23 Mart Cuma: Umarım bugünde yüksek motivasyonlu, bol sütlü bir gün olur..
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, 5 zeytin, bir tane haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz açık çay
Ara: 1 bardak humana stel tea, 2 kaşık hurma pekmezi
Canımmmm çok teşekkür ederim, hoşgeldinAynen öyle canım ama nasıl olacak bilmiyorum, bir taraftanda süt olsun diye yemem gerekiyor sütüm oğluma yetmeyincede çok üzülüyorum, bugün tartıldım vereceğime 500 gr almışım nolucak bu işin sonu bakalım
yeni geldim evden ölüyorum yorgunluktan.. bugün yediklerimi hic yazmayim kosusturmaktan ne bulduysam yedim. Bi de bugün tartildim nerdeyse hic kilo vermemisim ona da biraz sinirlendim o kadar da dikkat ediyorum.Belki de ödemdir bilmiyorm bakalim yarin yine tartilacagim ne gösterecek..canim diyet listesini ekliyorum bi bak bakalim sana göre mi
DİYET LİSTESİ
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?
1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz..
merhaba canim nasilsin nasil gidiyor ?
bugün ki menüm
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates, biber
1 haslanmis yumurta
ara
2 kuru kaysi
öglen
1 hazir corba
1 servis kasigi ispanak
4 kasik yogurt
ara
1 kivi ve 1 elma
aksam
1 kase spezial k
önce bebişinin sütü önemli hafif bir diyet bence gayet yerinde olabilir şu aşamada :)) aman yememezlik yapma sakın sonra sütün hepten kesilir :18: gerçi sen biliyorsundur zaten
güzelmiş diyet listen
benim tek sorunum düzensiz beslenmem kendi açımdan bakınca olaya 3-4 kilo veremeyecek gibi değilim çünkü okula giderken yürüyorum biraz tamam bu çok fazla bir yürüme olmuyor ama en azından yürüyorumbitki çayı içiyorum genelde yeşilçay, ada çayı, melisa ya da papatya içiyorum ne et yiyorum ne de abur cubur seviyorum tek yediğim abur cubur çikolata o da bitter zaten. sabah kahvaltı hiç yapmıyorum öğlende dışarda çorba ve bir sebze yemeği yiyorum 1 dilim de ekmek hatta bazen hiç ekmek yemiyorum birde akşam yemeğim var onda da artık evde ne yemek yapılmışsa genellikle annem beni düşünerek etli bir yemek varsa birde sebze yemeği yapar mutlaka :) yine çorba, sebze yemeği bazende pilav-makarna yiyorum :)) tabii bu akşam yemeği sarkabiliyor aklıma gelmiyo bazen yemek yemem gerektiği bir bakıyorum saat 10 - 11 sonra oturup yemek yersem veremem tabii kilo tek sorunum düzensiz yemek yemem mesela bugün saat 9 da yedim akşam yemeğini ahh ahh nolcak benim halim kızlarrrrr :26:
Offff kızlar sormayın moralim alt üst oldu yine sabah.Kilo vereceğime kilo alıyoorum nasıl oluyor bu anlamadım..62.5 kilo geldim sabah tartıldığımdAA. sanırım süt olsun diye porsiyonları çok büyük tutuyorum, onlar da bana yağ olarak kalıyor..Biraz porsiyon küçültmeyi deniycem bakalım nolacak.
Esracım istersen yapabilirsin buna inan.. Senin tek sorunun abur cubur, bunları hayatından çıkar bak nasıl oluyor :13:
Güldencim senin menünde çok güzel böyle devam edersen kesin verirsin
canim aksama kadar cok iyi gidiyorum ama gece olunca yemeye basliyorumofff kilo vermem durdugu icin sinir oluyorum bende kendimi yemeye veriyorum acaba protein diyetine mi baslasam hic degilse vermek istedigim 5 kiloyu veririm gerisinde de dikkat ederim almamak ici.. bilmiyorum ne yapacagim.. düzensiz is saatlerim yüzünden sporda yapamiyorum...offf ne yapacagim ben ya
canim aksama kadar cok iyi gidiyorum ama gece olunca yemeye basliyorumofff kilo vermem durdugu icin sinir oluyorum bende kendimi yemeye veriyorum acaba protein diyetine mi baslasam hic degilse vermek istedigim 5 kiloyu veririm gerisinde de dikkat ederim almamak ici.. bilmiyorum ne yapacagim.. düzensiz is saatlerim yüzünden sporda yapamiyorum...offf ne yapacagim ben ya
fazla takma kafana canım verirsin bide porsiyonları küçülterek dene bakalım dediğin gibi :)
yok eylülcüm yaa ben abur cubur sevmiyorum tek yediğim abur cubur çikolata oda bitter ve sık sık yemem belirli dönemlerde tüketiyorum çoğunlukla :26:
benim sorunum düzensiz beslenmem akşam geç saatlerde yemek yemem :26:
bende çok düşündüm şu protein diyetini ama onun için evde olmam gerekiyor düzenli beslenebilmek için :26: pek bizim yapabileceğimiz bir diyet gibi görünmüyor güldencim ama daha ayrıntılı inceliycem birde arkadaşım yapıyor onada sorucam bakalım zayıflayabilmiş mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?