• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ama kaç gündür yoktu korkuyorum inan ki şimdiye kadar hep olumluydum dün gece oldu yatmadan sancım başladı gece uyandım bakalım ne olacak hayırlısı tabi inşallah tutunmaları içindir...

demet'cim henüz transferinin 4. günü olacaktır böyle ağrılar lütfen üzme kendini...unutma sen taze bir anne adayısın:))
dinlenmeye çalış, eğer kafana çok takıyorsan doktorunu ara sor, eminim onun sana olabilir demesi gerçekten rahatlatacaktır seni...

kızlar çok fena hasta oldum,sesim kısıldı, öksürüyorum, ciğerlerim sökülüyo resmen. bu tedavimi olumsuz etkiler mi acaba, tedaviye başladığımdan beri herşey ters gidiyo, umarım bu kadar şerrin sonunda vardır bir hayır..

kızlar çok fena hasta oldum,sesim kısıldı, öksürüyorum, ciğerlerim sökülüyo resmen. bu tedavimi olumsuz etkiler mi acaba, tedaviye başladığımdan beri herşey ters gidiyo, umarım bu kadar şerrin sonunda vardır bir hayır..

Özellikle kendine dikkat etmen lazım canım, çok geçmiş olsun. opu işlemini anesteziyle yaptıkları için hususi olarak grip olma, hasta olanlara yaklaşma diye belirtiyor doktor, ama şunuda ekledi olaki hasta olursan telefon aç durumunu belirt dediler, inş opu ya kadar iyileşirsin.

korkma canım ben de aşılamamda öyle olmuştum doktorum ateşin çıkmasın yeter etkilemez demişti parol almıştım o yüzdenn...

bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...

canım hoş geldin nereyegitmeyi düşünüyrsun nerde oturuyrsun

LSEV - Lsemili ocuklar Vakf

SMS Kampanyamızda son rakam 805'tir. 10.000'e ulaşmak için daha fazla SMS'e ihtiyacımız bulunmaktadır. 3406'a göndereceğiniz her SMS Lösemili Çocuklar Hastanemizin Acil Ambulansı ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olacaktır. Lütfen bu mesajı paylaşalım.

Arkadaşlar dün kontrolde dr 5 gün embriyosu daha iyi tutunuyomuş diye duydum dedim oda bakarız duruma göre dedi
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı. Öbürü 3 gün transfer edilmişti şimdi 5 gün istiyorum offf çok kararsızım:43::43:
İlk tüp bebekte çok heyecanlıydım şimdi hiçbişey hissetmiyorum:31::31:

hangi aşamadasın canım

bugün 4. iğnemi yaptım canım, ama hiç geçmicek bi grip gibi geldi bu bana. bazen böyle oluyorum ve çok uzun sürüyo hastalığım. bugün misafirim var o yüzden de iyice yordum kendimi ama önümüzdeki günlerde iyice bi yatmak istiyorum opuya kadar. 1 hafta sonra falan olur heralde opu.

İlknur ne yapıyosun şekerim bebişin nasıl sen nasılsın

iyiym canım sağol dünden beri kasıklarımda batma var. bugün 5. gün. ilk kez ılık duş aldım abdest almak amaçlı.. bebeklerim nasıl bilmiyorum tek duam herkesle beraber benim yavrularımında tutunması...:)
Allah yar ve yardımcımız olsunn

bugün 4. iğnemi yaptım canım, ama hiç geçmicek bi grip gibi geldi bu bana. bazen böyle oluyorum ve çok uzun sürüyo hastalığım. bugün misafirim var o yüzden de iyice yordum kendimi ama önümüzdeki günlerde iyice bi yatmak istiyorum opuya kadar. 1 hafta sonra falan olur heralde opu.

canım iyice dinlen inş. opuya kadar geçer

kızlar lösemili çocuklar için yardım mesajını face de twitte her yerde paylaşın ne olur o çocukların çok ihtiyacı var yardımlarınıza..

selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?

selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?

gamzear güzelim opudan ne ne demek. bende tüp bebek yaptırdım ve bebeyim oldu . bebekler tutsada tutmasada ağrı oluyor hastalanır gıbi rabbim inşallah gönlüne göre verir.

Son düzenleme:
Back
X