eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlar yardımmmm
şimdi oturma odam bu...ama sarı olan yerlerde turuncu olacak bende...2 üçlü 2 tekli...ben şimdi buna nasıl bir halı perde bulacağım yahuuu nişanlım çok beğendi bunu kıramadım aldık ama halı perde nasıl bişey olabilir bu takıma

Son düzenleme:

buda yemek odası ve tv ünitesi şimdi diyorum ki ben zaten vitrin almıcam konsoluda girişe kapının arkasına antreye koyucam ama tv ünitesinin bu arkasındaki plağı istemiyorum çünkü duvar kağıdı yaptırmak istiyorum nişanlım tam beyaz koltuklara kirlenicek diye karşı acaba koltıkların kumaşını siyah tonlarımı yapsam füme gibi koyu grili bana fikir verin kızlar nasıl olur ve evin boyası nasıl olmalı

canım büyük açılmıyor foto ama çok renkli halı ve perde seçmeni önermem iyice rengarenk olur daha soft yada tam zıttı yeşil tonlarını kullanabilirsin turuncu ve yeşil uyumu harika ama desenli değil sade düz birşey bakmanı öneririm ayrıca duvarın renginide ayarlaman gerekicek

Tatlım gri renkte yapıtrabilirsin...ama koltuk nasıl birşey düşünüyorsun...gri, siyah ve beyaz olabilir koltuklarda... oturma yerlei gri oluo yastıkları olursa onları siyah-beyaz desenli seçebilirsin

aa şimdi büyük haliyle açabildim ve çok cici mobilyan güle güle kullan kuzum kesinlikle resimdeki gibi beyeaz bi halı olmaz ben netten bakıp sana halı ve perde örneği bulursam koyucam

ya mobilya ve evi dekore etmek çok zor ee bizde hep iyisi olsun isityoruz o yüzdende kara kara düşünüyorum ama şu varki eğer beyazı seçersem diyorumki açık gri tonlarındamı boyatsam evi ne dersin?
evet canım olabilir uçuk gri renklerde boyayabilrisn. duvarın bir tarafına da duvar kağıdı yaptırırsınız

sana birkaç örnek canım. bulursun seçenek çok merak etme
canım yukarıda yazdığım aynen geçerli

canım eğer o sarı olan kısımlarda turuncu olacaksa perde ve halıyı bence turunculu birşey alma çok boğar gibi geliyor bana.krem alabilrsin mesela.koltuklar yerine halı ve perdeyi kombin yap bence.

kızlar bu arada dün şeytan dürttü ve kiralama da yapan bi gelinlikçiye girdim.fiyat sordum 250-500 arası dedi dibim düştü.peki bu gelinlikler yeni modeller mi adam hepsi 2012 model yeni diktirdik en ağırı taşlısı 500 lira dedi.acelem vardı modellere bakamadım ama kafama girdi acaba kiralasam mı diye?

valla ilerde saklarım hatırısı kalsın gibi bir düşüncen yoksa kiralayabilirsinde neden olmasın kim bilcek kira diye ama annemden bilirim ona kiralamışlar hala içinde kalmış

anaaa o nasıl gelinlikmiş ölee 500 tl ye ben nişanlığımı almıştım sen bir iyyice bak canım onlara ucuzun vardır bir illeti demişler gelinlik bu temkinli olmakta fayda vaar

bu beyaz cadde nerede cnm

canım mecidiyeköy profilo avm içersinde

canım hayırlı olsun işlemleri yapmışsınız
ankastrende hayırlı olsun güle güle kullanın canım çok beğendim

bu kahverengi mobilyalar süper, tam benlik, bayılıyorum bunlara

canım bir kaç tane buldum sana

Eki Görüntüle 425627 Eki Görüntüle 425628 Eki Görüntüle 425629

sağol canım hayırlısı inş. ya bende bu kahve tonu seviyorum ama beyazda asil tam beyaza alıştırıyordum kendimi valla artık yeniden gittimizde inceleyip karar vericez ama şu kredi bi çıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…