Eyllull'ün Diyet Günlüğü

:)) yeşil çayda sıkıntı yok içiyorum ben onu:) kurtulcaz kurtulcazz:)))

Şu diyet işinde bir benmi iradesizim ya :26:

Kolay gelsin canım az kalorili bol sporla günler sana

evet diyete başlamak zor gibi gözüküyo özellikle ben hiç irademe sahip çıkamayacağımı sanmıştım bi çok sebebim var bu yüzden hiç bırakmıyorum kontrol ediyorum kendimi. mezuniyet için fit olmam lazım.sevgilimle buluşmak istememeye başlamıştım artık o çok zayıf moralim bozuluyo yanında olunca foto bile çektirmiyorum onunla yazık garibim neden her foto çekmeye kalktığında reddettiğimin nedenini bilmiyo

ben elma sirkesi ve sandoloz sakızı uyguluyorum midem delinir diye çok korkuyorum doktora gidip danışcam en kısa sürede. sirkenin yanı sıra yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.eylülde fit olucam inş. bide yaşım genç olduğu için metabolizma hızıma güvenerekten daha kısa sürede kilolarımdan kurtulcağımı umut ediyorummmmmmm

inş. yaa kurtulucaz hepimizde bu defa kararlıyım yaa başarıcam inş.:) elma sirkesi ve sandoloz sakızını da doktora sor bence bende bilmiyodum miğdeye rahatsızlık verdiğini.

benim de en azindan 5 kilo vermem lazim nasil basaracagim bilmiyorum ve cok zor kilo veriyorum ben eger beni de araniza alirsaniz belki bende sizinle zayiflamaya calisirim ama becerebilir miyim bilmiyorum

Canım evet doktora bi sor istersen, kaş yaparken göz çıkarma allah korusun..

benim de en azindan 5 kilo vermem lazim nasil basaracagim bilmiyorum ve cok zor kilo veriyorum ben eger beni de araniza alirsaniz belki bende sizinle zayiflamaya calisirim ama becerebilir miyim bilmiyorum

Canım tabi ki bize katılabilirsin, bizim vermemiz gereken kilo en fazla 4-5 kilo..Birbirimize daha iyi destek oluruz...Yanlışlarımızla ve doğrularımızla birbirimizi uyarırız...Menülerden örnekler alırız...Çünkü bu diyet işi tek başına yapılacak bişey değil, ben yalnız yaparken çok zorlanıyorum...Aman boşver diyip yiyorum sonra yine ben pişman oluyorum Ama burda birbirimize destek olarak çok kısa zamanda kilo vereceğimize inanıyorum Hoşgeldin sende aramıza...

Herkese günaydııınnn
Hemen bugünkü menümü yediklerimi içtiklerimi yazayım
sabah kalktığımda bir bardak hayıt suyu ve ılık su içtim ( hayıt suyunu fsh değerimi düşürmek için içiyorum bebek istiyoruz ve benim fsh çok yüksek diyet yaparkende bunu içmeye devam edicem.)

Kahvaltı: yarım gevrek
kk peynir, 4 zeytin, bir domates ve salatalık
haşlanmış yumurta, bir çay kaşığı bal
3 bardak şekersiz çay

Ara: Bir bardak süt ve yeşil elma

öğle yemeği yemeyi düşünmüyorum çünkü kahvaltımı geç yaptım ve çok doydum bunun yerine bir bardak yeşil çay içerim...

Akşam: Bir kase çorba, teflon tavada yağsız yapacağım tavuk, 4-5 kaşık yoğurt

ara: yarım armut ve 5-6 erik yemeyi düşünüyorum...9 gibide form çayımı içerim..

Arkadaşlar ben en geç 6 gibi akşam yemeği işini bitiriyorum, 6 dan sonra kesinlikle akşam yemeği yemiyorum...Bunun çok faydasını gördüm..

Eğer işim çıkmazsa, dışarı falan çıkmazsak 1 saatte plates yapcam

bende geldim bugün ne yediğimi yazayım hemen:)
sabah kahvaltıda;
bir dilim kepek ekmeği
salatalık
domates
bir kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir
4 zeytin
yeni aldığım helvanın tadına bakmak içinse(tadına bakmak tabiki mazeret) sadece çatalın ucuyla birazcık tırtıklayıverdim :)

şimdide bir bardak yeşil çay içicem:)

akşama görüşmek üzere ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın kendimize hakim olmak dileğiyle:)

hosbulduk :) insallah bende veririm ama bugün bi kacamak yaptim is yerinde kosusturup durdum kan sekerim düstü galiba kücük bir dilim pasta yedim

sabah 6 da bir dilim ekmek yedim
sabah 9: 00 gibi bir tabak müsli yedim

simdiye kadar 600 - 700 ml su ictim. Az icmeme ragmen karnim su anda davul gibi

12 gibi de kücük bir cilek pastasi ve 1 tane muz yedim

aksam sadece karpuz ve kavun yemegi düsünüyorum ve bugün 2 fincan yesil cay ( poset ) icecegim

