eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

vaayy sen buralara uğrarmıydın bunlardagecerim Sağol canım benm gelinliğim o evet paylaşmıştım daha önce ama unuttun sanırım

canım arada girip bakıyorum ama yazmaya vaktim olmuyor, toppik çok kalabalıklaştı yetişemiyorum kimseye

Evet daha önce görmüştüm şimdi hatırladım ahhh kafamı var bende bu yoğunluk öldürecek beni, kusuruma bakma canım

özluur aramıza hoşgeldin

mousse evi tutmuşsun çok sevindim yaaa bizde bu hafta sonu bakacağız bakalım çok heyecanlıyım kocişimle ikimizin evi olacak ya inanamıyorum nasıl evin canım

kızlar selam. mmousee cnm hayırlı olsun evin, yuvan olsun :)) biz daha bakıyoruz ev için henüz tutmadık. mobilyalarımızı aldık amaaa :)))) evime yerleşeceği günün hayalini kuruyorum. gelinliğimi henüz netleştiremedim. kafamda 2 model var. tekrar deneyip son kararımı vereceğim.

teşekkür ederim simim herşey gönlünüze göre olur inşş canımmm

günaydın canım, bizde daha ne nikah için başvurduk ne de gelinlik baktık... ne zaman olacak bu kadar iş bilmiyorum ama dürtmekten bıktım benimkini.. bide benim de hiç hevesim kalmadı artık

günaydın kızlar..
bende eylül geliniyim..ama daha gelinliğime bile bakamadım.kafam karışık nereye gitmeliyim nerden başmalıyım bilmiyorum.. son ana da kalsın istemiyorum.diktireyimmi yoksa hazırmı alayım :26::26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…