eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben fikrimi söyliyim sen hamilesin inş.. ben öyle inandım nedense

evet kızlar sonunda kan testini verdim hadi bakalım duaya benim için 30dk sonra çıkacak

bende eylul ortası baslıyorum tedaviye ,hepimize hayırlı olsun sen basladın mı ,memnun musun?buarada özel msj kutun dolu sana özel msj atılamıyor ,bosaltman lazım :)si yu

Son düzenleme:
hakkaten yaaa kızların çenesi düşmüş, okumatan yazmaya geçemedim bi türlü :))) psikiatrın faydasını görürsün inşallah. ben de gidiyorum biliyosun.

hakkaten düşmüş.... evet canım biliyorum gittiğini ben de faydasını görmeye başladım walla diyebilirim iyi geldi

canımm allah yardımcın olsun dualarım seninle ama hep psikyatr diyorum ya dün bana şunu söyledine hoplasan da zıplasan da ne yatsan da sen ne yaparsan yap tutacaksa tutacak tutmayacaksa tutmayacak bu senin elinde senin yönlendireceğin yapabileceğin bişey değil bunu kabullenirsen herşeyi kabul etmek daha kolay olurdedi :) düşününce mantıklı ve işe yarar gibi geliyor

selam kızlar nezamandır giremedim ama takip ettim azıcıkda olsa,
herkese herseyin hayırlısını diliyorum.
eylul 18 gibi tedaviye israel bey ile başlayacak olan var mı?

İlknur canım sürecini yakından takip ediyorum. Senin için çok dua ediyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

kızlar bugün regl oldummm:))
yarın benim de tedavim başlıyor inşallah...
Dualarımız birbirimiz için olsun...

Tedavin hayırlı olsun canım.

HAYIRLI OLSUN..sana skı sıkı tutunacaklar eminim.. içini ferah tut..

Son düzenleme:
arkadaslar bu lilypie account da burda signature cıkmasını nasıl saglıycam ,ya baska yerlerde de cıkarsa?BİLEN VAR MI

Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa

Merhaba Merve, dün de yazdım sana ama sanırım görmedin, tekrar copy-paste yapıyorum... umarım bu sefer görürsün, mesaj hakkım olmadığından yazamıyorum...

Merhaba Merve, sanıyorum sende Ataşehir Memorial'de tedaviye başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun...
bende bugün regl oldum ve yarın tedaviye başlayacağız...Doktorum Cem Bey, cumartesi de Handan hanım ile görüştüm...
senden tedavi öncesi, tahlil, rahim filmi vs istediler mi, bana gerek olmadığını söylediler...
Bizde sorun eşimde sperm sayısı düşüklüğü var ve morfoloji 0
tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak isterim...

ilknurcum hayirlisi olsun rabbim cok buyuk sende anne olacaksin insallah kendine cok dikkat et bebislerine iyi bak allahin izniyle tutunacaklar insallah sen yatmissin iyi yapmissin ben transferden 2- 3 saat sonra yola ciktim ilkindede 2 saat sonra yola cikmistik ama tuttu yani olacaksa tutacaksa tutuyor

maalesef canlar negatifffff alıştım artık sorun değil

olsun be guzelim bende alismistim ama insan pozitif gormeyede alisabiliyo:):)sikma canini

hadi bakalım hayırlısı korkma içini ferah tut...çok iyi durumda neden değillerki?cnm dualarım da hepiniz varsınız...inşallah herkesin son transferi olur bebişlere iyi bak :)

üzülmüyorum artık inanın bu süreç bana neler öğretmediki allah büyük elbet

selammmm kızlar geç kaldımm bugün gece hiç uyumadım eşim olmadığı için sbha karşı uyuyunca anca kalkabildim...nasılsnz hepiniz?eşimi ikna eedebirsem yarın öğleden sonra kan tahlili yaptırmak istiyorum..yarın 10.günüm çıkar mı ki kesin?

arkadaslar hiziniza yetisemiyorum cok kalabaliklastik artik kim ne asamada hepsi birbirine karisiyo kafamda yaa affedin yorum yazamiyorum kendimi cok halsiz hissediyorum duygu olarak hic bisey hissedemiyorum dusunemiyorum daha test gunume cok var offf offff..
rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun yuzunuzu daima guldursun ustunuzdeki kara bulutlari kaldirsin en onemliside bol bol sabir versin sevgili kullarindan olmayi nasip etsin anne olmayi nasip etsin aminnnnn......

doktorum iki tane igne verdi biri kalcadan biri koldan vuruluyor dun saglik ocagindaki hemsire bana diyorki bundan baska bir rahatsizliginizmi var cok kotu gorunuyorsunuz diyor nerden bilecek ne cektigimi korkumu var korkmayin diyo olacaksa siz ne yaparsaniz yapin olur zaten diyo sinir oldum yaa resmen oyleyse doktorlarimiz neden dikkat edin yavas hareket edin diyor bunlar doktordan dahami iyi biliyor salak insan yaa sinirlerimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…