- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Gelinliğimi diktiriyorum. Modelimi paylaşıyorum hemen :)
Eki Görüntüle 428203
Davetiyeyi bastırıp halletmek istiyorum çünkü ihtiyaçlarımızın karşılayabildiğimiz kadarını biz yapalım, ailelere fazla yük olmayalım istiyorum. O yüzden yapılacak işleri bütçeme göre aylara böldüm. Eşyalarımın bir kısmını kendim almak istiyorum :) Porselen takımımı da öyle yaptım mesela geçen ay belli bir miktar para ayırdım, nişanlımla birlikte aldık trendyoldan güzel bir kampanya ile :)
kızlar bişey sorcam ya benim saçlarım platin röfleli bugün artık boyatmaya karar verdim siyah istiyorum ama ilk önce koyu bi kahve boyayıp sonra siyah mı yapsam yoksa direk siyah mı yapsam napsam ben yaaaa
kızlarrrr neredesınız canım sıkılıyor ya :S ısteyım aksam on bucukta cıkcam daha onumde uzun saatler var. ne yapacagım bılmıyorum.sıze bırsey sorcam ıkı kez acık kızıla boyanan sac uc hafta akıtıldıktan sonra kahveye boyansa ne olur yada ne zaman kahve renge boyanmalı. üstünede sarı balyaj yada rofle dusunuyorum
Canım çok uzun yıllar kızıl kullanan biri olarak yazıyım,kızıldan sonra sakın sarı tonlarına geçme berbat olur turuncumsu çok çirkin bir sarı olur.kahve tonları en iyisi istediğin zaman kahveye geçebilirsin kırmızımsı çok çok canlı bir kızıl değilse.kızıl başka renge en zor geçiş yapılan renk.değiştirmek istiyosan koyu bir tonla geçiş yapman lazım.hafiften alttan ara ara görülebilir ilk boyatmanda ama 1 ay kadar sonra tekrar boyatırsan tamamen kapanır.kolay gelsin...
coook tesekkur ederım yorumların ıcın :))) bende kahvweye geceyım dedım eylulde dugunum var sonrasında olmadı atarım balyajı :))
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelinlik baktım bgn ilk defa süper bi duyguuu ağzım kulaklarımdaydıııı
aklımda hep komple dantel modeller wardı ama kabarıkta gözüme hoş geliyordu...İlk giydiğim modeli çok beğendim danteli çok değişikti paylaşcam şimdi yorum bekliyorum...Kabarıklar içime sinmedi....acelemi karar veriyorum diyorum resmen ilk giydiğim gelinliği beğendim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?