eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.

ayyy maşallahhh sana ve yumuşlarına hadi bakalım inş... hepside kalitelidir....

canım Allah ağrını çok hissettirmesin inş....benim de en çok korkum iğne vurulurken ve opudan sonra ara kanama olması senin oldu mu hiç canım?

canim tek yumurta fiyatimi bu yoksa kactane olursa olsun sadece 1000 lirami? insallah gerek kalmayacak rabbim sana hayirli bebisler verecek

ebrulicim kesinlikle dondur. dondurulmuşlarla hamile kalmış bir sürü kişi gördüm ben burda. bir daha iğneleri olmak zorunda kalmaktan iyidir. tabi inşallah dondurulmuşlara da gerek kalmaz o ayrı konu.

insallah miragecim saglikli embriyo kalirsa bende dondurtmak istiyorum bakalim hersey kismet cok sevindim senin adina zhlsay arkadasim

ebrucum hastaneden haber gelmedimi merak ediyorum seni yaz bana

geldi canim misafirim vardi yazamadim 10 saglikli yumurta toplamislar 8 tanesi dollenmis yarin tekrar arayip transfer gununu soyleyecekler bakalim hayirlisi olsun elimizden geleni yaptik rabbime sigindik

Son düzenleme:
canım Allah ağrını çok hissettirmesin inş....benim de en çok korkum iğne vurulurken ve opudan sonra ara kanama olması senin oldu mu hiç canım?

sanırım yanlış kışıden alıntı yaptın ys88 e soracaktın sanırım..
habana soruyorsan..benim opudan sonra ağrım olmadı çünkü tüp bebek ilk dega yaptıracam..haa aşılama diyorsan onu yaptırdım..:))biraz kasıklarım ağırmıştı..:))kişi yanlış ama ben yinede anlatayım. dedim.

ilknurlevent arkadasim nasilsin nasil gidiyor tedavin guzel sonuclar aliyorsundur insallah merak ettim seni yumurtalarin nasil gelisiyormu

arkadaşım herşey gönlünce güzel olsun inş. yolunda gitsin çokkk guzel haberler al :)
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma da şimdiden acil şifalar diliyorum herkese iyi akşamlarrrrrrrrr

geldimmm... perşembe sabahı minnak kuzularımla OPU ya gidiyoruz teyzeleriii::::))) çok tedirgin olmakla beraber bu aşamaya gelmiş olmak bile benim için mucizeydi biliyorsunuz.. duları takip edemiyorum affedin 6 saatlik yol sıcakta baygın düşüyorum .. ankaraya git gel hederim:)) ama olsunn..
onun dışında okul açıldı 140 km gidip geliyorum okulum uzak devlet baba sağolsun((
dışarıda byücekler kısmetse kızlar 8 mm oldu sadece... mucize sıvı yumilerime iyi gelir umarım.. Allah sığınıyorum ..
felaket yorgunummm
ebruli canım ii haberlerini gördüm çok mutlu oldumrabbim tamamına erdirsin...
herkesler inşallah çok iyidir..
sizleri koccaman öpüyorumm
tedavide olanlar başlayanlar yolunuz bahtınız açık olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı bir akşam diliyorum bugün bende doktordaydım sağ yumurtalık ameliyatlı olduğundan orda yumurta oluşmadı ve sol yumurtalıkta 4 tane yumurtam olmuş nasipse yarın gece çatlatma iğnelerini vurulcam ve cuma yumurtalarım toplancak inş herşey yolunda gider ve yumurtalar sağlıklıdır güzel döllenirler ve bana sıkı tutunurlar çok farklı duygular yaşıyo insan rabbim bütün emeklerimizi yaşadıklarımızı görüyo rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı evlatlar versin inş.

canım allah bundan sonraki süreçte üzmesin seni rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı güzel haberlerle gel inş

kızlar hangi süreleri okuyorsunuz insan mı meryemmı yasin mi? ben anlamadım kac tane...sıradaki ikişi içinmi

canım ben ikisinide okuyom ve insan suresinin çok etkisi oldu diyebilirim 3 gün önce doktora gittiğimde sadece 2 yumurtam gözüküyodu bu gidişimde 4 olmuşlardı ve kocaman olmuşlardı inş seninde tüm duaların dileklerin kabul olur hepimizin kuzağı dolar sevgili arkadaşım

selam kızlar nasılsınız az önce kontrolden geldim doktorum herşey yolunda ve gayet iyi gidiyor dedi şimdilik 8 yumurta oluşmuş perşembe bi daha bakacaklar inş.

canım senin adıne çok sevindim rabbim güzel güzel haberler almanı hep nasip etsin herşey yolunda gitsin inş

merhaba kızlar bugün kontrole gittim raporum yetişmediği için başlayamadık o kadarda heycanlanmıştım hazırlamıştım kendimi çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor herşeyin hayırlısı miragecim diğer regle kaldı benim tahminen 2 ekim gibibütün arkadaşların ve anne olmak için mücadele eden bütün kadınların Rabbim yardımcısı olsun siz yolu açın hepinizin güzel haberlerini alalım arkadan geliyoruz inşallah

Son düzenleme:

sevgili arkadaşım geç olsunda güç olmasın herşeyin hayırlısı bizde doktora gittiğimizde herşey tamam sanmıştık haziranda çıktık yola eylülde anca başladık 1 ay uzaması bişey değil inş herşeyi halledersin sorunsuz bir şekilde tedavine başlar sonunda bebişini kucağına alırsın inş rabbim hepimize kolaylık versin

canım bnm ağrının sebebi bebişlerse hiç sorun değil :) iğne vurulurken kanama olmadı opunun olduğu gün bikaç damla kanamam oldu o kdr...daha sonrasında olmadı transfer gününe kdr ağrım vardı o gün ağrıda geçmişti

iyi akşamlar arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2 tane tutmayan aşılamamdan sonra tüp bebeğe karar versik.eşimde ve bende sorun yok yani sebepsiz dediler. pazartesi sabahı 16 tane yumurtam toplandı. 7 tanesi döllenmiş bugün altıya düştü.yarın tekrar haber verecekler.hayırlısı

ebrucum hayırlısı olsun güzelim...tek yumurta veya kaç yumurta olursa olsun 1000 tl istediler domduırma ücreti

sanada iyi akşamlar canım paylaş tabiki seve seve okur bizde seninle paylaşırız rabbim yumurtaların sağlıklı döllenip sana sıkı sıkı tutunmasını ve sonunda bebeğini kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…