• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

BUKETCİM bu kadar çabanın sonunda inşallah Allahım seni bebeğine kavuşturur. azmin ne kadar güzel.

tedavin hayırlı olsun aysenacım, mutlu sonuçlansın inşallah.

canım bazen sayfaları okuyorum, bazen tablo güncelliyorum, arada yazdıklarınızı da kaçırıyorum sayfa aktıkça ama buralardayım yani. iyi misin, keyifler nasıl?

aslında transferden sonra burda çok vakit geçirmemek doğru olabilir. başka konularla kafa dağıtmak gerek.

bu nasıl bir sağlık ocağı yaw, bir daha gitme ha.

sorma ben de bazen fark ediyorum selamsız girip selamsız çıktığım, çok rutine bağladım burayı ondan oluyo

ben de merak ettim, inşallah ağlamıyordur. bu kadar üzüntü iyi değil bu durumda.

tşk ederim mirage inş hepimizn tedavileride bebişlerimizle sonlansın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

bugün 4. iğnemi yaptım canım, ama hiç geçmicek bi grip gibi geldi bu bana. bazen böyle oluyorum ve çok uzun sürüyo hastalığım. bugün misafirim var o yüzden de iyice yordum kendimi ama önümüzdeki günlerde iyice bi yatmak istiyorum opuya kadar. 1 hafta sonra falan olur heralde opu.

merhaba derin bu gün bende 4. iğnemi oldum seninle aynı başlamışız hangi merkezdesin ben ist bahçeci umuttayım

iyiym canım sağol dünden beri kasıklarımda batma var. bugün 5. gün. ilk kez ılık duş aldım abdest almak amaçlı.. bebeklerim nasıl bilmiyorum tek duam herkesle beraber benim yavrularımında tutunması...:)
Allah yar ve yardımcımız olsunn

İlknur canım çok dua ediyorum senin için.. Mücadeleni bildiğim için yürekten istiyoru bebeklerine kavuşmanı :16:İnşallah Rabbim dileğini verecek. Allah yardımcın olsun.. :nazar::nazar:

Gamzeciğim OHSS sendromu diye bir durum var. O olmuş olabilir mi ? Bence doktorunla bir görüş. Ve bol su içmeye gayret et.

canım doktorumla sabah görüştüm senden çok yumurta topladığımız için o kadar ağrı normaldir dedi bi de yarın transfer var inş. bi sorun çıkmaz

Yeşim gelirsen mesajımı oku. PGT topiğinde bir arkadaş kanda test yapmış. Değeri o kadar yüksek ki ikiz diye düşündük. Ancak idrar testinde hiçbirşey çıkmamış. Yarın kan testini mutlaka yap canım. :16:

cansınız arkadaşlarım benim ...
ben de dün akşamdan beri bir korkak benmiyim diye üzülüyordum :(((
inşallah hepimizin bebişleri tutar :))
en güzel dua bu bizlere...

aminnnn canim amiiiinnnn

Arkadaşlar dün kontrolde dr 5 gün embriyosu daha iyi tutunuyomuş diye duydum dedim oda bakarız duruma göre dedi
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı. Öbürü 3 gün transfer edilmişti şimdi 5 gün istiyorum offf çok kararsızım:43::43:
İlk tüp bebekte çok heyecanlıydım şimdi hiçbişey hissetmiyorum:31::31:

canim merhaba benim ilk denememde 3. gun transfer edilmisti ve tutmustu bu kezde 5. gun transfer yapildi insallah bukezde tutunur bebegim yani kacinci gun oldugunun cok fazla onemi yok kaliteli olsun yeter 3. gundede tutuyor kismet isi yani doktorununda elinden bisey gelmez embriyolarin gelisimine bagli rabbim yardimcin olsun gonlune gore versin insallah

canım doktorumla sabah görüştüm senden çok yumurta topladığımız için o kadar ağrı normaldir dedi bi de yarın transfer var inş. bi sorun çıkmaz

Hıımmm. Evet çok yumurta toplanınca ağrı çok oluyormış.Geçmiş olsun canım. Sen yine de bol su iç. Her türlü faydası var. OHSS olma riskini de su içerek önleyebilirsin.

