bende seviyorum tabii ama allah bana sabır versin bazen böyle boğmak geliyor içimden tövbe tövbe.![]()
relax relax

senin ne zaman canım düğünün?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seviyorum tabii ama allah bana sabır versin bazen böyle boğmak geliyor içimden tövbe tövbe.![]()
relax relax
senin ne zaman canım düğünün?
artık Allah güzel günlerdemiii yoksa romantik gecelerdemi kullanmayı nasip etsin diyim bilemedim
canım sakin ol :18: bu zamanda hepimiz stresli oluyoruz bende bazen boğmak istiyorum ama yanımdan gidince koşup boynına sarılmak istiyorum. hem sevesim hem dövesim geliyoYok tatlım biz hepsini peşin aldık Babam saoğlsun bu arada eşylarımın hepsi hazır ıvır zıvır kaldı yani daha askerlik var ya 1 sene sonra gidicek ama ben şimdiden dertleniyorum napıcam diye.Ya bu arada bugün ben çok ağladım acaba ben bile stresli geçiriyorum şu düğün arefesini hep bir pürüz çıkıyo aileler arasında nişanlım diyo benim tarafımda dur ee ailemide önemsemeliyim kafayı yemek üzereyim üzüntüden bugün aldığımız eşyaları bile tam net hatırlamıyorum çok dertliyim kızçeleriim çokk![]()
kızllarrrr günaydınnn :) liberte tatlım yatak odan harika güle güle kullan cnm![]()
Tatlım o benim yatak odam değil. Nisabeyin mobilyası :) günaydın tatlım :)
ay afedersin :) öyle hızlı hızlı göz ucuyla bakınca isimleri karıştırdım :)![]()
ayy tam istediğim gibiböyle ahşap şeyleri seviyorum ben , güle güzel güzel günlerde kullanın canım
![]()
güle güle kullan canım bnimkide carmen rengi
ahişap odalara bayılıyorummmmmm
evindeki halimi bu
Günaydın canlarım...
Tatlım harikaymış yatak odan..Çok beğendim birtanemGüle güle kullan canım benim
![]()
Hahaha olur tatlım ... İş yerinde yoğunlukta anca bu kadar oluyor![]()
günaydın güzel gelinlerrrrrr
artık Allah güzel günlerdemiii yoksa romantik gecelerdemi kullanmayı nasip etsin diyim bilemedim
canım sakin ol :18: bu zamanda hepimiz stresli oluyoruz bende bazen boğmak istiyorum ama yanımdan gidince koşup boynına sarılmak istiyorum. hem sevesim hem dövesim geliyo![]()
kızllarrrr günaydınnn :) nimesaybycn tatlım yatak odan harika güle güle kullan cnm![]()
Kızlar nereye kayboldunuz..Herkez yoğun galiba![]()
29 EYLÜL canıım
sen daha güzeline sahip olursun inşallah canım![]()
YuppiiiKızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte
![]()
YuppiiiKızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte
![]()