Eyllull'ün Diyet Günlüğü

haklisin canim ama hava cok sicak insanin cani bisey istemiyor.

Annemlerde bi kac tane sarma 2-3 kasik kadar kavrulmus ciger ve cok az eriste yedim ha bi de ki kac kasik yogurt yedim.

bugün apartmanin temizliginin sirasi bendeydi yemekten sonra onu yaptim ( spor niyetine :) )

yatmadan biraz cilek yemegi düsünüyorum ve yesil cayimi icecegim

birazdan da pilates yapmayi düsünüyorum

Son düzenleme:
akşam yemeğim;
nerdeyse tüm sebzelerin karışımından(havuç, kabak, patlıcan, patates, domates, maydonoz, dere otu...) bir fırın yemeği yaptım kendime
yanında bir kase yoğurt yedim ve böylece bu öğünümde sona erdi.

yatmadan öncede süt içicem:)

Son düzenleme:
bugün iki dilim ekmek yedim peynirle beraber, yaninda domates ve salatalikla ve 1 tane haslanmis yumurta yedim
sonra 1 bardak yesil cayimi ictim ve simdiye kadar nerdeyse 1 litre su ictim.

1 tane muz yedim arada

simdi de nesfit kellogs yeyiyorum aksam yatmadan da yesil cayimi icecegim ve meyve yiyecegim

Çok güzel gidiyorsun Güldencim tebrikler...

Bende hemen bugün yediklerimi yazayım...
Sabah: Çeyrek gevrek, bir dilim kepekli ekmek
kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay

Ara: 2 tane ceviz

Öğle: fırın sütlaç ( canım çok tatlı istemişti, özsüte gittik o kadar pasta varken eşimde önümde pastaları götürürken ben kendimi tuttum sütlü tatlıdan bişey olmaz diye yedim )

Akşam: 1 porsiyon köfte ( ama yanındaki pirinç pilavını yemedim, ekmekte yok) bir közlenmiş biber ve domates, 1 tabak salata yedim

Şimdide yeşil çayımı içiyorum

Bugün 1 saat orta tempoda yürüdüm..

bende bir porsiyon cilek yedim ve bende simdi yesil cayimi iciyorum.Ben senin gibi günlük spor yapamiyorum eylülcüm bi de 3 vardiya calisiyorum eve yorgun geliyorum sonra da canim spor yapmak istemiyor sadece günlük bi kac mekik cekmeye calisiyorum

Çok güzel canım, yediklerine dikkat ettikten sonra spor çok önemli değil tabi yaparsan daha iyi olur ama spor yapamıyorum diye de sakın üzülme...zaten zor bir işte çalışıyorsun hastanede spor yapmış kadar oluyorsundur zaten...Önemli olan dikkatli beslenmemiz

en faydalı diyet besini bencede

Bencede Uzmanlar diyette çilek ve eriği sınırsız veriyorlarmış zaten ama tuzsuz erik

bugün gec kalktim yeni kahvaltimi yaptim ondan öglen bisey yemegi düsünmüyorum.

iki dilim ekmek sürme peynirli yedim, yaninda kirmizi biber ve salatalikla ve 5 zeytinle

birazdan yesil cayimi icecegim sonra da ise gidecegim.

Kizlar bisey soracagim normal peynir mi daha iyi yoksa normal peynir mi ? Normal peyniri ben pek yiyemiyorum ondan.

Herkese iyi pazarlar

meraba kızlar dün yazamadım hiç çok yorgundum dün birazcık kaçırdım sanırım ipin ucunu ama bugün telafi ettiğimi düşünüyorum daha az yedim bugün.

kahvaltımda sadece nesfit yedim
arada da yeşil elma yedim
akşam ise yani şimdi yiycem (çünkü 7den sonra yemek yemiyorum ya süt içiyorum yada karpuz yiyorum)
bir kaşık yeşil fasülye
bir kase de yoğurt.

Çok iyi gidiyoruz kızlar bakalım cuma günü tartıldığımızda kaç kilo yada gr vermiş olucaz

Güldencim sanırım beyaz peynirle, krem peynir arasındaki kalori farkını sordun,sanırım beyaz peynir daha iyidir çünkü krem peynir daha yağlı diye biliyorum..Kutuların arkasında kalori değerleri yazıyordur ordan bakabilirsin istersen... Yada ikisindende ipin ucunu kaçırmadan azar azar yersen bişey olmaz diye düşünüyorum..