canım transferin olmuş.geçen gün konuştuğumuzda merak ediyordun embriyolarını.inşlh allahın izniyle hamilede kalacaksın bebeğine sağlıkla dünyaya getireceksin.ben bu aşamalara gelebilecek miyim bilmiyorum.bugünlerde çok karamsarım.

mucize canım rabbim büyük ben olmuyacak diye bişey düşünmüyom verici olan rabbim inş hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldurur

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları rabbim herşeyi güzel gönlünüze göre versin tüm dualarınız kabul olsun inş

Arkadaşlar dün kontrolde dr 5 gün embriyosu daha iyi tutunuyomuş diye duydum dedim oda bakarız duruma göre dedi
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı. Öbürü 3 gün transfer edilmişti şimdi 5 gün istiyorum offf çok kararsızım:43::43:
İlk tüp bebekte çok heyecanlıydım şimdi hiçbişey hissetmiyorum:31::31:

canım benim 5. gün 3. gün olması önemli değil embriyonun sağlıklı olması önemli bende benim transfer 5. güne kalınca acaba sorunmu varda doktorum 5. güne erteledi diye merak edip araştırdım daha kaliteli embriyolar 5 gün dayanıyomuş inş senim embriyolarda kaliteli olur sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim bu kadar zahmet çekiyoz rahmetini bize hayırlı evlatlar olarak göstersin inş

iyiym canım sağol dünden beri kasıklarımda batma var. bugün 5. gün. ilk kez ılık duş aldım abdest almak amaçlı.. bebeklerim nasıl bilmiyorum tek duam herkesle beraber benim yavrularımında tutunması...:)
Allah yar ve yardımcımız olsunn

canım benim her okuduğum kurandasın rabbim mucizesini sunsun sana rabbim kucağını boş bırakmasın

rabbim hepimizin muradını biliyo hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?

canım benim geçmiş olsun

canım senden çok yumurta toplanmıştı dimi ağrın ondan olmasın sakın inş ağrıların çabuk geçer

canım benim geçmiş olsun

canım senden çok yumurta toplanmıştı dimi ağrın ondan olmasın sakın inş ağrıların çabuk geçer

sağol canım doktoru aradım oda öyle söyledi çok yumurta toplandı ondandır dedi ama inş. yarın transfer olacak nasıl yapacam hiç bilmiyom

gamzecim çok geçmiş olsun bence hemen merkezini ara olumsuz giden herhangi birşeye karşı önlem almış olurlar.biz onlara o kadar para sayıyoruz (tabi özelde yaptırdığım için konuşuyorum)bize bakmak zorundalar hiç çekinme ara hemen usg ye alsınlar.canım bişey daha sorucam sana. seninde yumurta gelişimin azcık yavaş olmuştu di mi?bugün doktora gittim pek büyüyen yok dedi tedaviyi 2 gün daha uzattı...sözde birde yumrtalarımız iyiydi.neden böyle oldu anlamadım.moralim bozuldu çok.ben gonol f 300 kullanıyodum son iki gündür sabah da 100 doz yapıyom.seninde sonradan mı büyüdü küçük olanlar canım?kaç yumurtan alındı?kaç saglıklı döllendi?

gamzecim çok geçmiş olsun bence hemen merkezini ara olumsuz giden herhangi birşeye karşı önlem almış olurlar.biz onlara o kadar para sayıyoruz (tabi özelde yaptırdığım için konuşuyorum)bize bakmak zorundalar hiç çekinme ara hemen usg ye alsınlar.canım bişey daha sorucam sana. seninde yumurta gelişimin azcık yavaş olmuştu di mi?bugün doktora gittim pek büyüyen yok dedi tedaviyi 2 gün daha uzattı...sözde birde yumrtalarımız iyiydi.neden böyle oldu anlamadım.moralim bozuldu çok.ben gonol f 300 kullanıyodum son iki gündür sabah da 100 doz yapıyom.seninde sonradan mı büyüdü küçük olanlar canım?kaç yumurtan alındı?kaç saglıklı döllendi?[/Q
teşekkür ederim canım doktorumu aradım o da dedi ki senden çok yumurta topladığımız için normal bu kadar ağrın olması istersen yine de gel dedi yarın da transferim var inş. canım yumurta olayını hiç kafana takma benimde sonlara doğru çok moralim bozulmuştu ama bak benim opuda 17 tane yumurta toplandı

