bende gonal f kullanıyom 187.5
selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.
ayyy maşallahhh sana ve yumuşlarına hadi bakalım inş... hepside kalitelidir....
CANIM bence özellikle ayaklaını sıcak tut, birde belini sağlam...bel çok önemli..eskiler hep söyler..yakı diyye bişey var bele yapıştırılan, tabi sana önermiyorum..senin durumun farklı..eskiden düşük tehlikesi olanlar yakı yapıştırırmış beli sağlamsa bebekte sıkı tutunurmuşş..onun için belinide ayaklarınıda bence sıcak tut..bebişlere iyi bak,
bu arada yumurtaları toplanan yada iğnelere devam eden bütün arkadaşlarıma Allah kolaylık versin..Allah emekleri boş çevirmesin..
cnm ya dondurma ücreti 1000 tl istediler ondan bizde tek yumurta için gerek duymadık...bir de içimden hiç gelmedi yani dondurmaya gerek olduğuna olucak mı bu defa ne...normalde çok negatif düşüncelerim olurdu aşılamalrımda ama bu defa hiç olumsuz bişey düşünemiyorum nedense inşallah sonu hayır olur ykılmak istemiyorum
ebrulicim kesinlikle dondur. dondurulmuşlarla hamile kalmış bir sürü kişi gördüm ben burda. bir daha iğneleri olmak zorunda kalmaktan iyidir. tabi inşallah dondurulmuşlara da gerek kalmaz o ayrı konu.
arkadaşım benim 30 yumurtadan 18 tanesi sağlıklı döllendi ve ben dondurttum ilki hemen tranfer edildi ve tutmadı 2.si donmuş emriyo transferiydi ve tuttu yani hiç birşey değişmiyor hiç düşün meden dondurt bence hiç olmassa aynı stresi yaşamaz ve ve kit kaybetmezsin
ebrucum hastaneden haber gelmedimi merak ediyorum seni yaz bana
canım Allah ağrını çok hissettirmesin inş....benim de en çok korkum iğne vurulurken ve opudan sonra ara kanama olması senin oldu mu hiç canım?
arkadaslar hepiniz cok sagolun desteginiz icin bugun cok sukur hicbir sorun cikmadan yumurtalarim toplandi ilk tedavimdeki opu ile kiyaslarsam iyiyim ilki cok zor gecmisti yine agrilarim var ama az okadar olur..yumurtalarimda saglikliymis 15ten fazla dedi doktorum yarin ararlar gelisimini soylemek icin kulagim telefonda olur artik yaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hepimize yardim etsin kapisindan bos cevirmesin
geldimmm... perşembe sabahı minnak kuzularımla OPU ya gidiyoruz teyzeleriii::::))) çok tedirgin olmakla beraber bu aşamaya gelmiş olmak bile benim için mucizeydi biliyorsunuz.. duları takip edemiyorum affedin 6 saatlik yol sıcakta baygın düşüyorum .. ankaraya git gel hederim:)) ama olsunn..
onun dışında okul açıldı 140 km gidip geliyorum okulum uzak devlet baba sağolsun((
dışarıda byücekler kısmetse kızlar 8 mm oldu sadece... mucize sıvı yumilerime iyi gelir umarım.. Allah sığınıyorum ..
felaket yorgunummm
ebruli canım ii haberlerini gördüm çok mutlu oldumrabbim tamamına erdirsin...
herkesler inşallah çok iyidir..
sizleri koccaman öpüyorumm
tedavide olanlar başlayanlar yolunuz bahtınız açık olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun...
kızlar hangi süreleri okuyorsunuz insan mı meryemmı yasin mi? ben anlamadım kac tane...sıradaki ikişi içinmi
selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.
merhaba kızlar bugün kontrole gittim raporum yetişmediği için başlayamadık o kadarda heycanlanmıştım hazırlamıştım kendimi çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor herşeyin hayırlısı miragecim diğer regle kaldı benim tahminen 2 ekim gibibütün arkadaşların ve anne olmak için mücadele eden bütün kadınların Rabbim yardımcısı olsun siz yolu açın hepinizin güzel haberlerini alalım arkadan geliyoruz inşallah
canım Allah ağrını çok hissettirmesin inş....benim de en çok korkum iğne vurulurken ve opudan sonra ara kanama olması senin oldu mu hiç canım?
iyi akşamlar arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2 tane tutmayan aşılamamdan sonra tüp bebeğe karar versik.eşimde ve bende sorun yok yani sebepsiz dediler. pazartesi sabahı 16 tane yumurtam toplandı. 7 tanesi döllenmiş bugün altıya düştü.yarın tekrar haber verecekler.hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?