Eyllull'ün Diyet Günlüğü

Ara: 1 kuru incir, 2 tanede kuru kayısı

Öğle:1 kase kıymalı soğan çorbası, 1 kocaman tabak salata, 2kaşık yoğurt, komposto

Ara:2 bardak ayva suyu, 1 tane ceviz

Akşam: 1 kase çorba, ızgara kırmızı et, ayran, salata

Ara: Bitki çayı, havuç

3 lt su, 20 dk hızlı tempoda yürüyüş

merhaba canim nasilsin nasil gidiyor ?

bugün ki menüm

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
salatalik, domates, biber
1 haslanmis yumurta

ara
2 kuru kaysi

öglen
1 hazir corba
1 servis kasigi ispanak
4 kasik yogurt

ara
1 kivi ve 1 elma

aksam
1 kase spezial k

önce bebişinin sütü önemli hafif bir diyet bence gayet yerinde olabilir şu aşamada :)) aman yememezlik yapma sakın sonra sütün hepten kesilir :18: gerçi sen biliyorsundur zaten

güzelmiş diyet listen
benim tek sorunum düzensiz beslenmem kendi açımdan bakınca olaya 3-4 kilo veremeyecek gibi değilim çünkü okula giderken yürüyorum biraz tamam bu çok fazla bir yürüme olmuyor ama en azından yürüyorum bitki çayı içiyorum genelde yeşilçay, ada çayı, melisa ya da papatya içiyorum ne et yiyorum ne de abur cubur seviyorum tek yediğim abur cubur çikolata o da bitter zaten. sabah kahvaltı hiç yapmıyorum öğlende dışarda çorba ve bir sebze yemeği yiyorum 1 dilim de ekmek hatta bazen hiç ekmek yemiyorum birde akşam yemeğim var onda da artık evde ne yemek yapılmışsa genellikle annem beni düşünerek etli bir yemek varsa birde sebze yemeği yapar mutlaka :) yine çorba, sebze yemeği bazende pilav-makarna yiyorum :)) tabii bu akşam yemeği sarkabiliyor aklıma gelmiyo bazen yemek yemem gerektiği bir bakıyorum saat 10 - 11 sonra oturup yemek yersem veremem tabii kilo tek sorunum düzensiz yemek yemem mesela bugün saat 9 da yedim akşam yemeğini ahh ahh nolcak benim halim kızlarrrrr :26:

Offff kızlar sormayın moralim alt üst oldu yine sabah.Kilo vereceğime kilo alıyoorum nasıl oluyor bu anlamadım..62.5 kilo geldim sabah tartıldığımdAA. sanırım süt olsun diye porsiyonları çok büyük tutuyorum, onlar da bana yağ olarak kalıyor..Biraz porsiyon küçültmeyi deniycem bakalım nolacak.

Esracım istersen yapabilirsin buna inan.. Senin tek sorunun abur cubur, bunları hayatından çıkar bak nasıl oluyor :13:

Güldencim senin menünde çok güzel böyle devam edersen kesin verirsin

canim aksama kadar cok iyi gidiyorum ama gece olunca yemeye basliyorum offf kilo vermem durdugu icin sinir oluyorum bende kendimi yemeye veriyorum acaba protein diyetine mi baslasam hic degilse vermek istedigim 5 kiloyu veririm gerisinde de dikkat ederim almamak ici.. bilmiyorum ne yapacagim.. düzensiz is saatlerim yüzünden sporda yapamiyorum...offf ne yapacagim ben ya

canim aksama kadar cok iyi gidiyorum ama gece olunca yemeye basliyorum offf kilo vermem durdugu icin sinir oluyorum bende kendimi yemeye veriyorum acaba protein diyetine mi baslasam hic degilse vermek istedigim 5 kiloyu veririm gerisinde de dikkat ederim almamak ici.. bilmiyorum ne yapacagim.. düzensiz is saatlerim yüzünden sporda yapamiyorum...offf ne yapacagim ben ya

fazla takma kafana canım verirsin bide porsiyonları küçülterek dene bakalım dediğin gibi :)
yok eylülcüm yaa ben abur cubur sevmiyorum tek yediğim abur cubur çikolata oda bitter ve sık sık yemem belirli dönemlerde tüketiyorum çoğunlukla :26:
benim sorunum düzensiz beslenmem akşam geç saatlerde yemek yemem :26:

bende çok düşündüm şu protein diyetini ama onun için evde olmam gerekiyor düzenli beslenebilmek için :26: pek bizim yapabileceğimiz bir diyet gibi görünmüyor güldencim ama daha ayrıntılı inceliycem birde arkadaşım yapıyor onada sorucam bakalım zayıflayabilmiş mi :26:

İşte bir şekilde kilo vermemizi engelleyen etmenlerden kurtulmamız,, onları düzene sokmamız lazım kızlar Hani ben hızla kilo almaya başlamıştım ya, meğer sorun benim akşam yemeklerimmiş..Dün saat 5 buçukta yedim yemeğimi ve akşam yemeğinde sadece çorba, salata ve yoğurt yedim daha sonra 10 gb puding yedim ve sabah tartıldığımda 1 kilom gitmişti..Bana kilo aldıran yöntemi buldum artık akşamları tek çeşit yemek yiycem.Sizde zaten sorunların nerde olduğunu biliyorsunuz onları düzene koymaya çalışın ve inanın ve çoooooookkkkkkkkkkkkk azimli olun Dün tartıda 62.5 gördüğümde sinir küpü gibiydim valla, ama bugün mutluyum..Şunu anladım olay beyinde bitiyor kızlar..

bende aksam hafif biseyler yiyerek verdim ama artik onun da faydasi olmuyor sanki.. Ok adar emek verip sonra kilo vermeyince insanin morali bozuluyor.. bugün tekrar dikkat etmeye baslayacagim ama reglim yaklasiyor ondan verecegimi sanmiyorum aksine almaya bile basladim

nerelerdesiniz hanimlar :) esracim nasil gidiyor okul ? eylülcüm nasil gidiyor yigenimiz seni yoruyor mu ? ayy ne tatlidir simdi o :) Allahim insallah bananasip eder :) hemen yediklermizi yaziyim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 ince dilim salam
domates

ara
2 kuru kaysi

öglen
1 kücük tabak salata
3 haslanmis kanat

ara
1 kase meyve salatasi

aksam
1 hazir corba

Güldencim çok yoruluyorum, buraya yazacak vaktim bile olmuyor canım. Çok boşladım sizleri sadece Ocak annelerine derdimi yada sormak istediklerimi yazıp topikten bilgi alığ çıkmak zorunda kalıyorum..Ben iyi sayılırım sizlerde iyisinizdir umarım.Bu hafta çok iyi kilo verdim şuan ki kilom 60.5 bakalım önümüzdeki hafta ne olacak :) İkinizi de çok öpüyorum az kalorili günler siizn olsun

sorun degil canim sen bebeginle ve ailenle ilgilen :) ne güzel veriyorsun bi sirri varsa söyle bende uyguluyum :) ben veremiyorum o kadar da dikkat ediyorum anlamadim gitti. 4 kilo versem simdilik baska bisey istemiyorum..bende seni kocaman öpüyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…