gamzecim çok geçmiş olsun bence hemen merkezini ara olumsuz giden herhangi birşeye karşı önlem almış olurlar.biz onlara o kadar para sayıyoruz (tabi özelde yaptırdığım için konuşuyorum)bize bakmak zorundalar hiç çekinme ara hemen usg ye alsınlar.canım bişey daha sorucam sana. seninde yumurta gelişimin azcık yavaş olmuştu di mi?bugün doktora gittim pek büyüyen yok dedi tedaviyi 2 gün daha uzattı...sözde birde yumrtalarımız iyiydi.neden böyle oldu anlamadım.moralim bozuldu çok.ben gonol f 300 kullanıyodum son iki gündür sabah da 100 doz yapıyom.seninde sonradan mı büyüdü küçük olanlar canım?kaç yumurtan alındı?kaç saglıklı döllendi?[/Q
teşekkür ederim canım doktorumu aradım o da dedi ki senden çok yumurta topladığımız için normal bu kadar ağrın olması istersen yine de gel dedi yarın da transferim var inş. canım yumurta olayını hiç kafana takma benimde sonlara doğru çok moralim bozulmuştu ama bak benim opuda 17 tane yumurta toplandı

Gamzeciğim maşallah sayın çok güzel. Senin sorun neydi ? 17 yumurtadan kaçı döllenmiş ? Bir de yumurta sayısı için bir kür falan yaptın mı :1:Merak ettim.

Günaydın kızlar opudan sonra dün aramadılar diye çok moral bozmuştum, bugün sabah kalkar kalkmaz ben aradım.embriyolog işlemdeymiş yine görüşememiştim. şimdi aradı beni yarın transfer yapılacak. 11 yumurtamdan 8ini işleme almışlar 6 sı döllenmiş. çok mutluyum inşallah ayın 27sinde de pozitif sonuçla daha mutlu olurum.

harika haber! harika haberlerinin devamını da bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar benim tedavimin dönüm noktası dün gerçekleşti eşimden kaynaklanan sebeplerden dolayı tüp bebek tedavisi yaptırıyoruz ve dün yapılan işlemde emre bey eşimden sperm bularak bizlere hayatımızın en büyük hediyesini verdi allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım Allah yardımcınız olsun. Allah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza versin inşallah. benim eşimin de sperm sayısı düşük. onun doktoru da emre bey. eşime vitaminler vermişti, yarayıp yaramadığını az sonra e-maille gönderilecek olan spermiogram sonucunda göreceğim. çok heyecanlıyım.

arkadaslar sayfalari okumaktan yorum yazamiyorum kusura bakmayin hersey gonlunuzce olsun hepinizin allah yardimcisi olsun aksam yatmadan once bakiyorum topige pek bisey olmuyor sabah birde bakiyorumki sayfalarca yazmissiniz gece kuslari gibisiniz masallah :nazar::nazar:

sali gunu test tarihim ama gunler gecmek bilmiyor hic biseyden zevk almiyorum sevinemiyorum uzulemiyorum ne pozitifim nede negatif bunun bir ortasida yok ne hissettigimi bilmiyorum sali bi gelseydi sabirsizlaniyorum saat 10 da randevum var sali gunu
insallah hayirli haberle donerim

insallah hepimiz guzel haberler veririz birbirimize allah buyuk bizlerin yardimcisi olsun kapisindan bos cevirmesin kucaklarimizi doldursun

buarada yesim seni cok merak ediyorum hic sesin cikmiyor yarin yaptiracaksin degilmi tekrar test

ne pozitifim ne negatif, aynı ben de o durumdayım daha tedaviye başlamadan. ama bugün eşimle spermiogram testi için gittiğimizde yakında bu sükunetimin bozulacağının sinyallerini aldım kendimde :))