Aksam yatmadan da belki mekik cekerim cok yorgun olmazsam cünkü bugün is yerinde baya yoruldum eger menüm degisirse yazarim tekrar :)

bende küçük bi kaçamak yapıp helva yedim az yedim ama yedim sonuçta:) bende yoruldum bugün tatil işe gitmedim ama kuzenimin doğum günü yapılacak cumartesi (bende orda bikez daha kaçamak yapıcam sanırım pastayla) teyzeme yardım etmeye geldim ve acayip yoruldum aslında bilerek de yapıyorum daha iyi oluyo kilolara elvedaaa

Sanırım ben sizden daha hızlı kilo vericem pastalar kaçamaklar Arkadaşlar küçük bir dilim bile olsa kalori bombası pasta, bence ideal kilonuza ulaşıncaya kadar yemeyin, çünkü insan küçük küçük yerken bişey olmaz diye düşünüyor ama daha sonrasında bi bakıyorsun olduğun yerdesin hiç kilo verememişsin en azından ben öyleyimm...

Bugünlük sporunu yapmış sayılırsın ama sakın doğum gününde ipin ucunu kaçırma Esracım tamam mı???? Unutma 1 ayda gidecek bu kilolar

Yaaa çok mu sıkıyorum sizi acaba

valla haklisin yarin daha dikkatli olmaya calisacagim :)

Bugünlük sporunu yapmış sayılırsın ama sakın doğum gününde ipin ucunu kaçırma Esracım tamam mı???? Unutma 1 ayda gidecek bu kilolar

Yaaa çok mu sıkıyorum sizi acaba

yok yok iyi oluyo evet fazla kaçırmamam lazım doğum gününde neler var bi bilseniz listeyide ben yaptım ama yemiycem kendime hakim olucamm inş:))

valla haklisin yarin daha dikkatli olmaya calisacagim :)

:)) bu arada biz tanışmadık ama aramıza hoşgeldin tekrar tanıtayım kendimi ben esra sanırım senin adın da gülden yanlışsada özür dilerim tahmindi sadece:)

Herkese Günaydın

Bugün yediklerimi yazayım hemen:
sabah kalkınca bir bardak ılık su içtim...
Kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin, kk büyüklüğünde peynir, 1 domates ve salatalık
1 tane haşlanmış yumurta, 2 bardak şekersiz çay

Ara: 4 fındık

Öğle yemeğimi daha yemedim daha sonra tekrar girip öğünlerimi yazarım

tanistigimiza memnun oldum esra eve adim gülden :)

ben daha yeni kalkabildim yataktan ne yesem diye düsünüyorum :) aslinda ac degilim bilmiyorum ne yapsam :)

meraba kızlar akşam yediğimi yazmayı unutmuşum özür dilerim malum hem yorgundum hemde deprem olunca herşey birbirine karıştı.
bende ne yediğimi yazayım bugün geç kalktım bende:)

1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates(kaç tane yediğimi saymadım ama)
yine kibrit kutusundan biraz büyük peynir yedim
4 tane zeytin
bir tanede yumurta yedim
bir bardakta çay içtim 1 şekerli. (ben en fazla 2 bardak çay içtiğim için şeker birtane atsam bişey olmaz diye düşünüyorum)

öğle için de: nesfit yiyorum şimdi.

sabahtan beri canim bisey istemiyor simdi zorla bir tabak karpuz ve az kavun yedim.
Aksama annem yemege cagirdi insallah kendimi tutabilirim ve fazla kacirmam :)

sabahtan beri canim bisey istemiyor simdi zorla bir tabak karpuz ve az kavun yedim.
Aksama annem yemege cagirdi insallah kendimi tutabilirim ve fazla kacirmam :)

canım bişey yemeyerek iyi yapmadın bence, hem metabolizma hızını düşürdün hemde tüm gün hiçbirşey yemediğin için akşam yemeğini kaçırma ihtimalin yüksek

Bugünkü menüm:
sabah kalkınca bir bardak ılık su içtim...
Kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin, kk büyüklüğünde peynir, 1 domates ve salatalık
1 tane haşlanmış yumurta, 2 bardak şekersiz çay

Ara: 4 fındık, 2 tane ceviz yedim...

Öğle: Bir kase çorba

Ara: 5-6 tane erik

Akşam:Bir tabak etli yahni , 1 dilim ekmek ve salata

Ara: Bir bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum...

Ve bugün sporumu da yaptım 1 saat platesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…