- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
iyiyim cnm nasıl olayım işte bebelerimi üzmüyorum( ee teyze olucaksınız kolay değil yani meraklanın azıcık inşallah herkesin beklediği haberi veririm...harbiden ya gelin bi test yapalım...kim benim sonucum için ne hissediyorsa üzüleceğimi kafama takmıyacağımı düşünerek cvp versinn bakalım temiz kalpli arkadaşlarım bnm hisleriniz çıkar bundan eminim...herkes bi fikrini söyleyebilirmi teyzoşlar
Herkese merabalarrrr
kızlar her zaman tek tek yazamıorum telden girdiğim için zor oluyo kusura bakmayın..
Bu ananas işini tuttum e o zaman bu sadece tüp bebek için diil normal zamandada tutunmasını kolaylaştırıyordur şimdiden yemeye başlayalım biz bakarsınız tüpe gerek kalmaz
ay arkadaşlar sigara içmeyin cidden özellikle eşleriniz şimdiden bıraksın benim eşim aralık sonunda bıraktı haziranda yapılan testte morfoloji ve ileri hareket çok belirgin şekilde artmıştı..
Demek fındık çekirdek bize yaramıo bende kocama yedirirken tırtıklıodum hep.. O dönemde yemicez bunlarıda o zaman
ya arkadaşlar birde siz kimlere söliceksiniz bu tedaviyi benim görümcem ve bir iki arkadaşımız biliyo.. Ama görmceme eylülde başladık dersem kayınvalidem falan herkes öğrencek zaten. Bilmeleri sorun diil aslında artık bu saatten sonra ama devamlı sorcak herkes stres olcam iyice.. Acaba biraz rötarlımı sölesem diyorum mesela 25inde belli olcaksa 30unda belli olcakmı desem.. Hiç sölemesem o da olmaz rapor al evde yat doktora git zırt pırt offf bilemedimmm
Kızlarrr ben geldim gelişmeler vardır kesin yokluğumda hamiş çıktımı hamişş
ben uzun bir tatil yaptım hatta 2 tatil bir datçanın koyundaydık birde trabxona gittik köye o yüzden giremedim... Gelişmeler varmı bizde var bazı gelişmeler telden giriyorum evde bilg.dan girince anlatcam sizlere öpüyorum sizleri çok
hakkaten yaaa kızların çenesi düşmüş, okumatan yazmaya geçemedim bi türlü :))) psikiatrın faydasını görürsün inşallah. ben de gidiyorum biliyosun.
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
şartlar aleyhime işlese de . 1 gece yattım sabah erken 3 saat yol çektik..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
kızlar bugün regl oldummm:))
yarın benim de tedavim başlıyor inşallah...
Dualarımız birbirimiz için olsun...
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
kızlar bugün regl oldummm:))
yarın benim de tedavim başlıyor inşallah...
Dualarımız birbirimiz için olsun...
umarım tedavin cok güzel sonuclanır canım:)rahat ol huurlu ol hep iyi düşün ,kızlar bu sözler hepimize :))
Hey gidi ne çabuk bitti yarın sabah son iğnemi vurunuyorum inşallah sonrada çatlatma iğnemi vurunacağım bi aksilik çıkmazsa
maalesef canlar negatifffff alıştım artık sorun değil
ilknurcum hayirlisi olsun rabbim cok buyuk sende anne olacaksin insallah kendine cok dikkat et bebislerine iyi bak allahin izniyle tutunacaklar insallah sen yatmissin iyi yapmissin ben transferden 2- 3 saat sonra yola ciktim ilkindede 2 saat sonra yola cikmistik ama tuttu yani olacaksa tutacaksa tutuyor2 yavrumu aldım geldim. çok iyi durumda yavrular değiller ama ben rabbimin mucizeleri olan 2 yavrumun beni bırakmayacağını hissediyorum..
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
gerildim..
dualarınızı esirgemeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?