Merhaba kızlar.. Ben aranıza yeni katıldım ve yardıma ihtiyacım var bizim de düğünümüz 9 eylüldeeeBelki gelinlk için çok erken bilmiyorum ama biz şimdiden fikir olsun diye gezdik baya bi dükkan geneli dikim yaparz dedi bende hep hazır istiodum sonra aysiraya baktım hiç ilgilenmediler ordan çıtkık HENNA ya baktık bikaç denedim bu gelinliği çok beğendim normalde 2.500 fiyatndaymş ve 1.700 e düşmüş bu indirmde kısa bi süre devam edeckmiş Şimdi napıyım sizce çok mu erken olur bu kadar içime sinmşken almıyımmı. indirimi kaçırırsam bi daha alamam o fiyata diye düşünüorm sizce gelinlk nasıl?? ve ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 371608 Eki Görüntüle 371610
Merhaba kızlar.. Ben aranıza yeni katıldım ve yardıma ihtiyacım var bizim de düğünümüz 9 eylüldeeeBelki gelinlk için çok erken bilmiyorum ama biz şimdiden fikir olsun diye gezdik baya bi dükkan geneli dikim yaparz dedi bende hep hazır istiodum sonra aysiraya baktım hiç ilgilenmediler ordan çıtkık HENNA ya baktık bikaç denedim bu gelinliği çok beğendim normalde 2.500 fiyatndaymş ve 1.700 e düşmüş bu indirmde kısa bi süre devam edeckmiş Şimdi napıyım sizce çok mu erken olur bu kadar içime sinmşken almıyımmı. indirimi kaçırırsam bi daha alamam o fiyata diye düşünüorm sizce gelinlk nasıl?? ve ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 371608 Eki Görüntüle 371610
canımcım bence daha erken. mobilya gibi yaparlarmı acaba. mesela sen gelinliği o paraya al. ama gelinlik onlarda dursun. istersen değiştirebilme şansı versinler sana öyle söyle. bakalım kabul ediceklermi öyle olursa daha garanti olur gibime geldiÇok saolun canlar..bende bilemedim kilo içinde son aylara doğru ölçüsünü falan aldırırm diye düşündm ama öle ozamana kadr beklettirlermi bilmiorm bi de gerçktn kaliiteli duruo bi daha indirim olacağınıda zannetmirom.. Fiyat yükselncede alamam o fiyata bilmiorm yaa off çok zormuşbu işler allah herkese kolaylık versin.. Bu arada ne çok 9 eylül gelinleri varmış :) 09.09.2012 siz naptınız gelinlikleri? şuan sadece gelinlik konusuna takılmış durumdayım:)
kızlar düğünüm eylül başında acaba gelinlik bakmak için erken mi
tatlım benimde 22 eylülde ben siparişimi verdim bile
canımcım bence daha erken. mobilya gibi yaparlarmı acaba. mesela sen gelinliği o paraya al. ama gelinlik onlarda dursun. istersen değiştirebilme şansı versinler sana öyle söyle. bakalım kabul ediceklermi öyle olursa daha garanti olur gibime geldi
canım araştırmaya başlayabilirsin
Çok saolun canlar..bende bilemedim kilo içinde son aylara doğru ölçüsünü falan aldırırm diye düşündm ama öle ozamana kadr beklettirlermi bilmiorm bi de gerçktn kaliiteli duruo bi daha indirim olacağınıda zannetmirom.. Fiyat yükselncede alamam o fiyata bilmiorm yaa off çok zormuşbu işler allah herkese kolaylık versin.. Bu arada ne çok 9 eylül gelinleri varmış :) 09.09.2012 siz naptınız gelinlikleri? şuan sadece gelinlik konusuna takılmış durumdayım:)
Tatlım benm beğendiğim model hasret modada vardı. Tam istediğim şekilde resmini çekemediğimden aklımda kaldı sadece gelinlikçime ben o şekilde anlatacağım ona. Ama internette araştırdım beğendiğim modele benziyen farklı farklı gelinliklerde hep. Bi gelinliğin eteği bi gelinliğin başı bi gelinliğin sırtı bi gelinliğin kolları derken anca o şekilde gösterebilirim. Benzer modelleri buldum o şekilde anlatmaya çalışayım ama tabiki istediğim model bunlar değil sadece benziyolar o şekilde olacak ilk provamdan sonrada daha kesin olur herşey arkadaşlar
Neyse başlayayım baş kısmı bunun gibi olsun istiyorum ama bu incili ben taşlı istiyorum. Biraz daha sadeleştirilmiş şekli olabilir.
Eki Görüntüle 371759
aslında bu başıda beğendim ama bunun topuzu kötü olmuş ben o topuzunu zaten kendime göre düzeltebilirim sizin fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar :)
Eki Görüntüle 371761
Eki Görüntüle 371775
üst kısmı bunlar gibi olucak ama dediğim gibi yine ben biraz daha sadeleştiricem hasret de giydiğim bunların biraz daha sadesiydi ve daha şık duruyodu bunlarda şık duruyo ama bu şekilde olucak arkadaşlar.
