eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sanırım yanlış yerden alıntı yapmışım :) ozsen e yazmıştım

bakalım beğenicekmisiniz :))

Eklentiler

• $english%20home%20mutfak[1].webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fakir-Alacarte-Tost-Makinesi_218281_1[1].webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $FAKIR-GALA-FRITOZ-SIYAH-BEYAZ__56100495_0[1].webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $fantom_kampanyali_ikoncan_elektrik_supurgesi_fiyati_11990_tl[1].webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $FB,14399,23,acar-arygg-3lu-borcam-kaptencere-set-tencere-acar[1].webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $images[3].webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $images[7].webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $imagesCA1B9WMM.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $imagesCA4MU3LA.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $imagesCAFMT1O1.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $imagesCA7NGFI8.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $imagesCAP584Y8.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $imagesCARNTIV2.webp
    906 bayt · Görüntüleme: 51
  • $imagesCATWI2RP.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $imagesCATWOX26.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $imagesCAUXJPQK.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $p_104071_00_03[1].webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $37093417myo[1].webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 50
Bulaşık makinası,günlük yemek örtüsü ve peçeteleri,lif,havlular,günlük su bardakları,turta kek kalıpları,borcam tencere seti,borcam komple set,günlük yemek takımı,salata kurutucusu,mikser,meyve sıkıcağı,ütü,pamuk saten nevresım takımı,ktll,kase,dondurma kabı,günlük tencere takımı,misafir yemek takımı,bornoz hamam takımı,ballık,reçellik,saç kurutma makinası,kase takımları,rende,sarımsak rendesi,saklama kapları,havan seti,limonluk,cezve seti,fritöz,tost makınası,elektrık süpürgesi,ekmek.k.makınası,teflon tencere takımı,mandal,misafir servis kapları porselen,mutfak alarm saati kupa bardak takımı küçük kek kalıpları erzak kavanozu vee daha biçok eksiğimm varr :)EKSİKLERİMSE ..Çaydanlık,sebze sepetleri,yumurta çırpıcı,tuzluk,kürdanlık,yağlık,sirkelik,misafir tepsisi,düdüklü tencere,kızartma tenceresi,nescafe fincanları,türk kahvesi fincanları,misafir çaybardakları takımı, ekmek tahtası ekmek kutusu,makarna süzgeci,çay süzgeci,bıçak seti,ütü masası,çamaşır sepeti ipi,amerikan servisleri,sehpa örtüleri,esim takımları,yatak örtüsü,battaniye,yorgan,pike,yastık misafir havluları,ayak havlusu,kese,sabunluk,klozet takımı,makina örtüsü yatak odası,halı,avize ve perde :))

selam kızlar.benim de düğünüm 8 eylülde.yapılan hazırlıkları görmek güzel.ben daha hicbir sey yapmadım iş gereği izmirden denizli ye yerleşmek durumundayız.ev yok eşya yok her seyi son ana bıraktık bakalım hayırlısı :26:

bakalım beğenicekmisiniz :))

canım güle güle kullan hepsini,
siyay kırmızı nevresim takımı ve kahvaltı setini çok sevdim

canım aramıza hoşgeldn

tşekkürlerrr ne hazırlıklar yapıosunuz paylaşın bari de ben de bileyim başlayacağım zamanı.fazla mı rahatız ne

canım benim beyaz eşyalar alındı. daha evimiz belli değil. o yüzden mobilya falan almadık. çeyiz için olan dantel,havlu v.s. şeyleri çıkardık ütüledik hurçladık onlar tamam. şimdi gelinlik damatlık falan bakıcaz, onlar ayarlanacak ,kına alışverişi yapılacak
nikah işlemlerimizi hallettik.düğün salonu ve kına yeri tutuldu.
benden özetle bu kadar canım

ben de 8 eylül de evleniormmmm :))

Günaydın şekerler
Rabbim günahlarımızı affetsin, hayırlı bir ömür versin...yeni adım attığımız, atacağımız yaşamda bizi pişman etmesin...huzurlu, mutlu, sağlılkı bir yaşam versin...HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN :26::26:
Eki Görüntüle 426591

aminnnnnnnn Allah bize hayırlı mutlu güzel yuvalar nasip etsin inşşşş...
Kandiliniz mübarek olsun eylül gelinleriiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…