemedim, çünkü bende ülser var..Mide rahatsızlığı olanlar denemesin diye duymuştum...Birde kokusu çok kötü :)

Esracım ben şimdi çıkıyorum, tanıştığımıza çok memnun oldum..Destekle umarım en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşırız...yarın görüşürüz
Bu arada abur cubur kesinlikle yemeyelim..çünkü bir lokma bile olsa insanın canı gerisini istiyor ve ben daha sonra kendimi tutamayıp tüm paketi bitiriyorum Eğer o tadı almazsam hiç canım istemiyor, abur cubursuz az kalorili günler geceler dilerim

saol sanada tamam anlaştık abur cubur yok:) görüşürüz yarına:)

aa ciddimisin duymamıştım bunu iyiki denememişim bende de var ülser.
sen bana güven en kısa zamana vercez kiloları sirkeye falan gerek yok :))) ama günde bir bardak form çayı yada yeşil çayda iç çünkü metabolizmamız ne kadar hızlandı o kadar çabuk kurtulcaz şu kilolarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…