Eki Görüntüle 371764
Eki Görüntüle 371765
Eki Görüntüle 371766
pelerin kısmı bu şekilde olucak. Omuz kısmında böyle inci olsun istiyorum çok hoş duruyo.
Ama ben pelerini biraz kısaltabilirim. Bunun için ilk provamda gelinliği orda tekrar giyip hareket etme mi zorlaştırmıyosa kalıcak ama ona göre bi fikir edinicem terzicimle konuşucam onunla karar vericem
Eki Görüntüle 371773
Eki Görüntüle 371774
etek kısmıda bu şekilde olucak buna benzio yani ama bunun ortasında bi şerit geçio sanırım bunuda ben biraz oynama yapıp düzelticem o şekilde olucak inşallah
Eki Görüntüle 371776
Eki Görüntüle 371777
ve etek kısmını çok fazla uzun tutmak istemiyorum ki rahat hareket edebileyim diye biraz cık kısaltıcam yine kuyruk olucak ama fazla değil...
Kol kısmıda bunun gibi olucak ama bu çok fazla büyük geldi ben kol kısmını biraz küçültücem azıcık bombeli olucak çünki gelinlik zaten pelerin li kolda öyle olursa çok boğar diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizide alabilirim arkadaşlar . Ama dediğim gibi bunlar çok taşlı ben sadeleştirme yapıcam hepsinde ama modeller hemen hemen bu şekilde. Resmini çekemediğimden benzerlerini koydum bu şekilde:)
Eki Görüntüle 371787
kizlar bugun itibariyle beyazesyalarimi almis bulunuyorum. daha dgrusu annem aldi ben degil. ben begenmistim aslinda gri istiyordum beyazaldi.
ocak setim ve firinim ankastre
davlumbazim
camasir makinam 5 kg
buzdolabim a+ no frost buyuk boy
bul mak. 2 programli
daha mikrodalga firin ve kucuk ev esyalari mutfak esyalari utu filan alinmadi bile. toplam 5000 tl tuttu boschta kampanyavardi ordan aldik. henuz gormek nasip olmadi iki uc tanesini netten girdim gordum fotolarini paylasirim yakin zamanda :))))
dort ay boyunca 1000 tl taksit odeyecegim bu sefer 1000 tlsini vermisler geriye 4bin kalmis
kizlar bugun itibariyle beyazesyalarimi almis bulunuyorum. daha dgrusu annem aldi ben degil. ben begenmistim aslinda gri istiyordum beyazaldi.
ocak setim ve firinim ankastre
davlumbazim
camasir makinam 5 kg
buzdolabim a+ no frost buyuk boy
bul mak. 2 programli
daha mikrodalga firin ve kucuk ev esyalari mutfak esyalari utu filan alinmadi bile. toplam 5000 tl tuttu boschta kampanyavardi ordan aldik. henuz gormek nasip olmadi iki uc tanesini netten girdim gordum fotolarini paylasirim yakin zamanda :))))
dort ay boyunca 1000 tl taksit odeyecegim bu sefer 1000 tlsini vermisler geriye 4bin kalmis
canım beyaz eşyaların hepsini neden sen aldın ki :26:
canım hayırlı olsun, huzur içinde kullanın inşallah.
beyaz esyave yatak odasi kiztarafina ait bizim ve onlarin adetlerinde canim. bide yatak odasi ve mutfak halisi perdesi ve esyalarida. geri kalaninidaerkek tarafi yapar. e birde evin icini yaptiriyor daha ne olsn/ daha simdiden 15 milyar evin icine masraf cikti hatta dahafazla. kredi filan cekcez yetisemedigimiz yerde mecburi
aaa öylemii bizde öyle değilde şaşırdım o yüzden. bizde mutfak tamamı bize ait perdeler ve halılar bulaşık mak ve yatak odası normalde ama ben oturma grubu alıcam. yatak odası bana ters geliyo al bu kızım buda yatak der gibizaten mobilyalarda bir oturma grubu eksik. beyaz eşyalarında geri kalanını ve geriye kalan şeyleri erkek alır.
gerçi bizde pek öyle olmucak herşeyi biz yapıcamız için nişanlımla ortak yapıcaz
aaa öylemii bizde öyle değilde şaşırdım o yüzden. bizde mutfak tamamı bize ait perdeler ve halılar bulaşık mak ve yatak odası normalde ama ben oturma grubu alıcam. yatak odası bana ters geliyo al bu kızım buda yatak der gibizaten mobilyalarda bir oturma grubu eksik. beyaz eşyalarında geri kalanını ve geriye kalan şeyleri erkek alır.
gerçi bizde pek öyle olmucak herşeyi biz yapıcamız için nişanlımla ortak yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?