- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
sen bana güven en kısa zamana vercez kiloları sirkeye falan gerek yok :))) ama günde bir bardak form çayı yada yeşil çayda iç çünkü metabolizmamız ne kadar hızlandı o kadar çabuk kurtulcaz şu kilolarımızdan
Şu diyet işinde bir benmi iradesizim ya :26:
Kolay gelsin canım az kalorili bol sporla günler sana
tamam o zaman:) ben yinede söylemek istedim saol anlayışın için benim adımda esra memnun oldum tanıştığıma:) ben bi soruyla başlıyım değerlendirmek lazım her saniyeyielma sirkesi denedin mi hiç zayıflatıyomuş benim babam çok içti faydası oldu aslında ama tadı berbatmış sanırım öyle diyo onun için cesaret edemedim bir türlü.
evet diyete başlamak zor gibi gözüküyo özellikle ben hiç irademe sahip çıkamayacağımı sanmıştım bi çok sebebim var bu yüzden hiç bırakmıyorum kontrol ediyorum kendimi. mezuniyet için fit olmam lazım.sevgilimle buluşmak istememeye başlamıştım artık o çok zayıf moralim bozuluyo yanında oluncafoto bile çektirmiyorum onunla yazık garibim neden her foto çekmeye kalktığında reddettiğimin nedenini bilmiyo
ben elma sirkesi ve sandoloz sakızı uyguluyorum midem delinir diye çok korkuyorum doktora gidip danışcam en kısa sürede. sirkenin yanı sıra yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.eylülde fit olucam inş. bide yaşım genç olduğu için metabolizma hızıma güvenerekten daha kısa sürede kilolarımdan kurtulcağımı umut ediyorummmmmmm
evet diyete başlamak zor gibi gözüküyo özellikle ben hiç irademe sahip çıkamayacağımı sanmıştım bi çok sebebim var bu yüzden hiç bırakmıyorum kontrol ediyorum kendimi. mezuniyet için fit olmam lazım.sevgilimle buluşmak istememeye başlamıştım artık o çok zayıf moralim bozuluyo yanında oluncafoto bile çektirmiyorum onunla yazık garibim neden her foto çekmeye kalktığında reddettiğimin nedenini bilmiyo
ben elma sirkesi ve sandoloz sakızı uyguluyorum midem delinir diye çok korkuyorum doktora gidip danışcam en kısa sürede. sirkenin yanı sıra yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.eylülde fit olucam inş. bide yaşım genç olduğu için metabolizma hızıma güvenerekten daha kısa sürede kilolarımdan kurtulcağımı umut ediyorummmmmmm
benim de en azindan 5 kilo vermem lazim nasil basaracagim bilmiyorum ve cok zor kilo veriyorum beneger beni de araniza alirsaniz belki bende sizinle zayiflamaya calisirim ama becerebilir miyim bilmiyorum
hosbulduk :) insallah bende veririm ama bugün bi kacamak yaptim is yerinde kosusturup durdum kan sekerim düstü galiba kücük bir dilim pasta yedim
sabah 6 da bir dilim ekmek yedim
sabah 9: 00 gibi bir tabak müsli yedim
simdiye kadar 600 - 700 ml su ictim. Az icmeme ragmen karnim su anda davul gibi
12 gibi de kücük bir cilek pastasi ve 1 tane muz yedim
aksam sadece karpuz ve kavun yemegi düsünüyorum ve bugün 2 fincan yesil cay ( poset ) icecegim
Aksam yatmadan da belki mekik cekerim cok yorgun olmazsam cünkü bugün is yerinde baya yoruldum eger menüm degisirse yazarim tekrar :)
bende küçük bi kaçamak yapıp helva yedim az yedim ama yedim sonuçta:) bende yoruldum bugün tatil işe gitmedim ama kuzenimin doğum günü yapılacak cumartesi (bende orda bikez daha kaçamak yapıcam sanırım pastayla) teyzeme yardım etmeye geldim ve acayip yoruldum aslında bilerek de yapıyorum daha iyi oluyo kilolara elvedaaa
Bugünlük sporunu yapmış sayılırsınama sakın doğum gününde ipin ucunu kaçırma Esracım tamam mı???? Unutma 1 ayda gidecek bu kilolar
Yaaa çok mu sıkıyorum sizi acaba
valla haklisin yarin daha dikkatli olmaya calisacagim :)
yok yok iyi oluyoevet fazla kaçırmamam lazım doğum gününde neler var bi bilseniz listeyide ben yaptım ama yemiycem kendime hakim olucamm inş:))
:)) bu arada biz tanışmadık ama aramıza hoşgeldin tekrar tanıtayım kendimi ben esra sanırım senin adın da gülden yanlışsada özür dilerim tahmindi sadece:)
sabahtan beri canim bisey istemiyor simdi zorla bir tabak karpuz ve az kavun yedim.
Aksama annem yemege cagirdi insallah kendimi tutabilirim ve fazla kacirmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?