Benim bugün kü menüm...

sabah aynı...
Ara: 2 ceviz, 1 fincan türk kahvesi şekersiz

Öğle:2-3 çatal börek yedim ve yeşil çay

Akşam: Fırında şinitzel (yağda kızartmadım ), 2 kaşık bulgur pilavı, koca bir tabak salata ( 1yemek kaşığı zeytinyağı koydum, tuz yok )

Ara: meyve yiycem daha sonrada 10 gb form çayı içmeyi düşünüyorum...

Yaptığım sporlar: 20 dk hızlı tempoda yürüdüm ve ara ara koştum
yarım saatte egzersiz yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bugün biraz kacirdim

Öglen salata yedim salatanin icinde az patates vardi
aksamda kellogs yedim ve daha yeni isten geldim anneme ugradi. Annem bulgur pilavi yapmis. Bulgur pilavina hic dayanamam 3 kasik ondan yedim ve cacik yedim.
Is yerinde bir tane kücük cikolata yedim

Ama yarin daha dikkat edecegim

sabah müsli yedim öglene dogru da arkadas pasta yapmis dogum günü vardi 2- 3 catal ondan yedim.

Bugün basim cok agriyor fazla su da icemedim yeni isten geldim biraz yatip dinlenecegim aksam ne yerim bilemiyorum.

Sanki biraz incelme var gibi esimde diyo vermissin diye bakalim tarti ne gösterecek.

Bgün yediklerim:

Sabah: Bir dilim kepekli ekmekten tost
Şekersiz çay

Ara: Limonlu yeşil çay içtim

Öğle: 1 kase mercimek çorbası ve salata

Ara: 2 tane ceviz

Akşam: Sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara: az sonra da biraz erik ve çilek yemeyi düşünüyorum

Sporumu da yaptım bugün, 20 dk hızlı tempoda yürüdüm ve ara ara koştum 20 dk da egzersiz yaptım

Kesin incelmişsindir kendine güven ve ben bu defa bunu başaracağım de, eminim sende istediğin kiloya düşeceksin

Birde canın birşey çektiğinde yesen bile daha sonra aman nasılsa diyeti bozdum artık diyip yemeye devam etme...Ben eskiden birazcık tatlı bişey yiyim amaaann nasılsa yedim artık biraz daha yesem nolur derdim ve geri kalanını da siler süpürürdüm tabi sonrasında yaşadığım pişmanlık cabası Ama şimdi canımın istediği bşey olduğunda senin gb 1-2 çatal alıp bırakıyorum...Hem canımın istediğini yemiş oluyorum hemde az yediğim için sonrasında pişmanlık yaşamıyorum :13:

yok canim bozmuyorum rejimi bu sefer kararliyim hem de inceldigimi gördükce daha da hirslaniyorum. Hic bu kadar etkili olacagini düsünmezdim baskalarinla rejim yapmak ve her yedigini yazmanin bu kadar bana iyi gelecegine.

bugün aksam yemeginde 4- 5 kasik pilav ve 4- 5 kasik taze fasulye yaninda yogurt yedim.
Biri bana bu kadar az yemekle doyacagimi söyleseydi inanmazdim

Aksam yatmadan karpuz yiyecegim ve yesil cayimi icecegim. ve yatmadan mekik cekmeyi düsünüyorum

kahvaltı yapamadım ben koşuşturmaktan işe git gel yoğundu bugün
öğlen (kahvaltı gibi geçti bugünlük);
2 tane biber közlemiştim tost makinesinde
4 zeytin
kibrit kutusundan az beyaz peynir
bir dilim kepek ekmeği

arada;
5 tane erik yedim

akşam;
2 kaşık yeşil fasülye
2 kase cacık

şimdide türk kahvesi içiyorum:))
her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum ben genelde zayıflamak isteyenlere de yardımcı oluyormuş ayrıca

günaydın kızlar mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle güne nasıl başlarsanız öyle devam eder

kahvaltı yine yapamadım erken kalkamıyorum ben ne olucak bilmiyorum işte olduğum için hemen bir kahve içtim.

öğlene de yazarım sonra kısmet annem ne yapmışsa artık silip süpürücem dersem yalan olur tabii az yemem lazım

bende yeni kalktim kizlar dün baya yorulmusum

daha yeni kahvaltimi yaptim

1 dilim ekmek cok az sürme peyniri sürdüm ( dün gittim az yagli olanini aldim )
yarim kirmizi biber
3 zeytin ve salatalik yedim

öglen salata yemegi düsünüyorum aksam bilmiyorum ne yerim annem yemege cagirdi bakalim ne yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…