kızlarr günaydın hayırlı cumalar hepinize...
size bir şey soracağım puregon 300 iğne kullanıyorum, dün akşam ilk kez kendime yaptım, 200 doza ayarladım, karnıma batırdım ama iğneyi enjekte etmek için bastırmam gerekiyordu ucuna, korktum 200 dozu çevire çevire 0a getirerek enjekte ettim, bir şey olur mu ?
morarma falan olmadı, ilaç da bitmişti ama hemşirenin dediği gibi yapmadım :((
ben bu iğneyi ablama falan vurdursam olur mu, kendi kendime korkuyorum ya :((

korkma güçlü ol :) ablan vursun tabi sen kaygılanıyorsan, nolcak ki

mrb kızlar nasılsınz?yazdığınz herşeyi giriş yapma gereği duymadan okuyorum :17: günde en az 10 keere sizi merak edip edip giriyorum.ama artık yazacak bişeyim yokmuş gibi hissediyorum kendmi ondan çok fazla yazmıyorum yanlış anlamayın beni.adet olmayı bekliyorum eşimde tutturdu c.tesi tüpbebek merkezine gitmesende başka hastanede test yaptıralım diyo.tekrar tekrar yıkılmak istemiyorum...çok saçmaki gittiğim hastanenin hamilesiniz dieceği değere çok yakınım ama böyle değer hiç görmedim ben nette de çok araştırdım.doktor acil servis doktoruydu tmm onu anladım yanılmış olabilir ama laborant kadında tam sınırda varla yok arası kesin bişey değil şuan dedi.kafam karma karışık :5: yine saçma sapan rüyalarımdan birini gördüm değerim hamile olarak çıkıyodu boşyere kendimi üzmüşüm diyodum ağlamaktan yorgun düştüğüm içinmi bilmiyorum baş dönmelerim halsizlik uyku isteği dünden itibaren başladı bende.normalde uykuya dayanırım dün gözlerim kapandı erkenden uyudum.:32: allah benm yaşadığım duyguları kimseye yaşatmasın kadere yenilmek çok zor...herşey gönlünüzce olsun cumanız mübarek olsun bugün kendinize dua ederken birde bu çaresiz arkadaşınıza edin olurmu?kendinize çok iyi bakın hep takibinzdeyim öpüyorum hepinzi iyiki varsınz...sizi sevindirmek çok isterdim ama olmadı :14::14::14:

yeşimim napıyosun fıstıkım? bi de şöylesini deneyelim, yeşimim yarın sakın gidip de testi tekrarlama tamam mı? hiç gerek yok tekrarlamana, zaman kaybetme. bakalım böyle diyince tamam diycen mi? :) var ya şu çocuklar ordalarsa var ya çok gülücem şu yaptıklarına sonra.

kızlar çok fena hasta oldum,sesim kısıldı, öksürüyorum, ciğerlerim sökülüyo resmen. bu tedavimi olumsuz etkiler mi acaba, tedaviye başladığımdan beri herşey ters gidiyo, umarım bu kadar şerrin sonunda vardır bir hayır..

canım sıkma portakal iç, çorap giyin. adaçayı falan içme, iyi değil diolar.

Gamzeciğim maşallah sayın çok güzel. Senin sorun neydi ? 17 yumurtadan kaçı döllenmiş ? Bir de yumurta sayısı için bir kür falan yaptın mı :1:Merak ettim.

sağol canım yok valla hiçbir şey yapmadım bizim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var emriyolog 11 tanesi istenilen olgunlukta dölleniyorlar dedi tam bilgi vermedi bende heyecandan çok sormadım yarın inş. transfer olacak

sağol canım yok valla hiçbir şey yapmadım bizim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var emriyolog 11 tanesi istenilen olgunlukta dölleniyorlar dedi tam bilgi vermedi bende heyecandan çok sormadım yarın inş. transfer olacak

Dualarım seninle canım benim. Yarın git bebişlerini al gel :16: Sımsıkı tutunsunlar annelerine :nazar::emir_bebek:

Back
X