• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın güzel gelinlerrrrrr :16:

artık Allah güzel günlerdemiii yoksa romantik gecelerdemi kullanmayı nasip etsin diyim bilemedim :9:

Yok tatlım biz hepsini peşin aldık Babam saoğlsun bu arada eşylarımın hepsi hazır ıvır zıvır kaldı yani daha askerlik var ya 1 sene sonra gidicek ama ben şimdiden dertleniyorum napıcam diye.Ya bu arada bugün ben çok ağladım acaba ben bile stresli geçiriyorum şu düğün arefesini hep bir pürüz çıkıyo aileler arasında nişanlım diyo benim tarafımda dur ee ailemide önemsemeliyim kafayı yemek üzereyim üzüntüden bugün aldığımız eşyaları bile tam net hatırlamıyorum çok dertliyim kızçeleriim çokk :(
canım sakin ol :18: bu zamanda hepimiz stresli oluyoruz bende bazen boğmak istiyorum ama yanımdan gidince koşup boynına sarılmak istiyorum. hem sevesim hem dövesim geliyo :35:

kızllarrrr günaydınnn :) nimesaybycn tatlım yatak odan harika güle güle kullan cnm :40:

Son düzenleme:
günaydın güzel gelinlerrrrrr :16:

artık Allah güzel günlerdemiii yoksa romantik gecelerdemi kullanmayı nasip etsin diyim bilemedim :9:

canım sakin ol :18: bu zamanda hepimiz stresli oluyoruz bende bazen boğmak istiyorum ama yanımdan gidince koşup boynına sarılmak istiyorum. hem sevesim hem dövesim geliyo :35:

her ikisi de desek :46: çok teşekkürler canım

Yuppiii :9::9: Kızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte :9::9:

Yuppiii :9::9: Kızlar kına malzemelerim geldi. Nedime tacı, bilekliği ve mumlar. Hediye olarak gelin içinde kırmızısını yapmışlar ayyy çok mutlu oldum..İş yerinde küçük bir kına partisi yaptık hocalarla, kızlarla birlikte :9::9:

ooo gözün aydın canımmm :1: resimlerini koyda bizde görelim örnek olsun dimi :9:

resim istiyoruuuuuz :)

Back
X